שלום לכולם,
אני ספורטאי תחרותי שעוסק בתחום שהעבודה בו היא עיקר אירובית,
כרגע אני 11.2 אחוז שומן מזה תקופה ארוכה, המטרה היא עד מאי 5%.
למרות כמויות גדולות של פעילות אינטנסיבית + שמירה על תזונה (בלי ג'אנק על סוגיו)
אני רוצה להתייעץ בנוגע ללקחת תוסף שיאפשר לי לרדת במשקל מהר יותר, לשמור
כמה שיותר על מסת שריר, לשמור על רף אימונים גבוה, וייצא מהר מהגוף, התוסף
הינו אמצעי לרדת במשקל ואני לא רוצה להיות אפילו בספק על משהו שיעזור לי בתחרויות.
האפשרויות הם:
1. קלן - קראתי במס' אתרים בחול שההשפעה שלו היא זמנית והכל חוזר אחרי תקופה שמספיקים,
תקנו אותי אם אני טועה, בנוסף לפי הבנתי אין מניעה להתאמן בצורה עצימה, מרגיש לי 'הארדקור' מידי.
2. T3/T4 - קראתי גם עליו והוא נראה מתאים אבל מישהו רשם בחול שתקופת הירידה מהתוסף צריכה
להיות ארוכה מאוד כדי לתת לבלוטה לחזור לתפקוד נורמלי וזה לא מתאים לי, כי הסייקל צריך להיות שבועיים
לכל היותר + זמן להתנקות (5 יום לערך).
3. אפדרין סטאק - נראה לי השורף הכי מתאים אבל הדבר היחיד שמעלה בי ספקות עקב העלאת העומס על הלב
היא היכולת להמשיך ולהתאמן בצורה סדירה בעומסים גבוהים, דופק מעל 150 לפרקי זמן ארוכים, קראתי באיזה מ
קום שכדי לקחת תרופה להורדת לחץ דם בשם: מטופרולול, כדי להמשיך ולהאמן בבטחה.
4. יוהימבין- עשיתי לפי הפרוטוקולים חוץ מלשפר את הכושר לא עשה כלום =\, כנראה בגלל שהגוף רגיל לעבוד בדפקים
גבוהים.
אז השאלה היא: איזה שורף הכי ממולץ והכי בטוח בשימוש מתון, כדי להוריד שומן בצורה יעילה, לשמר מסת שריר כמה שיותר,
להמשיך להתאמן בדפקים גבוהים ושימור תוצאה לאורך זמן?
תודה !
אני ספורטאי תחרותי שעוסק בתחום שהעבודה בו היא עיקר אירובית,
כרגע אני 11.2 אחוז שומן מזה תקופה ארוכה, המטרה היא עד מאי 5%.
למרות כמויות גדולות של פעילות אינטנסיבית + שמירה על תזונה (בלי ג'אנק על סוגיו)
אני רוצה להתייעץ בנוגע ללקחת תוסף שיאפשר לי לרדת במשקל מהר יותר, לשמור
כמה שיותר על מסת שריר, לשמור על רף אימונים גבוה, וייצא מהר מהגוף, התוסף
הינו אמצעי לרדת במשקל ואני לא רוצה להיות אפילו בספק על משהו שיעזור לי בתחרויות.
האפשרויות הם:
1. קלן - קראתי במס' אתרים בחול שההשפעה שלו היא זמנית והכל חוזר אחרי תקופה שמספיקים,
תקנו אותי אם אני טועה, בנוסף לפי הבנתי אין מניעה להתאמן בצורה עצימה, מרגיש לי 'הארדקור' מידי.
2. T3/T4 - קראתי גם עליו והוא נראה מתאים אבל מישהו רשם בחול שתקופת הירידה מהתוסף צריכה
להיות ארוכה מאוד כדי לתת לבלוטה לחזור לתפקוד נורמלי וזה לא מתאים לי, כי הסייקל צריך להיות שבועיים
לכל היותר + זמן להתנקות (5 יום לערך).
3. אפדרין סטאק - נראה לי השורף הכי מתאים אבל הדבר היחיד שמעלה בי ספקות עקב העלאת העומס על הלב
היא היכולת להמשיך ולהתאמן בצורה סדירה בעומסים גבוהים, דופק מעל 150 לפרקי זמן ארוכים, קראתי באיזה מ
קום שכדי לקחת תרופה להורדת לחץ דם בשם: מטופרולול, כדי להמשיך ולהאמן בבטחה.
4. יוהימבין- עשיתי לפי הפרוטוקולים חוץ מלשפר את הכושר לא עשה כלום =\, כנראה בגלל שהגוף רגיל לעבוד בדפקים
גבוהים.
אז השאלה היא: איזה שורף הכי ממולץ והכי בטוח בשימוש מתון, כדי להוריד שומן בצורה יעילה, לשמר מסת שריר כמה שיותר,
להמשיך להתאמן בדפקים גבוהים ושימור תוצאה לאורך זמן?
תודה !