הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מישהו פעם ניסה ליצור ממרח מהאבקת חלבון?

• פותח/ת השרשור cdandy
  • פורסם בתאריך

cdandy

משתמש מתחיל
36
0
נק' מוניטין:
16
36
0
חשבתי על זה עכשיו, ונראה לי מגניב ליצור ממרח טוב מהאבקה, ולמרוח אותו בנדיבות על פרוסת לחם...
נראה לי שכדי להכין ממרח צריך לערבב אבקה עם קצת חלב (שיהיה סמיך), אבל במידת הטעם ושיתערבב טוב, להוסיף קצת סוכר\סוכרזית לטעם מתוק ודומיננטי יותר ונראה לי שייצא מזה ממרח בסיסי בטעם האבקה...

ככה לפחות לי נראה שאפשר להכין ממרח מהאבקה, בלי כמובן לחמם אותה, מה שאומרים שמזיק לערכים שלה...
אם למישהו יש יותר נסיון עם זה, או קרא פוסטים בפורומים אחרים עם מתכונים לזה - שיישתף, כי זה יכול להיות דבר אדיר!

אני זכור שomriF הכין בזמנו (אם אני לא טועהה זה היה הוא..) מתכון לממרח עם קרם עוגיות.
תנסה לחפש באתר המתחרה בהודעות שלו

אני זכור שomriF הכין בזמנו (אם אני לא טועהה זה היה הוא..) מתכון לממרח עם קרם עוגיות.
תנסה לחפש באתר המתחרה בהודעות שלו
מממ איך אתה זוכר את זה? 🤯

אני זוכר שעשיתי, לא יצא לי משהו מדהים, כי שמתי יותר מידי מים, אבל עם הניסיונות מגיעים לתוצאה הרצויה.

איפה אתה חי, אני טוחן את זה כל הזמן, אבל הכי חשוב זה להשתמש באבקת חלבון ממש טעימה, כמו צמפיון שוקו,
אתה לוקח איזה מנת הגשה בכוס, ערבב ומתחיל לשפוך קצת קצת חלב, עד שיש לך עיסה אחידה כמו נוטלה,
יוצא מדהים, שאתה בחיטוב ועושה לך איזה פרוסה מלחם מלא עם זה, אתה ממש חושב שאתה אוכל איזה פרוסת שוקולד, זה ממש צי'ט ללא רגשות אשם.

איפה אתה חי, אני טוחן את זה כל הזמן, אבל הכי חשוב זה להשתמש באבקת חלבון ממש טעימה, כמו צמפיון שוקו,
אתה לוקח איזה מנת הגשה בכוס, ערבב ומתחיל לשפוך קצת קצת חלב, עד שיש לך עיסה אחידה כמו נוטלה,
יוצא מדהים, שאתה בחיטוב ועושה לך איזה פרוסה מלחם מלא עם זה, אתה ממש חושב שאתה אוכל איזה פרוסת שוקולד, זה ממש צי'ט ללא רגשות אשם.
אני באמת צריך לחזור ולעשות לי את זה..

טוב, אז היום אחרי אימון ניסיתי להכין:
1 סוכרזית
50 מ"ל חלב
1 סקופ חלבון צ'מפיון בטעם בננה
את אלו ערבבתי והכנסתי לתוך פיתה.
יצא טעים! (למרות שזה לא נשמע) אבל הייתי צריך לשים פחות חלב כדי שזה יהיה יותר סמיך.
אם אתם עושים תנסו עם 30 מ"ל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית