הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מקבץ שאלות

• פותח/ת השרשור G.Pas
  • פורסם בתאריך

G.Pas

משתמש פעיל
406
64
נק' מוניטין:
260
406
64
אהלן, תודה מראש על התשובות!

1. מה הכוונה ב-"נפח"? אני רואה הרבה כותבים להוסיף / להפחית "נפח" לאימון. מה הכוונה?

2. ראיתי שהצריכה המומלצת לויטמין A היא 900 מק"ג, העניין הוא שאני מגיע כל יום בקלות יתרה לבערך 15,000 מק"ג וזה ויטמין שמסיס בשומן ככה שהוא לא מופרש בשתן או בזיעה ויכולים להיווצר עודפים ממה שהבנתי. יש עם זה בעיה לדעתכם? עודף ויטמינים זה נפוץ? איך יודעים שאתה בעודף ומה עושים בנידון?

3. יש בעיה עם חוסר בגיוון מזון? עיקר החלבון שלי ביומיום הוא מ- טונה / פסטרמה / חזה עוף. זה יכול להוות בעיה כלשהי?

4. אני עובד כבר הרבה זמן עם תכנית שמזכירה את התכנית SS, אני כבר עומד לקראת מיצוי מלא של התכנית. מה הלאה? לאן עוברים? ממשיכים לאכול ולהעלות משקלים?

5. כדאי לעבוד על כל שריר באותו אימון 3 סטים ו-3 תרגילים שונים? (לדוגמה בחזה: 3 סטים מכל תרגיל - לחיצת חזה במכונה, לחיצת חזה בחופשי ופרפר).
מה ההשפעות השונות בין זה לבין להתאמן באותו אימון על 3 סטים ותרגיל אחד? (לדוגמה רק לחיצת חזה במכונה - 3 סטים)

-------- לצורך העניין אני במסה כרגע אז תתחשבו בזה אם צריך.

תודה רבה מראש!

1.
"נפח הוא כמות המקום שגוף תופס במרחב תלת-ממדי. בשפת הדיבור, כאשר מתייחסים לכלי קיבול (כמו בקבוק, דלי, משורה), מתכוונים לקיבולת ולא לנפח שתופס הכלי עצמו. ביחידות מערכת היחידות הבינלאומית הפיזיקליות, הנפח נמדד במטרים מעוקבים."
לול1.
2. אני לא אענה כי אין לי מושג.
3. לא שידוע לי.
4. לעשות ריסטים, להוסיף אוכל, דילואד אם צריך, למצואת עד הסוף, ואז לעבור תוכנית של התקדמות שבועית.
5. מה הטעם בזה?
תרגיל מרכזי מורכב אחד, וגג עוד תרגיל מבודד עזר אחד.

• פותח/ת השרשור
1.
לול1.
2. אני לא אענה כי אין לי מושג.
3. לא שידוע לי.
4. לעשות ריסטים, להוסיף אוכל, דילואד אם צריך, למצואת עד הסוף, ואז לעבור תוכנית של התקדמות שבועית.
5. מה הטעם בזה?
תרגיל מרכזי מורכב אחד, וגג עוד תרגיל מבודד עזר אחד.

1. אני אשמח אם בכל זאת תנסח במילים שלך את התשובה לשאלה 1 שלי.

2. השאלה עדין בתוקף

3. דעות אחרות יתקבלו בשמחה

4. מה הכוונה בתוכנית של התקדמות שבועית? העניין הוא שאני נתקע במשקלים על המוט אז איך אני אתקדם?

5. אני לא יודע מה הטעם לא בזה ולא בזה, לכן אני שואל מה ההשפעות של כל אופציה

*נגיד להוסיף לדוגמה ללחיצת חזה פרפר במכונה? וכן הלאה לכל שריר?

תודה רבה רבה רבה!

התקדמות שבועית - העלאת משקל על המוט אחת לשבוע.
מתחלק ל3 אימונים בשבוע, נפח, התאוששות ועצימות.

• פותח/ת השרשור
התקדמות שבועית - העלאת משקל על המוט אחת לשבוע.
מתחלק ל3 אימונים בשבוע, נפח, התאוששות ועצימות.

תודה רבה!
אני אשמח אם תסביר מה הכוונה באימון "נפח" / "התאוששות" / "עצימות"

ומה לגבי השאלה בכוכבית?

(*נגיד להוסיף לדוגמה ללחיצת חזה פרפר במכונה? וכן הלאה לכל שריר?)

ועוד שאלה:
יש סיכוי שבחיטוב אתה תאבד שומן רק מהידיים והרגליים אבל לא מהבטן והחזה?

תודה רבה על ההתייחסות וההיענות המהירה!

נערך לאחרונה:
תמיד יש סיכוי , זה תלוי בעיקר בגנטיקה אי אפשר להוריד שומן מאזור מסוים וההפך , אבל בעיקרון לפי הממוצע אתה תוריד שומן בכל חלקי הגוף .

אהלן, תודה מראש על התשובות!

1. מה הכוונה ב-"נפח"? אני רואה הרבה כותבים להוסיף / להפחית "נפח" לאימון. מה הכוונה?

2. ראיתי שהצריכה המומלצת לויטמין A היא 900 מק"ג, העניין הוא שאני מגיע כל יום בקלות יתרה לבערך 15,000 מק"ג וזה ויטמין שמסיס בשומן ככה שהוא לא מופרש בשתן או בזיעה ויכולים להיווצר עודפים ממה שהבנתי. יש עם זה בעיה לדעתכם? עודף ויטמינים זה נפוץ? איך יודעים שאתה בעודף ומה עושים בנידון?

3. יש בעיה עם חוסר בגיוון מזון? עיקר החלבון שלי ביומיום הוא מ- טונה / פסטרמה / חזה עוף. זה יכול להוות בעיה כלשהי?

4. אני עובד כבר הרבה זמן עם תכנית שמזכירה את התכנית SS, אני כבר עומד לקראת מיצוי מלא של התכנית. מה הלאה? לאן עוברים? ממשיכים לאכול ולהעלות משקלים?

5. כדאי לעבוד על כל שריר באותו אימון 3 סטים ו-3 תרגילים שונים? (לדוגמה בחזה: 3 סטים מכל תרגיל - לחיצת חזה במכונה, לחיצת חזה בחופשי ופרפר).
מה ההשפעות השונות בין זה לבין להתאמן באותו אימון על 3 סטים ותרגיל אחד? (לדוגמה רק לחיצת חזה במכונה - 3 סטים)

-------- לצורך העניין אני במסה כרגע אז תתחשבו בזה אם צריך.

תודה רבה מראש!
1. נפח אבסולוטי = מספר חזרות X משקל, כלומר כמות עבודה.
2. עד כמה שזכור לי אין בעייה אבל זו שאלה לקפטן גוגל.
3. זה בסדר.
4. דילואד, תוספת אוכל, תיקון שינה אם יש צורך, ואם מיצית את התוכנית אפשר לעבור לסקוואט קל (80%) באימון שבאמצע השבוע ל2X5, התוכנית הבאה בדרך כלל תהיה טקסס מת'וד.
5. כדאי לעבוד בתוכנית כוח ולא להמציא את הגלגל מחדש כל עוד התוכניות הסטנדרטיות יפיקו את התוצאות שהן מתיימרות להפיק.

• פותח/ת השרשור
1. נפח אבסולוטי = מספר חזרות X משקל, כלומר כמות עבודה.
2. עד כמה שזכור לי אין בעייה אבל זו שאלה לקפטן גוגל.
3. זה בסדר.
4. דילואד, תוספת אוכל, תיקון שינה אם יש צורך, ואם מיצית את התוכנית אפשר לעבור לסקוואט קל (80%) באימון שבאמצע השבוע ל2X5, התוכנית הבאה בדרך כלל תהיה טקסס מת'וד.
5. כדאי לעבוד בתוכנית כוח ולא להמציא את הגלגל מחדש כל עוד התוכניות הסטנדרטיות יפיקו את התוצאות שהן מתיימרות להפיק.

מלך! תודה רבה!

*אני מפנה אותך לאשכול אחר שלי עם שאלה שלי (השאלה ה-2), אם בא לך אז תענה שם.

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=38111

תודה רבה גבר!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית