הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חילוק תוכנית

• פותח/ת השרשור royx31
  • פורסם בתאריך

royx31

משתמש מתחיל
34
0
נק' מוניטין:
0
34
0
כדאי לעשות
יום ראשון : חזה יד אחורית וכתפיים
יום שלישי : רגליים
יום חמישי : גב ויד קדמית
או שלעשות רגליים גב ויד קדמית באותו אימון ?
וכמה תרגילים כדאי לעשות ?
לשריר גדול - תרגיל אחד שאני קורע את עצמי ממש חזק או 3 תרגילים שאני כל תרגיל קורע לאט לאט
שריר קטן - תרגיל אחד שאני קורע את עצמי ממש חזק או 2 שאני כל תרגיל קורע לאט לאט
תודה 😃

מה משקלי העבודה שלך שאתה חושב על חלוקה?

הענניין של התרגילים הוא לא המרכז,השאלה כמה סטים?6-9 לשריר גדול,4-6 לשרירי קטן.לפחות בזמןהקרוב

בגדול, ב-AB נורמלית 6 סטים לשריר גדול ו-3 לקטן זה די והותר. רוב הסיכויים שאתה בכלל לא צריך פיצול. תעבור על הנעוצים.

A:חזה רגליים דו ראשי
B: גב כתפיים יד אחורית
אתה לא חייב לעבוד אחורית וקדמית. תלוי מה הנפח מבחינת שאר התרגילים בתוכנית

• פותח/ת השרשור
הענניין של התרגילים הוא לא המרכז,השאלה כמה סטים?6-9 לשריר גדול,4-6 לשרירי קטן.לפחות בזמןהקרוב
אני עושה 12 סטים לשריר גדול כי מבחינת התרגילים אני לא מרגיש שאני מאמץ אותו עד הסוף . אני שם את המשקל הכי כבד שאני יכול להרים ולעשות איתו בין 6-12 חזרות ואז אחרי שאני נח בין תרגיל לתרגיל אני מרגיש שיש עדיין כוח לעשות עוד למרות שבתרגיל הראשון אני הרגשתי גמור מבחינת השריר.

מה משקלי העבודה שלך שאתה חושב על חלוקה?
אני עובד על כל שריר את המשקל המרבי שאני יכול להרים , ואני רוצה לדעת אם מבחינת החלוקה של השרירים זה לא יפריע לי מבחינת השרירים הגדולים כי בתרגילים לשרירים הגדולים צריך חלק מהשרירים הקטנים

Back
למעלה תחתית