עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מן הסתם שביותר זמן יראו יותר שינוי ,פשוט שאלתי אם רואים שינוי בפרק זמן הזה...דבר ראשון רושמים משקל גוף לפני ואחרי ואיך אתה עובד , דבר שני חודשיים זאת תקופה קצרה מאוד לראות שינוי , תמשיך עוד כמה חודשים ככה ואז יותר ישמו לב לשינוי , בהצלחה
!
תודה.רואים שינוי אבל גם רואים שהתמונה הישנה זה יותר מלפני חודשיים (חופש גדול?)
איזה משקל היית וכמה אתה עכשיו? באיזה מאזן חיובי אתה?
8 ק"ג בחודשיים? סחטיין. כמה להערתך שריר וכמה שומן בערך? עלית במשקלי עבודה הרבה?התחלה 65 היום 73 ,פלוס של 400-500 קלוריות כל יום ,150 גרם חלבון ,450 פחמימה ,60-70 גרם שומנים...
תודה !8 ק"ג בחודשיים? סחטיין. כמה להערתך שריר וכמה שומן בערך? עלית במשקלי עבודה הרבה?
כמה התחלת?תודה !
100 ק"ג סקוואט 3X10
65 ק"ג בנצ' פרס 3X8
50 ק"ג שולדר פרס 3X6
120 ק"ג דדליפט ל2 חזרות 100 ק"ג ל10.
פול אובר : 35 ק"ג 3X10
BOR 75 ק"ג 3X12
אם תרצה עוד אני אביא..
כמובן שעם SS המשקלים היו היום גבוהים יותר...
כמה התחלת?
כל אימון העלת משקלים?סקוואט 40
בנצ' 30
שולדר פרס בקושי 20 (מוט ריק)
דדליפט : 45
פול אובר : 15
BOR התחלתי רק בחודש השני היית במכונה כמו מטומטם... אבל התחלתי עם 60 משהו כזה...
כל אימון העלת משקלים?
אם איזה תוכנית עבדת שעלית בחודשיים מסקוואט ריק ל100קילו סקוואט 120דדליפט ?תודה !
100 ק"ג סקוואט 3X10
65 ק"ג בנצ' פרס 3X8
50 ק"ג שולדר פרס 3X6
120 ק"ג דדליפט ל2 חזרות 100 ק"ג ל10.
פול אובר : 35 ק"ג 3X10
BOR 75 ק"ג 3X12
אם תרצה עוד אני אביא..
כמובן שעם SS המשקלים היו היום גבוהים יותר...
אם איזה תוכנית עבדת שעלית בחודשיים מסקוואט ריק ל100קילו סקוואט 120דדליפט ?
כן אבל 100קילו בחודשיים נשמע מטורף יפה מאוד וגם דדליפט בזמן כול כך קצר.עם*
זה חודשיים וחצי+...
AB ,התחלתי לעלות בקפיצות גבוהות מ50 ק"ג ,משהו כמו 5~7.5 ק"ג מאימון לאימון ,פשוט היה לי קל...
וגם אני שומר על תזונה קפדנית..
כן אבל 100קילו בחודשיים נשמע מטורף יפה מאוד וגם דדליפט בזמן כול כך קצר.
נכון !!!!!!!!!!!!אתה מתאמן בפולס באילת נכון !? שמרתי עליך שהייתי שם בחופשה אם אתה זוכר בזמן שהייה את המלחמה , הייתי עם עוד 2 חברים שם.
חחחחח אכן , לא חפר לי "פאשה" קוראים לו למרות שנראה לי שהוא זיין את המוח הוא טען שהוא עשה 300+ סקוואט ודדליפט ו200+ בנ'ץ משהו כזה .נכון !!!!!!!!!!!!
אתה זה הפאוורליפטר שהתכוננת לתחרות ואיזה רוסי אחד חפר לך ,חחח יפה לך שאתה זוכר את הפנים !
שאתה שמרת עלי הבנצ' היה 45 ק"ג ,כולם חושבים שאני מחרטט אותם בתמונה ,הם לא מבינים שאני אילתי ואצלנו תמיד קיץ וים...
שראית אותי הייתי נראה בסדר או שחיף כזה ?