הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחת ולתמיד כמה שאלות על תזונה

Avia Chen

משתמש מתחיל
142
0
נק' מוניטין:
31
142
0
נמאס לי כבר מכל המיתוסים אז אחת ולתמיד אני שואל:
1. אין הגבלה של כמות החלבון שהגוף יכול לעכל נכון? [30 גרם זה חרטא?]
2. כמה ביצים אפשר לאכול [עם הצהוב] והאם מעל 3-4 צהובים זה כבר לא בריא?
רציתי לשאול עוד כמה שאלות אבל זהו לבנתיים, תודה לעוזרים!

1. יש מחקרים לפה ולפה. לא חושב שיש איזה תשובה חד משמעית אבל בכל מקרה הגבול אם הוא קיים בכלל זה מעל 30.
2. שתיים זה בערך ההמלצה. למה לך לאכול כל כך הרבה?

1. כנראה שיש גבול, אבל הוא לא נמצא ב-30. גם אם תשתה 20 ליטר מים זה כנראה יהיה לא בריא, וגם לזה יש גבול. עד עתה מחקרים הראו שאפשר להגיע גם לפי 4 ממשקל הגוף, ואין עם זה בעיה לכליות בריאות.
2. אין בעיה לאכול צהובים.

1. אין.
2. אם אתה ילד אין מה לדאוג, אבל לא צריך להגזים ולשתות 6-8 ביצים ביום.

בטח התכוונת בשאלה הראשונה לכמות חלבון בארוחה .
אז לא אין מגבלה לכמות העיכול של חלבון בארוחה אחת.( אלה אם תאכל יותר מ פי 4 ממשקל הגוף שלך בארוחה אחת... משהו שלא יקרה.)

• פותח/ת השרשור
1. יש מחקרים לפה ולפה. לא חושב שיש איזה תשובה חד משמעית אבל בכל מקרה הגבול אם הוא קיים בכלל זה מעל 30.
2. שתיים זה בערך ההמלצה. למה לך לאכול כל כך הרבה?
2. אתה דיי במיעוט פה אז אני אלך עם הרוב, ולשאלתך - חצי מהחלבון [כ4 גרם] נמצא בצהוב, וגם רוב הטעם. ואם אני מכין לי חביתה מ4-5 ביצים חבל לזרוק 3 צהובים. אסור לזרוק אוכל.

עוד שאלה- זה נכון - http://www.rookiejournal.com/the-final-answer-pull-us-vs-chin-ups-page1.html ?
האם CHIN UP באמת עדיף על PULL UP?

זה ההמלצה של תזונאים, ממה שאני מבין לפחות מעיון באתר דוקטורס. יכול מאוד להיות שאני טועה.
השאלה גם אם הצריכה היא יומיומית או ארוחה פעם בשבוע. אני וחבר עשינו בצבא חביתה מ17 ביצים (אמיתי לגמריי), לא מתנו מזה אבל זה לא בריא.

1. אני קראתי שיש הגבלה והגוף מסוגל להכניס רק 30 גרם חלבון בארוחה (שעתיים בן ארוחה לארוחה )
2. לצהוב של ההביצה יש כמות גדולה של כולסטרול בניגוד למי שכבר הגיב לך אני ממליץ לא לאכול הרבה ביצים.. ביצה 2 ביום תספיק לך

1. זה מיתוס. כנס לפורטל וחפש את המאמר הרלוונטי.
2. כנ"ל. במחקרים שנערכו לא נמצאה קורלציה בין צריכת כולסטרול במזון לבין הצטברות כולסטרול בגוף.

• פותח/ת השרשור
וואו כל תגובה זה משהו אחר חחח.. תודה לכל העוזרים אבל אם אפשר שאלתי עוד שאלה לגבי Chin Up vs Pull Up שאומרים שה Chinup טוב יותר, מה אתם אומרים?

וואו כל תגובה זה משהו אחר חחח.. תודה לכל העוזרים אבל אם אפשר שאלתי עוד שאלה לגבי Chin Up vs Pull Up שאומרים שה Chinup טוב יותר, מה אתם אומרים?
זה לא מעניין, תבחר את האחד שאתה מוסיף בו יותר משקל.

ריפטו ממליץ CHIN-UP מכיוון שפועלים שם יותר שלילים = יותר קל להתקדם בזה ולהוסיף משקל.

-תקחו בפרופורציות את התגובה הזו, אני רק מציין משהו ולא בא לפגוע ולהגיד על מישהו שהוא לא מבין מהחיים שלו-
במצב שתיארת כרגע יש שימוש יעיל למערכת המוניטין- יש לך ליאור (פסיכו) ואלעד (סטארדאסט) שטוענים אותו דבר (אין הגבלה לשתי השאלות). שניהם עם המון מוניטין = הם עזרו ומבינים בעיניי חברי הפורום שהחליטו לתת להם "צ'ופרים" על ידע ותגובות תורמות.
מהצד השני, מי שסותר אותם, אלו משתמשים חדשים שעדיין אין להם מוניטין, ובטח לא ברמה של אלעד וליאור. תחשוב מה עדיף לך- להקשיב למנהל עם המון מוניטין ומשתמש עם מוניטין מכובד, או שני משתמשים חדשים שלא ברורה רמת הידע שלהם (לא בא לפגוע, פשוט אומר שהם לא מוכרים כמו ליאור ואלעד)?
*אני לא ילד מוניטין, אבל כאן אפשר לראות את התועלת הברורה של המערכת

לגבי המתח
בchinups מעורבים יותר שרירים
במתח רחב השריר העיקרי זה הרחב גבי
אם אתה רוצה להתמקד בגב תעשה מתח רחב
אתה יכול לעשות מתח באחיזה רגילה שהוא גם יותר קל בגלל שהבייספס מעורב יותר.

לגבי ביצים
את החלבון אתה יכול לאכול כמה שאתה רוצה.. חלמון לא מומלץ לאכול יותר מאחד-שניים ביום למרות שאין תשובה חד משמעית אם יש קשר בין כמות הכולסטרול שאוכלים לזאת שנמצאת בגוף. הכל תלוי בתזונה הכוללת שלך.

לגבי החלבון
לא רואה סיבה שבמאסה מתאמן טבעי זקוק ליותר מפי 2 חלבון מהמשקל גוף
בדיאטה אפשר להכניס קצת יותר חלבון על חשבון פחמימות
בסייקל הגוף יכול לנצל כמויות גדולות יותר של חלבון

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית