עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רציני?הייתי אומר לחטב טיפה ולרדת בא.ש
אבל אין לך מסת שריר ואתה נראה האם אמא של המתאמן המתחיל. לכן יש מצב טוב שאם תתחיל מאסה אם לאכול כמו שצריך (לא בחזירות) אתה תרד קצת בא.ש ותעלה בשריר.
אוקיי, תודה על התגובה.הייתי אומר לחטב טיפה ולרדת בא.ש
אבל אין לך מסת שריר ואתה נראה האם אמא של המתאמן המתחיל. לכן יש מצב טוב שאם תתחיל מאסה אם לאכול כמו שצריך (לא בחזירות) אתה תרד קצת בא.ש ותעלה בשריר.
אין לך נטיה להשמנה אתה פשוט לא יודע לאכול אחי.
תעשה לך תפריט כמו שצריך עם הרבה חלבון, המון פחמימה מורכבת (בטטות תפו"א אורז בעיקר.. פירות וירקות) ותן פעם בשבוע צ'יט לא סוכרי אלא בשר שמן ודברים כאלה.
אתה צריך המו ןחלבון ופחמימה בגלל שאתה אקטומורף רואים על המבנה גוף שלך ורק זה יעזור לך לגדול כמו שצריך ותאמין לי שאם תתאמן כמו שצריך אתה תראה פלאים תוך כמה שבועות 😃
בהצלחה
קראתי, אבל לא הבנתי למה היית אומר לו לרדת באחוזי שומן אם הייתה לו מסת שריר גדולה יותר..בקושי יש עליו שומן.תקרא עד הסוף
זמן העיכול שלהן, סוכר מתעכל יותר מהר ונספג יותר מהר בדם ומעלה את האינסולין מהר יותר, מה שיגרום לך להיות רעב יותר מהר.מה ההבדל בין פחמימה של סוכר לפחמימה של אורז?
קראתי, אבל לא הבנתי למה היית אומר לו לרדת באחוזי שומן אם הייתה לו מסת שריר גדולה יותר..בקושי יש עליו שומן.
זמן העיכול שלהן, סוכר מתעכל יותר מהר ונספג יותר מהר בדם ומעלה את האינסולין מהר יותר, מה שיגרום לך להיות רעב יותר מהר.
פחממה מורכבת (כמו של אורז) תתפרק לאט יותר ותשאיר אותך שבע ליותר זמן.
ואיך זה בידיוק רלוונטי לפותח האשכול?
להפך, הוא צריך להיות רעב כדי לטחון כמה שיותר
אין לך נטיה להשמנה אתה פשוט לא יודע לאכול אחי.
תעשה לך תפריט כמו שצריך עם הרבה חלבון, המון פחמימה מורכבת (בטטות תפו"א אורז בעיקר.. פירות וירקות) ותן פעם בשבוע צ'יט לא סוכרי אלא בשר שמן ודברים כאלה.
אתה צריך המו ןחלבון ופחמימה בגלל שאתה אקטומורף רואים על המבנה גוף שלך ורק זה יעזור לך לגדול כמו שצריך ותאמין לי שאם תתאמן כמו שצריך אתה תראה פלאים תוך כמה שבועות 😃
בהצלחה
צודק. עדיף שיאכל כיףכף וטורטית.
הייתי אומר לחטב טיפה ולרדת בא.ש
+1 תאכל רק מאכלים בריאים ותהיה במאזן קלורי חיובי של כ250 קלוריות אתה תעלה במסת שריר וגם במסת השומן אבל תרד באחוז השומן בגלל שהעלייה במסת השריר תהיה הרבה יותר גדולה מאשר העלייה במסת השומן
מזה פחמימות בעלות ערך גליקמי נמוך? ותודה על התגובה! 😃פחמימות בעלות ערך גליקמי נמוך שומנים מסוג של שומן רב בלטי רווי וחלבונים טונה במים חזה עוף בתנור או מבושל דגים ושאר הבשרים הנקיים משומן
תודה, אני מתחיל מסה ביום ראשון. 😃על פי התמונות יהיה רצוי עבורך להתחיל מסה נקיה
אחי, בלתי*פחמימות בעלות ערך גליקמי נמוך שומנים מסוג של שומן רב בלטי רווי וחלבונים טונה במים חזה עוף בתנור או מבושל דגים ושאר הבשרים הנקיים משומן
בהצלחה, תעשה את זה בצורה טובה ומבוקרת.
אחי, בלתי*
בכל מקרה, מה זה משנה הערך הגליקמי של הפחמימה?
שורה תחתונה זאת פחמימה, לא תהיה לערך הגליקמי שום השפעה על איכות המסה מבחינת עליה בשומן או שריר (לא מדבר מבחינה בריאותית).
ובקשר לבשר שלא נקי משומן, שוב, אם זה נכנס בתפריט, אני לא מבין מה הבעיה.