הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת אחוז שומן

know_lege

משתמש מתחיל
140
10
נק' מוניטין:
94
140
10
אהלן
משקל: 64
גובה: 1.73
IMAG1584-1.jpg IMAG1582-1.jpg IMAG1579-1.jpg IMAG1577.jpg
אתם יכולים להגיד לי מה האחוז שומן שלי?
ומה להתחיל מסה או חיטוב?
תודה רבה! 😃

הייתי אומר לחטב טיפה ולרדת בא.ש

אבל אין לך מסת שריר ואתה נראה האם אמא של המתאמן המתחיל. לכן יש מצב טוב שאם תתחיל מאסה אם לאכול כמו שצריך (לא בחזירות) אתה תרד קצת בא.ש ותעלה בשריר.

אבל אין לך מסת שריר ואתה נראה האם אמא של המתאמן המתחיל. לכן יש מצב טוב שאם תתחיל מאסה אם לאכול כמו שצריך (לא בחזירות) אתה תרד קצת בא.ש ותעלה בשריר.
רציני?
הבנאדם עור ועצמות, מה יש לו לחטב?

• פותח/ת השרשור

אוקיי, תודה על התגובה.
אז אתה ממליץ מסה נקייה, של 300+ קלוריות?
אני קצת מפחד כי יש לי נטייה להשמנה. לפני איזה 8 חודשים ככה הייתי 75 קילו ואז הרזתי ל65.
אז מה אתה מציע?

אין לך נטיה להשמנה אתה פשוט לא יודע לאכול אחי.
תעשה לך תפריט כמו שצריך עם הרבה חלבון, המון פחמימה מורכבת (בטטות תפו"א אורז בעיקר.. פירות וירקות) ותן פעם בשבוע צ'יט לא סוכרי אלא בשר שמן ודברים כאלה.
אתה צריך המו ןחלבון ופחמימה בגלל שאתה אקטומורף רואים על המבנה גוף שלך ורק זה יעזור לך לגדול כמו שצריך ותאמין לי שאם תתאמן כמו שצריך אתה תראה פלאים תוך כמה שבועות 😃
בהצלחה

תעשה לך תפריט כמו שצריך עם הרבה חלבון, המון פחמימה מורכבת (בטטות תפו"א אורז בעיקר.. פירות וירקות) ותן פעם בשבוע צ'יט לא סוכרי אלא בשר שמן ודברים כאלה.
אתה צריך המו ןחלבון ופחמימה בגלל שאתה אקטומורף רואים על המבנה גוף שלך ורק זה יעזור לך לגדול כמו שצריך ותאמין לי שאם תתאמן כמו שצריך אתה תראה פלאים תוך כמה שבועות 😃
בהצלחה

מה ההבדל בין פחמימה של סוכר לפחמימה של אורז?

תקרא עד הסוף
קראתי, אבל לא הבנתי למה היית אומר לו לרדת באחוזי שומן אם הייתה לו מסת שריר גדולה יותר..בקושי יש עליו שומן.

מה ההבדל בין פחמימה של סוכר לפחמימה של אורז?
זמן העיכול שלהן, סוכר מתעכל יותר מהר ונספג יותר מהר בדם ומעלה את האינסולין מהר יותר, מה שיגרום לך להיות רעב יותר מהר.
פחממה מורכבת (כמו של אורז) תתפרק לאט יותר ותשאיר אותך שבע ליותר זמן.

קראתי, אבל לא הבנתי למה היית אומר לו לרדת באחוזי שומן אם הייתה לו מסת שריר גדולה יותר..בקושי יש עליו שומן.

זמן העיכול שלהן, סוכר מתעכל יותר מהר ונספג יותר מהר בדם ומעלה את האינסולין מהר יותר, מה שיגרום לך להיות רעב יותר מהר.
פחממה מורכבת (כמו של אורז) תתפרק לאט יותר ותשאיר אותך שבע ליותר זמן.

ואיך זה בידיוק רלוונטי לפותח האשכול?
להפך, הוא צריך להיות רעב כדי לטחון כמה שיותר

• פותח/ת השרשור
בהצלחה

תודה רבה על התגובה. 😃 עזרת לי מאוד!!
יש אולי איזה מאמר\ספר שאתה מכיר שיכול לעזור לי לבנות תפריט כמו שצריך?

ותודה רבה לכולם על התגובות!! 😃

+1 תאכל רק מאכלים בריאים ותהיה במאזן קלורי חיובי של כ250 קלוריות אתה תעלה במסת שריר וגם במסת השומן אבל תרד באחוז השומן בגלל שהעלייה במסת השריר תהיה הרבה יותר גדולה מאשר העלייה במסת השומן

• פותח/ת השרשור
+1 תאכל רק מאכלים בריאים ותהיה במאזן קלורי חיובי של כ250 קלוריות אתה תעלה במסת שריר וגם במסת השומן אבל תרד באחוז השומן בגלל שהעלייה במסת השריר תהיה הרבה יותר גדולה מאשר העלייה במסת השומן

אוקיי, תודה רבה!
ויש לך אולי איזה מאמר שיכול לעזור לי לבנות תפריט טוב? שימליץ איזה דברים כדי להכניס לתפריט וכו' ?

פחמימות בעלות ערך גליקמי נמוך שומנים מסוג של שומן רב בלטי רווי וחלבונים טונה במים חזה עוף בתנור או מבושל דגים ושאר הבשרים הנקיים משומן

• פותח/ת השרשור
פחמימות בעלות ערך גליקמי נמוך שומנים מסוג של שומן רב בלטי רווי וחלבונים טונה במים חזה עוף בתנור או מבושל דגים ושאר הבשרים הנקיים משומן
מזה פחמימות בעלות ערך גליקמי נמוך? ותודה על התגובה! 😃
על פי התמונות יהיה רצוי עבורך להתחיל מסה נקיה
תודה, אני מתחיל מסה ביום ראשון. 😃

אחי, בלתי*
בכל מקרה, מה זה משנה הערך הגליקמי של הפחמימה?
שורה תחתונה זאת פחמימה, לא תהיה לערך הגליקמי שום השפעה על איכות המסה מבחינת עליה בשומן או שריר (לא מדבר מבחינה בריאותית).
ובקשר לבשר שלא נקי משומן, שוב, אם זה נכנס בתפריט, אני לא מבין מה הבעיה.

• פותח/ת השרשור
בהצלחה, תעשה את זה בצורה טובה ומבוקרת.
אחי, בלתי*
בכל מקרה, מה זה משנה הערך הגליקמי של הפחמימה?
שורה תחתונה זאת פחמימה, לא תהיה לערך הגליקמי שום השפעה על איכות המסה מבחינת עליה בשומן או שריר (לא מדבר מבחינה בריאותית).
ובקשר לבשר שלא נקי משומן, שוב, אם זה נכנס בתפריט, אני לא מבין מה הבעיה.

תודה על העזרה! 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית