הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שיפור גמישות כללי

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
אני ממש לא גמיש (ביחוד בלטיסימוס דורסי) ורציתי לשפר את הגמישות הכללית שלי.
יש לכם רעיונות למתיחות מומלצות ומה לעשות כדי לשפר את הגמישות של כל הגוף ולהיות גמיש יותר?
סרטונים או תמונות יתקבלו בברכה, כמו גם הסברים.

Relax into stretch - pavel tsasouline

עשיתי יוגה במשך שנה לפני שקראתי את הספר, ובשבועיים אחרי שקראתי התקדמתי יותר מבכל השנה ההיא. לא הפסקתי את היוגה, אבל הטכניקות מהספר עזרו לי המון.

• פותח/ת השרשור
Relax into stretch - pavel tsasouline

עשיתי יוגה במשך שנה לפני שקראתי את הספר, ובשבועיים אחרי שקראתי התקדמתי יותר מבכל השנה ההיא. לא הפסקתי את היוגה, אבל הטכניקות מהספר עזרו לי המון.
תודה רבה 😃
יש עוד הצעות?

אני עושה מתיחות אחרי אימון , ולפעמיים סתם מן אימון כזה של 10 שניות מתחיה 10שניות מנוחה ככה 3סטים .
עם הזמן נהייתי מאוד גמיש .

• פותח/ת השרשור
אני עושה מתיחות אחרי אימון , ולפעמיים סתם מן אימון כזה של 10 שניות מתחיה 10שניות מנוחה ככה 3סטים .
עם הזמן נהייתי מאוד גמיש .
תודה רבה אריאל, אנסה להתחיל לשלב את זה בסדר היום שלי.
בינתיים הספר של פבל עזר מאד (עונה על הציפיות, ואחרי קריאה של Power To The People הן גבוהות), אתחיל לממש.

שמע זה לא מדע טילים. תעבוד על שפגט, מכרעים (קדימה, לצד), תשב בישיבת פרפר ותבקש ממישהו שידחוף לך (בזהירות כמובן) הירך כלפי מטה, תשב עם רגליים ישרות ותרד קדימה עם גב ישר.
שב על הברכיים ותתחיל (בתמיכה של היד בהתחלה) ליפול אחורה.
לא חסר. לא צריך לעשות יותר מדי סוגים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית