נק' מוניטין:
68
- 132
- 4
התחלתי לעשות דדליפט לפני כחודש וחצי - חודשיים. בכל הזמן הזה לא עברתי את ה 90 קילו מהסיבה הפשוטה שאני נורא מפקפק בטכניקה שלי .
העלתי לפני כמה שבועות סרטון ותיקנו אותי לגבי הטכניקה ושיפרתי את הדברים שאמרו.
משום מה אני מרגיש שאם אני אעלה עוד משקל שוב פעם הטכניקה שלי תהיה לקויה , ובגלל זה אני מעדיף לא להעלות במשקל כי אני יודע כמה חשיבות יש לטכניקה בדדליפט וכמה טכניקה לקויה יכולה לגרום לבעיות רבות .
התחושה במהלך הדדליפט היא כאילו שאין לי כח כבר לשמור על בטן בפנים , חזה בחוץ ושהתנועה תהיה מהתחת .. כי אני כבר מלא זמן עם אותו משקל ושום דבר לא משתנה.
כל הפתיחה הזאת מסתכמת לשאלה אחת ,
אני יכול לעשות פשוט סט אחד לחמישייה בדדליפט ? כלומר אני ארגיש שיפור בהתפתחות למרות שזה רק סט אחד ?
כי אני חושב שאם יהיה רק סט אחד אני אמקד את עצמי ובו אני ממש אקפיד על הטכניקה .
עד עכשיו עשיתי 3 סטים ..
תודה לעוזרים
העלתי לפני כמה שבועות סרטון ותיקנו אותי לגבי הטכניקה ושיפרתי את הדברים שאמרו.
משום מה אני מרגיש שאם אני אעלה עוד משקל שוב פעם הטכניקה שלי תהיה לקויה , ובגלל זה אני מעדיף לא להעלות במשקל כי אני יודע כמה חשיבות יש לטכניקה בדדליפט וכמה טכניקה לקויה יכולה לגרום לבעיות רבות .
התחושה במהלך הדדליפט היא כאילו שאין לי כח כבר לשמור על בטן בפנים , חזה בחוץ ושהתנועה תהיה מהתחת .. כי אני כבר מלא זמן עם אותו משקל ושום דבר לא משתנה.
כל הפתיחה הזאת מסתכמת לשאלה אחת ,
אני יכול לעשות פשוט סט אחד לחמישייה בדדליפט ? כלומר אני ארגיש שיפור בהתפתחות למרות שזה רק סט אחד ?
כי אני חושב שאם יהיה רק סט אחד אני אמקד את עצמי ובו אני ממש אקפיד על הטכניקה .
עד עכשיו עשיתי 3 סטים ..
תודה לעוזרים