הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוסר גמישות בפרס

• פותח/ת השרשור OYP
  • פורסם בתאריך

OYP

משתמש משקיע
2,907
2,046
נק' מוניטין:
2,717
2,907
2,046
אני כבר הרבה זמן תקוע בפרס, והגעתי למסקנה שזה בגלל חוסר גמישות. יש איזה מבחן שאני יכול לעשות בשביל לוודא שאני צודק?
ניסיתי להצמיד תחת וגב עליון לגב ולדעת עם ידיים נעולות בקיר ולא הצלחתי, רלוונטי?

EMG לא מעיד על פוטנציאל להיפרטרופיה אבל בכל מקרה אשמח לראות איפה קראת שיש עדיפות למאחורי הראש.
Longing for a Longitudinal Proxy: Acutely Measured Surface EMG Amplitude is not a Validated Predictor of Muscle Hypertrophy - Sports Medicine

והרגשה זה בכלל לא מדד שאפשר להתייחס אליו.

Inside the Muscles: Best Shoulders and Trap Exercises
זה מישהו שעשה בבית עם מכשיר EMG אז זה לא באמת מחקר אבל סתם נקודה למחשבה, לפחות מדובר במישהו מאומן ולא כמו הuntrained שתמיד לוקחים למחקרים

Inside the Muscles: Best Shoulders and Trap Exercises
זה מישהו שעשה בבית עם מכשיר EMG אז זה לא באמת מחקר אבל סתם נקודה למחשבה, לפחות מדובר במישהו מאומן ולא כמו הuntrained שתמיד לוקחים למחקרים

לא רואה איך זו נקודה למחשבה על לתעדף פרס מאחורי הראש אבל קטונתי, שכל אחד יעשה מה שמשפר אותו.

נערך לאחרונה:
לא רואה איך זו נקודה למחשבה על לתעדף פרס מאחורי הראש אבל בקטונתי, שכל אחד יעשה מה שמשפר אותו.
אני חושב שזה קצת כמו לבקש מאמר מדעי ממאמנים עם ניסיון לדברים כמו איזה קומבינציה יותר ״מוכחת״ באגרוף, איזה תרגיל שלשות הכי משפר את הזריקה וכו׳
המדע עדיין לא מושלם ולהתעלם מניסיון לגמרי זה סיכון גם כן שיש משהו שאולי משאירים על השולחן

אני חושב שזה קצת כמו לבקש מאמר מדעי ממאמנים עם ניסיון לדברים כמו איזה קומבינציה יותר ״מוכחת״ באגרוף, איזה תרגיל שלשות הכי משפר את הזריקה וכו׳
המדע עדיין לא מושלם ולהתעלם מניסיון לגמרי זה סיכון גם כן שיש משהו שאולי משאירים על השולחן

קודם כל אני לא זה שטענתי שיש עדיפות לתרגיל כלשהו על פני השני אני רק הגבתי לבחור שטען שיש.

שנית, אני לא רואה סיבה לתעדף תנועה שעלולה לגרום אי נוחות בגלל חוסר גמישות בכתף כדי להשיג אולי יתרון בהיפרטרופיה שמבוסס על ״ניסיון״ של מישהו.

קודם כל אני לא זה שטענתי שיש עדיפות לתרגיל כלשהו על פני השני אני רק הגבתי לבחור שטען שיש.

שנית, אני לא רואה סיבה לתעדף תנועה שעלולה לגרום אי נוחות בגלל חוסר גמישות בכתף כדי להשיג אולי יתרון בהיפרטרופיה שמבוסס על ״ניסיון״ של מישהו.
בלי סיכונים וניסיון של דברים לא היה מתפתח הספורט, אני בטוח שזה התחיל מאינטואיציה והשתפר משם, הרבה לפני שהיו מחקרים, כמו כמעט כל דבר פרקטי עד לאחרונה

בלי סיכונים וניסיון של דברים לא היה מתפתח הספורט, אני בטוח שזה התחיל מאינטואיציה והשתפר משם, הרבה לפני שהיו מחקרים, כמו כמעט כל דבר פרקטי עד לאחרונה

אתה שוכח פרט חשוב מאוד וזה שלפני עשרות שנים שחשבו על הדברים האלה לא הייתה גישה לטכנולוגיה והידע שיש היום.

כל דבר שעשו פעם עבר אופטימיזציה, גם תחום האימונים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית