עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה ברור, ואני עובד על זה. אבל לא על זה שאלתי. אני מאמין שיש לי חוסר גמישות בכתפיים (חושב שזה בכלל בגב אבל משפיע על הכתפיים) ושזה מונע ממני לעמוד עם מוט מעל מרכז כף הרגל בלי להפסיק את הברייס.אבל אני מהמר שאתה תקוע בפרס בגלל חוסר במסת שריר, כוח, תכנון אימונים
מודה שאת זה לא הבנתי:rolleyes-71:ושלוש שנים של לחיצות מעל הראש.
תיקנתי את הקטע הזהניסיתי להצמיד תחת וגב עליון לקיר ולגעת עם ידיים נעולות בקיר ולא הצלחתי, רלוונטי?
ניסיתי גם עם ברייסינג וגם בלי ולא הצלחתי
אבל אם אני עומד זקוף (ותחת וגב עליון צמוד לקיר זה זקוף לא?) ולא מצליח ליישר את היד נעולה, זה לא אומר על חוסר גמישות קריטי לפרס? פשוט ראיתי לא מעט סרטוני טכניקה ואני כרגע בss בפרק על הפרס, ובכולם התנועה בסוף התרגיל נראית לי לא הגיונית לביצוע. ראיתי גם סרטונים של עצמי מבצע את התרגיל (אשמח לשלוח לך לפרטי, לפה אני לא אעלה), וגם שם הגוף מסתובב אחורה מידי כשהמוט גבוה, ואני מעיד על עצמי שאני באמת מנסה ללכת קדימה עם הגוף.התכוונתי שפרס חזק דורש המון המון סבלנות.
ובאמת שאימנתי המון מתאמנים לבצע פרס, צעירים, מבוגרים, מוכשרים יותר ומוכשרים פחות ולשמוע "מונע ממני לעמוד עם מוט מעל מרכז כף הרגל בלי להפסיק את הברייס" נשמע כמו קשקוש. אנשים עושים פרס בכלל בלי לדעת מה זה "ברייס". הם בסך הכל מכניסים הרבה מאוד אוויר ומנסים להיות מכווצים כמה שהם מצליחים. מצטער שאני אומר ככה אבל זה מה שעובר לי בראש. זה לא מה שגורם לאנשים להיתקע בפרס.
עד שלא תעלה סרטון יהיה קשה לענות על זה.
מדבר על סרטונים איכותיים, כלומר של ריפטו וallan thrall בעיקרמעט סרטוני טכניקה
זה פשוט לא פרס... אני רוצה להשתפר בפרס, לא רק לחזק את השרירים שהתרגיל עובד עליהם. מה גם שכשאתה מגביל את התנועה לציר הנכון אתה מבטל את כל עבודת המייצגים.מה בדבר לנסות את זה? לחיצה אל מול הקיר?
איך הגעת למסקנה הזאת?והגעתי למסקנה שזה בגלל חוסר גמישות.
אני לא מצליח להחזיק מוט מעל מרכז כף הרגל כשהמרפקים נעולים.איך הגעת למסקנה הזאת?
גמישות היא גורם מגביל לעתים רחוקות מאוד בכוח.
תסתכל מה שציטטתי פה, זה מבחן רלוונטי לבדיקת גמישות לפרס?תיקנתי את הקטע הזה
שטויות.אני לא מצליח להחזיק מוט מעל מרכז כף הרגל כשהמרפקים נעולים.
אולי. אני רוצה לבדוק את זה בשביל באמת לשלול שזאת הבעיה, מעבר ללהמשיך להתאמן ולעבוד על הטכניקה, יש איזה מבחן גמישות שלדעתך יכול לבדוק טוב את זה? כי בטוח יש אנשים שיש להם חוסר גמישות, גם אם זה לא נפוץ.שטויות.
עניין של חולשה/בעיית טכניקה.
אני גם לא בעד זה, אבל אני פשוט מנסה לעשות את התנועה ולא מצליחלהתחיל overthinking בנושאים האלה זה בור בלי תחתית
בתור אחד שגם אכל סרטים על גמישות בעבר
איפה אתה שם לב לבעיה הזו? בכל משקל? חימום? גם עם מוט ריק? מוט מטאטא? בלי מוט בכלל?אולי. אני רוצה לבדוק את זה בשביל באמת לשלול שזאת הבעיה, מעבר ללהמשיך להתאמן ולעבוד על הטכניקה, יש איזה מבחן גמישות שלדעתך יכול לבדוק טוב את זה? כי בטוח יש אנשים שיש להם חוסר גמישות, גם אם זה לא נפוץ.
ושלא תבין לא נכון, אני ביקשתי עצות ולפי מה שאתם אומרים כנראה באמת זה לא חוסר גמישות ואני מקשיב לכם, אני רק רוצה לשלול חד משמעית.
בכולם. אני רוצה לעשות איזה שהוא מבחן בשביל שאוכל לדעת אם באמת יש לי חוסר גמישות או שזה סתם מסיבה אחרת או שאני בכלל מדמיין שאני לא מגיע לנקודה שצריך.איפה אתה שם לב לבעיה הזו? בכל משקל? חימום? גם עם מוט ריק? מוט מטאטא? בלי מוט בכלל?
אם תרצה אשמח לשלוח לך בפרטי, אבל אני כרגע נמנע מלהעלות לפהתעלה סרטון טכניקה עם משקל מקסימלי
שלח, אראה יותר מאוחר היום/מחר בבוקראם תרצה אשמח לשלוח לך בפרטי, אבל אני כרגע נמנע מלהעלות לפה
אתה מתכוון שאתה עובד על פרס במתכונת של SS? כי אם לזה התכוונת אז העובדה שאתה תקוע לא מפתיעה ממשאבל אם אני עומד זקוף (ותחת וגב עליון צמוד לקיר זה זקוף לא?) ולא מצליח ליישר את היד נעולה, זה לא אומר על חוסר גמישות קריטי לפרס? פשוט ראיתי לא מעט סרטוני טכניקה ואני כרגע בss בפרק על הפרס, ובכולם התנועה בסוף התרגיל נראית לי לא הגיונית לביצוע. ראיתי גם סרטונים של עצמי מבצע את התרגיל (אשמח לשלוח לך לפרטי, לפה אני לא אעלה), וגם שם הגוף מסתובב אחורה מידי כשהמוט גבוה, ואני מעיד על עצמי שאני באמת מנסה ללכת קדימה עם הגוף.
במקביל אני לא מפסיק להתאמן עליו, אני פשוט רוצה לדעת אם זה משהו שבאמת מגביל לי את התנועה בשביל לדעת אם ואיך לטפל בזה.
מדבר על סרטונים איכותיים, כלומר של ריפטו וallan thrall בעיקר