הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתאמן 7 חודשים והתוצאות לא משהו

orell20

משתמש פעיל
492
1
נק' מוניטין:
160
492
1
אני מתאמן 7 חודשים
דבר ראשון יש שינוי אך קטן יחסית למה שציפיתי שיהיה
אני כבר 3 חודשים במסה (עליתי 11 קילו ) מרגישים שעליתי גם שומן בהם לצערי

דבר ראשון הבסיס שלי מאוד מאוד מאוד היה גרוע הייתי עושה בבנץ פרס בהתחלה רק מוט (20K) היום אני עושה 55K

אני אוכל כ 3300-3000 קלוריות מתוכם 150-170 גרם חלבון ,בערך 70 גרם שומן.
לפני שלוש חודשים לא אכלתי מסודר לצערי

זה התוכנית שלי

A גב רגליים יד קדמית
B חזה כתפיים יד אחורית

A-
גב
פולי עליון 3X12
פולי עליון מאחורי העורף 3X12
חתירה בישבה בפולי תחתון 3X12

רגליים-
סקאווט בסמת' מאשין (אין חופשי במכון ) 3X8
מכרעיים בסמת' מאשין 3X10 על כל רגל אני עושה סט רגל ימין ויש סט רגל שמאל ואז מנוחה ככה 3 סטים
לחיצת רגליים במכונה 3X10

יד קדמית-
פטישים 3X12
כפיפת מרפקים רגילה בישיבה משקולות יד 3X12
כפיפת מרפקים כנגד מוט 3X12

B-
חזה-
בנץ פרס 3X6-8
חזה עליון (שיפוע חיובי) עם משקולות יד 3X8-10
פרפר 4X12 אחרי כל סט אני מוריד פלטה (שבע קילו ) ועושה עוד עשר (סופר סט בעצם )
כתפיים-
פרס בסמית' מאשין (אין חופשי כמו של הסקאווט ) 3X12
הרחקה לצדדים 3X12
ותרגיל לכתף אחורית במוכנה שאתה יושב מחזיק שתי ידיות ומזיז אותם אחורה לצד ימין/שמאל 3X10
יד אחורית-
לחיצה צרפתית ואז עוד סט של 10 של לחיצה כשהתנוע שלהידיים קרובות לגב (צמודות סליחה אני לא בקיא בשמות) 3X10
ופשיטת מרפקים בפולי עליון.

בקרוב אני עובר לחדר כושר אחר בגלל שאין סקאוט חופשי ועוד מכמה סיבות.

מה לא טוב באימון שלי ?
למה אני מתקדם מאוד לאט במשקלים ובשינוי בגוף ?

תודה לעוזרים 😃

נערך לאחרונה:
קודם כל , אתה אומר שמתוך ה7 חודשים עשית רק 3 חודשים מאסה ושעד לפני 3 חודשים לא אכלת מסודר. אז זה אומר שהתאמנת סך הכל 3 חודשים טובים בתכלס ולא 7.

לגבי התוכנית - לדעתי יש בה המון המון תרגילים .. יותר מדי . אז או שאתה מתחיל לקרוא בפורום ומתחיל תוכניות כח כמו SS או שאתה עושה תכנית AB רק יותר נורמלית .
אישית אני יכול לומר לך מ ה- AB שאני עושה :
3 תרגילים לחזה זה ממש מיותר בהתחלה . תעשה בנץ' פרס ופרפר וסמוך עליי שאם תעלה במשקלים יהיה לך חזה מטורף - אתה על 55 ק"ג בנץ' פרס אז למה אתה מצפה חח ? (אני עושה 95 3X5 )
רגליים: לפי דעתי למרות שסקוואט אתה עושה בסמית' משין . תשאיר רק אותו - תעשה אותו טוב ועם הרבה משקל .
גב : בשביל מה פולי עליון פעם רגיל ופעם מאוחרי הראש? תשאיר אחד ותכניס דדליפט .
יד קידמית : 3 תרגילים ??? ב AB עושים 2 תרגילים במקסימום אם לא אחד .. תשאיר פטישים ותבחר אחד מהתרגילים האחרים
וכתפיים: שוב פעם יותר מדי תרגילים ...

בכל התרגילים תעשה 3X8 ולא יותר !

כל מה שאמרתי לך זה בהשוואה לתוכנית שאני עושה ומהניסיון שלי , ובהשוואה לתוצאות שאני רואה .
אימון לא צריך שיהיה ארוך ועם כל הרבה תרגילים. מה שחשוב שיש בו את התרגילים הבסיסים והחשובים !

ציין נתונים שלך : גיל גובה ומשקל

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
קודם כל , אתה אומר שמתוך ה7 חודשים עשית רק 3 חודשים מאסה ושעד לפני 3 חודשים לא אכלת מסודר. אז זה אומר שהתאמנת סך הכל 3 חודשים טובים בתכלס ולא 7.

לגבי התוכנית - לדעתי יש בה המון המון תרגילים .. יותר מדי . אז או שאתה מתחיל לקרוא בפורום ומתחיל תוכניות כח כמו SS או שאתה עושה תכנית AB רק יותר נורמלית .
אישית אני יכול לומר לך מ ה- AB שאני עושה :
3 תרגילים לחזה זה ממש מיותר בהתחלה . תעשה בנץ' פרס ופרפר וסמוך עליי שאם תעלה במשקלים יהיה לך חזה מטורף - אתה על 55 ק"ג בנץ' פרס אז למה אתה מצפה חח ? (אני עושה 95 3X5 )
רגליים: לפי דעתי למרות שסקוואט אתה עושה בסמית' משין . תשאיר רק אותו - תעשה אותו טוב ועם הרבה משקל .
גב : בשביל מה פולי עליון פעם רגיל ופעם מאוחרי הראש? תשאיר אחד ותכניס דדליפט .
יד קידמית : 3 תרגילים ??? ב AB עושים 2 תרגילים במקסימום אם לא אחד .. תשאיר פטישים ותבחר אחד מהתרגילים האחרים
וכתפיים: שוב פעם יותר מדי תרגילים ...

בכל התרגילים תעשה 3X8 ולא יותר !

כל מה שאמרתי לך זה בהשוואה לתוכנית שאני עושה ומהניסיון שלי , ובהשוואה לתוצאות שאני רואה .
אימון לא צריך שיהיה ארוך ועם כל הרבה תרגילים. מה שחשוב שיש בו את התרגילים הבסיסים והחשובים !

ציין נתונים שלך : גיל גובה ומשקל
נתונים לפני תחילת מסה
גיל 16.5
משקל 66
גובה 1.81

נתונים אחרי תחילת מסה:
גיל 16.5
משקל 77
גובה 1.81

בקשר למה שכתבת
אני לא מבין למה צימצום בתרגילים יעזור בדיוק במיוחד בחזה שזה שריר גדול
ותרגיל אחד לרגליים ??
אני יודע ש55K זה קצת ,מה אני יעשה הבסיס שלי היה גרוע מאוד ;maeq
בקשר לגב אני יודע שאני לא עובד עליו טוב
פעם הייתי עושה מתח במקום פולי עליון מאחורי הראש
אבל עכשיו אני עולה כמעט כל שבוע קילו וזה מקשה עליי לעשות
לפני שהתאמנתי לא הייתי עושה מתח אחד אפילו לא מכופף את המרפקים טיפה
היום אני עושה 6 בערך
לפני תחילת המסה עשיתי 10
אני מאמין שאם לא הייתי מעלה 11 קילו היה לי קל לעלות בהרבה יותר את החזרות מ 6
בגלל זה הוצאתי את מתח מהתרגילים כי אני עולה כל שבוע
ואני לא עושה דדליפט.

^^ כי כל הקטע זה לעשות הרבה משקל בתרגילים החשובים. זה שאתה קורע את השריר עם 3 תרגילים שונים זה ממש מיותר . בשלב שלך יהיה לך הרבה יותר קל להשתפר ולהתפתח דווקא עם פחות תרגילים.
לגבי מה שאמרת במתח אני לא ממש מסכים - אם אתה עולה נכון במאסה אתה אמור לשמור על המתח ואפילו לשפר אותו. עליתי 6 קילו במהלך החודשיים האחרונים ( מ 70 ל 76 גובה 1.75 ) והמתח שלי עלה מ 19 ל 21.

לגבי הרגליים - זה הקטע בסקוואט שהוא עובד על כל הרגליים ולא כמו התרגילים במכונות ובמשקולות שעובדות רק על חלק ספציפי. אם אתה עושה אותו טוב תאמין לי שאתה תרגיל ממש טוב את הרגליים אחרי אימון

דדליפט זה תרגיל מאוד חשוב ויעיל שגורם לאימון שלך באמת לקבל משמעות אחרת . .
שוב, אני אומר לך את דעתי מהשיפור שאני מקבל בהתאם לתוכנית שאני עושה ואני ממש מרוצה .
החלטה שלך בסופו של דבר מה לקבל ומה לא .

בהצלחה בכל מקרה.

חכה לעוד תגובות ..

• פותח/ת השרשור
^^ כי כל הקטע זה לעשות הרבה משקל בתרגילים החשובים. זה שאתה קורע את השריר עם 3 תרגילים שונים זה ממש מיותר . בשלב שלך יהיה לך הרבה יותר קל להשתפר ולהתפתח דווקא עם פחות תרגילים.
לגבי מה שאמרת במתח אני לא ממש מסכים - אם אתה עולה נכון במאסה אתה אמור לשמור על המתח ואפילו לשפר אותו. עליתי 6 קילו במהלך החודשיים האחרונים ( מ 70 ל 76 גובה 1.75 ) והמתח שלי עלה מ 19 ל 21.

לגבי הרגליים - זה הקטע בסקוואט שהוא עובד על כל הרגליים ולא כמו התרגילים במכונות ובמשקולות שעובדות רק על חלק ספציפי. אם אתה עושה אותו טוב תאמין לי שאתה תרגיל ממש טוב את הרגליים אחרי אימון

דדליפט זה תרגיל מאוד חשוב ויעיל שגורם לאימון שלך באמת לקבל משמעות אחרת . .
שוב, אני אומר לך את דעתי מהשיפור שאני מקבל בהתאם לתוכנית שאני עושה ואני ממש מרוצה .
החלטה שלך בסופו של דבר מה לקבל ומה לא .

בהצלחה בכל מקרה.

חכה לעוד תגובות ..
סבבה אחי
ויש לי שלוש תרגילים לכתפיים ,בכללי היו לי רק
פרס בסמית' מאשין (אין חופשי כמו של הסקאווט ) 3X12
הרחקה לצדדים 3X12

אבל הוספתי את זה
ותרגיל לכתף אחורית במוכנה שאתה יושב מחזיק שתי ידיות ומזיז אותם אחורה לצד ימין/שמאל 3X10
כי אין לי עבודה על כתף אחורית
ושמתי לב שגם אין לי עבודה על טרפזים ואני לא יודע איה להכניס אתה זה.

וגם יש לי בעיה די גדולה
אני עולה במשקלים בקצב איטי מאוד (בהתחלה שהתאמנתי העלתי משקלים די מהר ) אבל עכשיו זה ממש איטי

• פותח/ת השרשור
תבחר AB/FBW משם. אם אין שום אפשרות לסקוואט חופשי מומלץ בחום לעבור מכון.
תעשה לג פרס במקום סקוואט, אם אין תמשיך עם סמית' למרות שזה לא מתקרב.[/QUOTE]
אחי למה שאני עובד על שריר כל שהוא
אני מרגיש כאילו יש לי עוד כוח ולפעמים אפילו אני לא מרגיש שהשריר עייף
ואני שם את המקסימום של המשקל שלי
ואני עושה טכניקה נכונה

אז למה זה ???

תבחר AB/FBW משם. אם אין שום אפשרות לסקוואט חופשי מומלץ בחום לעבור מכון.
תעשה לג פרס במקום סקוואט, אם אין תמשיך עם סמית' למרות שזה לא מתקרב.
אחי למה שאני עובד על שריר כל שהוא
אני מרגיש כאילו יש לי עוד כוח ולפעמים אפילו אני לא מרגיש שהשריר עייף
ואני שם את המקסימום של המשקל שלי
ואני עושה טכניקה נכונה

אז למה זה ???[/QUOTE]
תעלה משקל [איך תדע מה המקסימום אם לא ניסית יותר?], באיזה תרגילים זה קורה? אולי הטכניקה לקויה?

אתה מתקדם כי אצלך הכל משחק ילדים אתה סופר סטים ומספרים .. זה לא העניין
אתה חייב להרגיש שהשריר שלך נשרף כשאתה מתאמן ולא להגיד לעצמך הגעת לשלוש כפול 15
למה לא קורה כלום?
תקפיד על חלבון ומנוחה אל תתאמן יום אחרי יום.. השרירים מתפתחים בשינה ולא בזמן אימון

ותרגילים כמו סקוואט ומכרעים נותנים בסמית משין רק אם יש ממש ליקוי רציני בטכניקה או בעיה פיזית
או בתור תרגיל שני במקרה הכי קיצוני בקבוצת שרירים מסויימת
משקולות חופשיות\פולי>>מוטות\פולי>>מכונות למיניהן ומכשירים

תתרגל חופשי

Back
למעלה תחתית