הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משהו מוזר בסופשים

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
אני בטירונות 02 כבר 3 שבועות ובאמת שלא עושים שם כלום ורק אוכלים כל היום ואני אוכל שם די הרבה אבל איכשהו משום מה אני כל שבוע יורד באיזה חצי קילו (יש מצב זה שריר?) ואני לא יודע אם זה אשכרה זה שאנחנו עומדים שם והולכים קצת שורף לי את הקלוריות האלה שגורמות לי לרדת אבל מה שכן כשאני חוזר שישי שבת אני אוכל בבית ואני אוכל בערך את אותן הכמויות כמו שאני אוכל שם אבל איכשהו כשאני נשקל שוב פעם בראשון בבוקר אני איזה קילו יותר ממה שהייתי כשחזרתי בשישי בבוקר,איך זה הגיוני?

בטירונות תרצה או לא אתה לא אוכל מספיק.
מה גם שאתה ער לא מעט שעות.

בבית, תרצה או לא אתה אוכל יותר. העליה שאתה רואה בראשון היא נוזלים שנובעים מכמות האוכל וכמות הנתרן שכנראה גבוהה יותר בבית

• פותח/ת השרשור
בטירונות תרצה או לא אתה לא אוכל מספיק.
מה גם שאתה ער לא מעט שעות.

בבית, תרצה או לא אתה אוכל יותר. העליה שאתה רואה בראשון היא נוזלים שנובעים מכמות האוכל וכמות הנתרן שכנראה גבוהה יותר בבית
אני באמת לא צוחק איתך שאני אוכל בטירונות אותו דבר אם לא יותר מהבית
אחי אני בעיר הבהדים יש לנו ופל בלגי וג'חנון ומלוואח אני באמת לא צוחק איתך שאני אוכל שם הרבה יותר מאשר בבית
מה שכן בבית אני שותה קולה זירו די הרבה בעוד ששם אני שותה רק מים ולדעתי בכמות יותר קטנה מאשר שאני שותה בבי קולה יכול להיות שהגזים או משהו גורמים לעליה זמנית במשקל? בנוסף פה בבית אני אוכל הרבה בשר ופחות פחמימות ושם בקושי יש בשר אז אני אוכל יותר פחמימות יכול היות שזה גם משפיע?
והשאלה הכי גדולה שלי זה אם יש מצב שאני אשכרה מרזה שם כי אנחנו עומדים בסביבות ה3 שעות ביום והולכים (סתם בקצב של 3 קמ"ש) בסביבות השעה ביום וכל זה שורף איזה 500 קלוריות בעוד שבבית אני רק יושב מול המחשב בלי לזוז כל היום?

Back
למעלה תחתית