הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צבירת נוזלים מסיבית

mantana

משתמש מתחיל
54
0
נק' מוניטין:
0
54
0
ב-3 ימיםצברתי נוזלים של משהו כמו 3 קילו, מה שכן יומיים מתוך השלושה חרגתי מהתפריט של ב+- 200 קלוריות. אני כרגע בתקופה של תפריט נייטרלי. אני יודע מההסברים של משה שאלה נוזלים, אך זה עדיין מבאס. זה אמור לרדת בימים הקרובים , איך אני עוזר לזה לרדת במה זה תלוי?

בעיקרון לגוף יש את המאגרי גליקוגן שלו ואם אתה היית לפני כן על שלילי וכעת על נטראלי מין הסתם שיעלו נוזלים תרצה או לא תרצה.
אם חרגת מהנטראלי ב200 קלוריות כלפי מעלה וזה היה בעיקר מפחמימות (שבאים בד"כ עם נתרן) אז פשוט להמעיט בנתרן בימים הבאים ואולי קצת לשחק עם היחסים (לאכול פחות פחמימות יותר שומן).

• פותח/ת השרשור
יותר שומן כי יש מצב שבעקבות המאזן השלילי הגוף נכנס למצב "מגננה" ולכן הוא צובר את כל הנוזלים?

השאלה לא מובנת, החריגה הייתה מתחת לנטראלי (מאזן שלילי) או מעל הנטראלי (מאזן חיובי) ?

• פותח/ת השרשור
החרגיה הייתה מעל הנייטרלי..אבל אמרת שיש מצב שבעקבות המעבר משלילי לנייטרלי מצטבר אצלי הנוזלים(שבאים בעיקר הוספת הפחמימות)......מה אני יכול נגיד להמיר בלחמנייה של 250 קלוריות שבאים רובם מפחמימות בתפריט שלי?

האם בכלל חלק מהנוזלים יכולים להפוך לשומן?

נערך לאחרונה:
אני עדיין לא מבין את מהות השאלה.
אם היית לפני כן במאזן שלילי בתפריט דל פחמימות וכרגע אתה נמצא במאזן נטראלי והסופת פחמימות כדי להיות במאזן הנטראלי הקיים מין הסתם שתעלה נוזלים (פחמימות = נוזלים).
אם עלית 200-300 מעל הנטראלי וגם זה היה מפחמימות משמע יש הצטברות של עוד נוזלים כנראה בתוספת גם של נתרן (לרוב בא ביחד).
אם אינך רוצה את העלייה של הנוזלים ב3 הימים האחרונים אני מדבר בלבד פשוט תוריד מעט בפחמימות ותוסיף שומן, ההוספה של השומן היא רק בשביל הקלוריות כדי להשאר עדיין בטרנאלי ולא לרדת שוב לשלילי.
אם אתה רוצה להשאר בנטראלי ועדיין להוריד נוזלים, אז זה רק לשחק עם יחס הפחמימות והשומן, לדוגמא הנטראלי זה 2000 קלוריות אוכל 130 גרם חלבון, 250 גרם פחמימה ו55 גרם שומן תהפוך את המאזן לדוגמא ל150 גרם פחמימה ו100 גרם שומן באותה תוספת של חלבון 130 גרם.

הגוף צובר נוזלים כמגננה, רק מול מצב של חוסר נוזלים. לא במצבי קלוריות שונים, כי לנוזלים אין ערך קלורי.
מעבר לזה, משה ,באמת, מיצה את העניין:161bd:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית