עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אפשרי , אבל אם אתה עומד להשתגע כדי ל24 שעות.מה הכוונה ?
אני עשיתי דלת פחמימות של 35 גרם פחמימה למשך 7 ימים
באנבוליק דיאט רשום במאמר שצריך שישי שבת העמסות זאת אומרת יומיים העמסות , מה בדיוק תלוי פה ?תלוי בדיאטה
הוא לא אמר שהוא באנבוליק דיאטבאנבוליק דיאט רשום במאמר שצריך שישי שבת העמסות זאת אומרת יומיים העמסות , מה בדיוק תלוי פה ?
אני באנאבוליק דיאט השם השני שלה זה דיאטה דלת פחמימות{תתקנו אותי אם אני טועה}הוא לא אמר שהוא באנבוליק דיאט
כן אבל לצערך.. בשבוע הראשון לא מעמיסים בADאני באנאבוליק דיאט השם השני שלה זה דיאטה דלת פחמימות{תתקנו אותי אם אני טועה}
אז בכללי אפשרי יומיים ?
את זה לא ידעתי 😵 ואני כבר באמצע העמסה אז כנראה שאני לא יכול להמשיך מחר את העמסה אבל אז אני יתחיל שבועיים של AD חיטובכן אבל לצערך.. בשבוע הראשון לא מעמיסים בAD
מה אומר שאם התחלת ביום ראשון האחרון... ההעמסה שלך תהיה ביום שישי ה1.2
והיית אמור בכלל להתחיל עם מאזן נייטרלי או חיובי קל רק בלי פחמימות ולקצץ לאט לאט. כדאי לקרוא את הספר לפני שעושים את התוכנית הזאת.את זה לא ידעתי 😵 ואני כבר באמצע העמסה אז כנראה שאני לא יכול להמשיך מחר את העמסה אבל אז אני יתחיל שבועיים של AD חיטוב
אני יודע הייתי בדיאטה כבר לפני והורדתי לאט לאט פחמימות והעלאתי שומןוהיית אמור בכלל להתחיל עם מאזן נייטרלי או חיובי קל רק בלי פחמימות ולקצץ לאט לאט. כדאי לקרוא את הספר לפני שעושים את התוכנית הזאת.
לא יקרה שום דבר, רק אל תשתגע. תעשה העמסה מבוקרת.אני יודע הייתי בדיאטה כבר לפני והורדתי לאט לאט פחמימות והעלאתי שומן
ובכללי אני יעלה בשומן אם מחר אני ימשיך את העמסה ?