הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה כמה אחוז שומן אני?

מצב
השרשור נעול
בן 19 בגיל אולי..מנטלית הייתי נותן לך 12 בלחץ. למה להקפיץ אשכול מלפני 4 שנים?
חח אחי אני בדיוק במצב שלך יענו משקל נמוך יחסית אבל עדיין נראה כזה שמן בבטן . עשית בסוף מסה וזה יסתדר ? תוכל לפרט לי אחי

• פותח/ת השרשור
חח אחי אני בדיוק במצב שלך יענו משקל נמוך יחסית אבל עדיין נראה כזה שמן בבטן . עשית בסוף מסה וזה יסתדר ? תוכל לפרט לי אחי
עברו 6 שנים מאז צילום התמונה,היום אני נראה אחרת לגמרי. תכתוב zyzz בגוגל וככה אני נראה היום רק בלי קעקועים

גם אני רוצה תגובה פה כדי לראות אותה כשהוא יקפיץ את הפוסט עוד שנתיים עוד פעם!!
הערה לעצמי ב2017 - אם אתה לא מרים עכשיו 270 קילו סקוואט לRM1 אתה אפס מאופס ותתאבד

הערה לעצמי ב2017 - אם אתה לא מרים עכשיו 270 קילו סקוואט לRM1 אתה אפס מאופס ותתאבד
חחח אשכרה

קינג לפחות שים איזה תמונה שנראה את הtransformation

• אהבתי
Reactions: LDK
  • פותח/ת השרשור
אני לא מאמין שאני כבר בן 22!! נשוי + תינוק לא יאמן כמה דברים הספקתי לעשות ב-7 שנים.
איך זה שגבהתי מאז רק 9 ס"מ??

אני לא מאמין שאני כבר בן 22!! נשוי + תינוק לא יאמן כמה דברים הספקתי לעשות ב-7 שנים.
איך זה שגבהתי מאז רק 9 ס"מ??
שמע, זה האשכול הכי מושקע שראיתי

תעשה מאסה אבל נקייה. תתחיל להתאמן ולהתמיד ותראה איך אתה רעב יותר. הגוף שלך יקבל את הצורה אם לא תתייאש

• פותח/ת השרשור
אני לא מאמין שאני כבר בן 23 יאללה!! איך הזמן טס אני לא מאמין שאני כזה זקןן

אם תמשיך להקפיץ את השרשור הזה ותמשיך להזכיר לי שהייתי בן 27 כשהגבתי לך עליו ב 2013, תקבל באן.

כמעט..

אז מתי אתה מתאבד?

ישמצב שמישהו נותן לו באן?

ועכשיו ברצינות - אם תקפיץ עוד פעם שרשור מלפני 7 שנים אתה לא תהיה כאן.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית