חח אחי אני בדיוק במצב שלך יענו משקל נמוך יחסית אבל עדיין נראה כזה שמן בבטן . עשית בסוף מסה וזה יסתדר ? תוכל לפרט לי אחיבן 19 בגיל אולי..מנטלית הייתי נותן לך 12 בלחץ. למה להקפיץ אשכול מלפני 4 שנים?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חח אחי אני בדיוק במצב שלך יענו משקל נמוך יחסית אבל עדיין נראה כזה שמן בבטן . עשית בסוף מסה וזה יסתדר ? תוכל לפרט לי אחיבן 19 בגיל אולי..מנטלית הייתי נותן לך 12 בלחץ. למה להקפיץ אשכול מלפני 4 שנים?
עברו 6 שנים מאז צילום התמונה,היום אני נראה אחרת לגמרי. תכתוב zyzz בגוגל וככה אני נראה היום רק בלי קעקועיםחח אחי אני בדיוק במצב שלך יענו משקל נמוך יחסית אבל עדיין נראה כזה שמן בבטן . עשית בסוף מסה וזה יסתדר ? תוכל לפרט לי אחי
חוב לראק 😃עברו 6 שנים מאז צילום התמונה,היום אני נראה אחרת לגמרי. תכתוב zyzz בגוגל וככה אני נראה היום רק בלי קעקועים
אבל התחלה מה עשית ?עברו 6 שנים מאז צילום התמונה,היום אני נראה אחרת לגמרי. תכתוב zyzz בגוגל וככה אני נראה היום רק בלי קעקועים
חחח אשכרהגם אני רוצה תגובה פה כדי לראות אותה כשהוא יקפיץ את הפוסט עוד שנתיים עוד פעם!!
הערה לעצמי ב2017 - אם אתה לא מרים עכשיו 270 קילו סקוואט לRM1 אתה אפס מאופס ותתאבד
משתתף בצערך 😆בן 22!! נשוי + תינוק
שמע, זה האשכול הכי מושקע שראיתיאני לא מאמין שאני כבר בן 22!! נשוי + תינוק לא יאמן כמה דברים הספקתי לעשות ב-7 שנים.
איך זה שגבהתי מאז רק 9 ס"מ??
אם תמשיך להקפיץ את השרשור הזה ותמשיך להזכיר לי שהייתי בן 27 כשהגבתי לך עליו ב 2013, תקבל באן.אני לא מאמין שאני כבר בן 23 יאללה!! איך הזמן טס אני לא מאמין שאני כזה זקןן
כמעט..גם אני רוצה תגובה פה כדי לראות אותה כשהוא יקפיץ את הפוסט עוד שנתיים עוד פעם!!
אז מתי אתה מתאבד?הערה לעצמי ב2017 - אם אתה לא מרים עכשיו 270 קילו סקוואט לRM1 אתה אפס מאופס ותתאבד
😵אם תמשיך להקפיץ את השרשור הזה ותמשיך להזכיר לי שהייתי בן 27 כשהגבתי לך עליו ב 2013, תקבל באן.
כמעט..
אז מתי אתה מתאבד?
ועכשיו ברצינות - אם תקפיץ עוד פעם שרשור מלפני 7 שנים אתה לא תהיה כאן.אני לא מאמין שאני כבר בן 23 יאללה!! איך הזמן טס אני לא מאמין שאני כזה זקןן