ל
לורדן
אורח
- 0
- 0
נק' מוניטין:
0
- 0
- 0
עשיתי חיטוב כאסח רציני, איך לשקם את הגוף בלי לקבל ריבאונד של הכל בחזרה? לייצב את הBMR בחזרה?
קראתי את שני אלה: (לא נותן לפרסם קישורים, כתובת האתר היא LBS)
showthread.php?t=4838
showthread.php?t=706
ואני לא רוצה להיות כמו זה:
2. כמה זמן ייקח לגוף להסתדר?
אני מאוד לחוץ במיוחד ממה שקראתי באשכול השני ש
קראתי את שני אלה: (לא נותן לפרסם קישורים, כתובת האתר היא LBS)
showthread.php?t=4838
showthread.php?t=706
ואני לא רוצה להיות כמו זה:
ברגע שאתה עושה דיאטת כסאח(תלוי בכמה זמן אתה נמצא במצב הזה)הBMR שלך יורד ויכול אך להגיע עד ל50% מהמצב הנוכחי.
אז אם הוא אכל 500 קלוריות כל יום,הBMR שלו היה 2000 ונהיה 1000 בסוף אחרי שהוא חזק לאכול נגיד 1500 אז הBMR שלו התייצב ל1500 אבל גם לזה לקח זמן,ואז ל2000 אבל גם לזה לקח זמן,וז כל הקלוריות שהוא העלה גרמו לו לעלייה קיצונית בשומן
1. לעלות באוכל בהדרגה? כל שבוע לאכול יותר?אם תאכל נטראלי אתה תשאר על המשקל של ה"סט פויינט" שלך (נקודה גנטית של הגוף שלך) , סט פויינט ניתן לשינוי אין לי ממש יכולת להרחיב על הסט פויינט בשלמותו בהודעה אחת מסכנה כי זה נושא בפני עצמו , אבל בוא נגיד ככה ברגע שתתחיל לעלות פחממות הגוף שלך יקבל שוק של חייו ותאגור נוזלים , אבל אלו רק נוזלים אתה בטח בכמה שבועות הראשונים תרגיש לא נוח עם העניין אבל אתה תתרגל , ככה הגוף אוהב אותך ואותו ביחד.
אתה כרגע מין הסתם שאין לך כוח כי אתה נמצא במחסור מינרלים , ויטמנים , וכמובן בגירעון שלילי מטורף כבר המון זמן ה BMR שלך צועק הצילו ואתה לא מציל אותו. בעיקרון כמו שאמרתי תעלה בהדרגה עד שתגיע לנטראלי ותתקע שם , אתה תראה שפתאום תתחיל להרגיש טוב יותר ותתחיל לקבל אולי סוף סוף שמחת חיים ,
2. כמה זמן ייקח לגוף להסתדר?
אני מאוד לחוץ במיוחד ממה שקראתי באשכול השני ש
Moshe הגיב שם