הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מקבל נפח בחזה

• פותח/ת השרשור L0TUS
  • פורסם בתאריך
קצת נתונים:
שוקל 64.
גובה 172 ס"מ
עובד לפי התוכנית שנמצאת כאן:
http://www.kilogram.co.il/570/%D7%AA%D7%95%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%AA%D7%A7%D7%95%D7%A4%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%A1%D7%94/
הABC.

בלחיצת חזה אני דוחק 70 קילו, אני מתחיל לחשוב שאולי התרגיל לא מגרה את השריר לא יודע איך להסביר.
עזרה?

תחליף תכנית לAB או FBW.

ABC? בדקת לפני שלקחת?
בעצם, למה לא ABCD? ככה כל הגדולים מתאמנים!
בקיצור, AB/FBW.
בתכל'ס, עדיף פשוט לעשות SS אבל גם AB/FBW משם תהיה מעולה.

• פותח/ת השרשור
ABC? בדקת לפני שלקחת?
בעצם, למה לא ABCD? ככה כל הגדולים מתאמנים!
בקיצור, AB/FBW.
בתכל'ס, עדיף פשוט לעשות SS אבל גם AB/FBW משם תהיה מעולה.

תודה על התגובה המתחכמת, ודווקא כן בדקתי.
אני מתארגף 3 שנים באיגרוף תאילנדי תחת קטגוריית משקל מסויימת ( שאסור לי לעבור אותה כרגע) SS לא התאימה לי (וכן אני יודע שעכשיו יבואו אנשים ויגיד מה מו מי אבל מניסיון שלי לא מציתי את עצמי בתוכנית גם מבחינה מנטלית וגם השילוב יחד עם האימונים של האיגרוף)
תודה על העצות.

כמה זמן אתה בתכנית כרגע?

ואם אתה נמצא בקטגורית משקל שאסור לך לעבור אותה, אני לא יודע כמה נפח תקבל באופן כללי.

אם אתה מאתמן תאילנדי וכמו שנאמר פה אתה מתחרה (אם יש לך קטגוריה אזמןהסתם אתה מתכנן משהו),לך על תוכניות שיעזרו לך,ממיץ על איממון פונקציונאלי,תחפש תקרא,ותעזור לעצמך

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובה המתחכמת, ודווקא כן בדקתי.
אני מתארגף 3 שנים באיגרוף תאילנדי תחת קטגוריית משקל מסויימת ( שאסור לי לעבור אותה כרגע) SS לא התאימה לי (וכן אני יודע שעכשיו יבואו אנשים ויגיד מה מו מי אבל מניסיון שלי לא מציתי את עצמי בתוכנית גם מבחינה מנטלית וגם השילוב יחד עם האימונים של האיגרוף)
תודה על העצות.

כמה זמן אתה בתכנית כרגע?

ואם אתה נמצא בקטגורית משקל שאסור לך לעבור אותה, אני לא יודע כמה נפח תקבל באופן כללי.

אם אתה מאתמן תאילנדי וכמו שנאמר פה אתה מתחרה (אם יש לך קטגוריה אזמןהסתם אתה מתכנן משהו),לך על תוכניות שיעזרו לך,ממיץ על איממון פונקציונאלי,תחפש תקרא,ותעזור לעצמך

אני נמצא בקטגוריית משקל של עד ל67KG.
בנוגע ל"אימון פונקציונאלי" כמעט ולא מצאתי מידע בנושא.
נתקלתי רק בסרטון הבא:
שברוב האימון יש שימוש במיכשורים שאין לי בהישג יד וגם לא במכון כושר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית