הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יעוץ לבחירת שורף שומן

• פותח/ת השרשור tony
  • פורסם בתאריך

tony

משתמש מתחיל
210
1
נק' מוניטין:
161
210
1
שלום חברים !
לאחר חודשיים וחצי של תזונה לא מאוזנת ואימוני כוח עליתי במשקל כ 6-7 קילו, ואחוז השמן עלה ל 15 אחוז.
לפני העלייה הייתי על 10, אחוזים ירדתי מי 20 אחוז ל 10 אחוזים ב חמישה חודשים!!
נעזרתי אז באנבר 7 שבועות.
אני רוצה לרדת ל 9-8 אחוזים!!.

חזרתי לתפריט הדל פחמימה!
תוכנית אימונים לינרית. אני רוצה שורף שומן כבר מעכשיו ! ( אני צריך לשרוף כמה שיותר מהר) על איזה אתם ממליצים?
קלן לא מכיר ???
יהומבין אני רוצה אך השימוש נראה לי בעייתי לא לאכול שעתיים לפני ? וארבע שעות אחרי ? זה 6 שעות אני ימות מרעב ??? יש עוד דרך לקיחה ?
אפדרין יכול לעזור ? לא יהיה בעיות שינה ?? יש עוד שורפי למיניהם ??

נערך לאחרונה:
אתה מבין שקלן ויהומבין, אפדרין הם לא באמת שורפי שומן ?!
הם בסה"כ עוזרים לגדיל את הגרעון הקלורי, מה שאומר שאתה יכול לרדת ולשרוף יפה מאוד גם בלי.
ישנם יתרונות רבים כן להתחטב עם "שורפי שומן":

קלן:
מעורר
ממזהר פירוק שריר (לא להסתמך על זה יותר מדי)

אפדרין:
סותם את הרעב
ממריץ

יהומבין:
שום יתרון - לא היתי ממליץ לאף אדם להשתמש בו.
הוא יותר מיועד לאחוזי שומן נמוכים, גם ככה אי אפשר להתקיים יותר מדי זמן על אחוז שומן נמוך, תחזיר את כל מה שהורדת בכמה ימים ואם לא אז בכמה שבועות. בנוסף, זמני לקיחה עם בלתי נסבלים, לא ריאלי עבור רוב האנשים.

לא היתי ממהר לקפוץ ל"שורפי שומן" כל כך מהר, ראשית קרא את המדריך לחיטוב בפורטל, בנה לך תפריט עם גרעון קלורי, אם תפעם לפי המדריך, אין שום סיבה שלא תירד את מה שעלית.
כמו כן, תעבור על כל הנעוצים בפורום, קלן/אפדרין/יהומבין זה לא סוכריות גומי, יש להם השפעות רבות על על הלב, כמו שהם עוזרים הם גם יכולים מאוד להזיק, במינונים לא נכונים אפשר להגיע למיון או לבית העלמין הקרוב, אני בכוונה מקצין שתבין שהדברים האלו הם לא משחק, יש להיתיחס אליהם ברצינות.

• פותח/ת השרשור
אתה מבין שקלן ויהומבין, אפדרין הם לא באמת שורפי שומן ?!
הם בסה"כ עוזרים לגדיל את הגרעון הקלורי, מה שאומר שאתה יכול לרדת ולשרוף יפה מאוד גם בלי.
ישנם יתרונות רבים כן להתחטב עם "שורפי שומן":

קלן:
מעורר
ממזהר פירוק שריר (לא להסתמך על זה יותר מדי)

אפדרין:
סותם את הרעב
ממריץ

יהומבין:
שום יתרון - לא היתי ממליץ לאף אדם להשתמש בו.
הוא יותר מיועד לאחוזי שומן נמוכים, גם ככה אי אפשר להתקיים יותר מדי זמן על אחוז שומן נמוך, תחזיר את כל מה שהורדת בכמה ימים ואם לא אז בכמה שבועות. בנוסף, זמני לקיחה עם בלתי נסבלים, לא ריאלי עבור רוב האנשים.

לא היתי ממהר לקפוץ ל"שורפי שומן" כל כך מהר, ראשית קרא את המדריך לחיטוב בפורטל, בנה לך תפריט עם גרעון קלורי, אם תפעם לפי המדריך, אין שום סיבה שלא תירד את מה שעלית.
כמו כן, תעבור על כל הנעוצים בפורום, קלן/אפדרין/יהומבין זה לא סוכריות גומי, יש להם השפעות רבות על על הלב, כמו שהם עוזרים הם גם יכולים מאוד להזיק, במינונים לא נכונים אפשר להגיע למיון או לבית העלמין הקרוב, אני בכוונה מקצין שתבין שהדברים האלו הם לא משחק, יש להיתיחס אליהם ברצינות.

תפריט יש
גרעון קלורי יש

זמן !!! אין כל כך הרבה

קראתי את הנעוצים!!!

אז מה עדיף למשך זמן ממושך

קלן הבנתי שלא !!
ץאפדרין באמת עוזר ??

אין לך מה לקחת שורפי שומן אם אתה רוצה להגיע ל8-9 אחוז שומן
כשתרצה להגיע לשייפ של תחרות או לפחות מ-7%, אז תחשוב על זה

עשיתם מקלן ואפדרין משהו מטורף.....כל עוד לא משתמשים במינונים גבוהים והכל בשימוש מושכל וזהיר אין שום בעיה
רק מתחת ל8 אחוז להתחיל להשתמש?? איזה שטויות אנשים מדברים פה לפעמים

עשיתם מקלן ואפדרין משהו מטורף.....כל עוד לא משתמשים במינונים גבוהים והכל בשימוש מושכל וזהיר אין שום בעיה
רק מתחת ל8 אחוז להתחיל להשתמש?? איזה שטויות אנשים מדברים פה לפעמים

אז אולי תחכים אותנו ?
אבל בלי הסברים של" אני מכיר אחד שלקח 5 כדורים ואונן בבית וירד"
פנק אותנו במדע, את המנגנון הפעולה של יהומבין ואיך הוא עובד ומשפיע על הרקמות, השפעות על מערכות אנדוקריניות, בקיצור אח שלו, שפוך אור כולנו ציפיה ללמוד.

קלן כמו שרובנו יודעים הוא אגוניסט של קולטני בטא 2. הלב מלא בקולטנים אלו. כאשר לוקחים קלן הוא מגביר את הפעילות הלבבית. תופעות של קצב לב מוגבר אי סדרים בקצב הלב הם שכיחים. אפשר לקחת קלן רק צריך להיות זהירים. במיוחד במינונים גבוהים.

אז אולי תחכים אותנו ?
אבל בלי הסברים של" אני מכיר אחד שלקח 5 כדורים ואונן בבית וירד"
פנק אותנו במדע, את המנגנון הפעולה של יהומבין ואיך הוא עובד ומשפיע על הרקמות, השפעות על מערכות אנדוקריניות, בקיצור אח שלו, שפוך אור כולנו ציפיה ללמוד.
אני אפילו לא מתכוון להגיב על זה
מספיק לבלבל במוח על "מדע" כשאתה יודע טוב מאוד שקלן אפדרין ויוהימבין הם לא חומרים כאלו מסוכנים ויעילים מספיק בישביל לעזור לאבד שומן [יוהימבין אולי פחות אבל אתה מבין את הכוונה]-ואם המאמרים שכתובים פה בפורטל על החומרים האלו לא נותנים תמונת מצב מספיק נכונה לגבי סיכונים ויעילות אז אתה נמצא פה במצב של סתירה עצמית
ולא-אני לא אומר שרק תקח אותם ופתאום תשתין שומן אבל כן הם יעילים ועוזרים מאוד בשריפת שומן
אתה יכול להוכיח אותי ב100% אחרת?

לא רואה איפה הנימוק או ביסוס כל שהו למה שהגבת. מה שאתה בעצם אומר, שאין לך מושג איך הדברים עובדים ולכן, המדע מבלבל את המוח.

נערך לאחרונה:
אישית לעולם לא השתמשתי באפדרין, אבל אני מכיר לא מעט אנשים שמשתמשים בו תקופת ארוכות של 3-4 חודשיים
ואומרים שהוא ממש עוזר בביצועים של האימון, אחד מהמתאמנים שלי משתמש ואומר לי שהוא עובד על האליפטי עם דופק של 160, ושהוא בלי הוא עובד על 140
אז כן יש שריפת קלוריות רבה יותר, אבל אתה חייב להתאמן
בקשר למה שכולם אמרו שהוא יכול להיות בעייתי בנעוצים מפורסם שאין שום בעיה לקחת אותו שנים.
שאלה: האם אפדרין בטוח לשימוש לטווח הארוך?
תשובה: לפי מספר מחקרים שנעשו על בני אדם, אפדרין בטוח לשימוש של מספר שנים במינונים שהם גם יחסית גבוהים ממה שבדרך כלל ממליצים (שוב, לא לעבור את ה 75 מ"ג. אל תחשבו שכמה שיותר טוב יותר משובח, אתם לא תרדו יותר במשקל).
למידע נוסף: שימוש לטווח הארוך באפדרין

לא רואה איפה הנימוק או ביסוס כל שהו למה שהגבת. מה שאתה בעצם אומר, שאין לך מושג איך הדברים עובדים ולכן, המדע מבלבל את המוח.
צודק
אני אמשיך לעשות דברים בלי ביסוס שמביאים לתוצאות ואתה תמשיך לנסות להגיע למתחת ל8% בלי שום עזר....
בכל אופן-למה אתה סותר את הפורטל?...אני רציני בשאלה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית