עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בדיוק על אותם דברים חשבתי!נכון ל99% מהפורום
If you think that Starting Strength is the single best training program for beginners you are part of the Rippetoe cult.
If you think that the leg press is gay you are part of the Rippetoe cult.
If you hate on people that want visible abs you are part of the Rippetoe cult.
If you think that squats and deadlifs build big arms you are part of the Rippetoe cult.
אבל SS היא באמת התוכנית הכי טובה למתחילים
ולג פרס זה באמת גיי
וכו' וכו'
אני עם EMZ
מזל טוב. אני לא יודע אם אתה אדם דתי, אבל בכל מקרה - הצטרפת לדת חדשה - הריפטואיזם.If you don't agree with me you are 100% part of the Rippetoe cult.
אתה עכשיו מזכיר קצת את הכת של ריפטו. ומה רע עם לג פרס במקום סקוואט, כתרגיל מורכב ראשי ? המתפללים של ריפטו יגידו שבלי סקוואט לא יהיו לך רגלים גדולות, אבל זה בולשיט. תקרא את המאמר בפורטל. ואני איש של סקוואט אגב, לא לג פרס.הדבר היחיד שם שבאמת שטויות זה הקטע עם החגורה.
להחליף סקוואט בלג פרס זה אולי גיי, אבל זה לא אומר שלג פרס לא יכול להיות תרגיל עזר מעולה, בנוסף לסקוואטים.
אני באופן אישי גם לא סובל את כל השטויות שהוא מדבר על חלב ועל LB. הסיבה היחידה שאני רואה לנכון לעשות LB, זה כדי לגרור התקדמות במשקלים עוד שבועיים שלושה אחרי שה-HB נתקע, ואח"כ לחזור מחדש.
מזל טוב. אני לא יודע אם אתה אדם דתי, אבל בכל מקרה - הצטרפת לדת חדשה - הריפטואיזם.
כמה דברים שכותב המאמר טוען:
1)הוא אומר שSS לדעתו זו אחת מהתכניות היותר טובות עבור מתחילים. הוא גם אומר שאם עושים אותה אין בשום אופן להקשיב לריפטו בנושא תזונה. זה כמו להקשיב לרופא משפחה בקשר למחלת לב, או אפילו לאיש שמן בקשר לדיאטה. 2)(האמת היא שריפטו הוא איש שמן ואתה מקשיב לו בקשר לדיאטה).
כל הפורום שם לב איך השפילו אותך באשכול בפורום תזונה, סליחה שאני יומרני מדי, אבל לטיסימוס ומונלייט פרשו מהדיון כי כבר לא היה להם כוח אליך.
אתה עכשיו מזכיר קצת את הכת של ריפטו. 3)ומה רע עם לג פרס במקום סקוואט, כתרגיל מורכב ראשי ? המתפללים של ריפטו יגידו שבלי סקוואט לא יהיו לך רגלים גדולות, אבל זה בולשיט. תקרא את המאמר בפורטל. ואני איש של סקוואט אגב, לא לג פרס.
ריפטו אכן מדבר המון שטויות בקשר לתזונה (שני מנהלי פורום פה אמרו את זה), וגם ב-HB אני מאוד מסכים איתך. 4)האמת שריפטו נחשב גם כבדיחה מהלכת גם בתחומו, הפאווורליפטרים המקצועים לא ממש שמים עליו.
לסיכום: 5)אני עדין, כמו כותב המאמר, חושב שSS עם קצת שינויים ולא הליכה עיוורת אחרי מה שריפטו אומר היא אחת התכניות הטובות והמעולות למתחילים. הבעיה בריפטו מתחילה בשטויות שהוא אומר ומאמין לעצמו. ריפטו עדין מאמין בפיית האינסולין.
חחחחח אתה פותח משתמש חדש בשביל להגיב לי facepalmמזל טוב. אני לא יודע אם אתה אדם דתי, אבל בכל מקרה - הצטרפת לדת חדשה - הריפטואיזם.
כמה דברים שכותב המאמר טוען:
הוא אומר שSS לדעתו זו אחת מהתכניות היותר טובות עבור מתחילים. הוא גם אומר שאם עושים אותה אין בשום אופן להקשיב לריפטו בנושא תזונה. זה כמו להקשיב לרופא משפחה בקשר למחלת לב, או אפילו לאיש שמן בקשר לדיאטה. (האמת היא שריפטו הוא איש שמן ואתה מקשיב לו בקשר לדיאטה).
כל הפורום שם לב איך השפילו אותך באשכול בפורום תזונה, סליחה שאני יומרני מדי, אבל לטיסימוס ומונלייט פרשו מהדיון כי כבר לא היה להם כוח אליך.
אתה עכשיו מזכיר קצת את הכת של ריפטו. ומה רע עם לג פרס במקום סקוואט, כתרגיל מורכב ראשי ? המתפללים של ריפטו יגידו שבלי סקוואט לא יהיו לך רגלים גדולות, אבל זה בולשיט. תקרא את המאמר בפורטל. ואני איש של סקוואט אגב, לא לג פרס.
ריפטו אכן מדבר המון שטויות בקשר לתזונה (שני מנהלי פורום פה אמרו את זה), וגם ב-HB אני מאוד מסכים איתך. האמת שריפטו נחשב גם כבדיחה מהלכת גם בתחומו, הפאווורליפטרים המקצועים לא ממש שמים עליו.
לסיכום: אני עדין, כמו כותב המאמר, חושב שSS עם קצת שינויים ולא הליכה עיוורת אחרי מה שריפטו אומר היא אחת התכניות הטובות והמעולות למתחילים. הבעיה בריפטו מתחילה בשטויות שהוא אומר ומאמין לעצמו. ריפטו עדין מאמין בפיית האינסולין.
הדבר היחיד שם שבאמת שטויות זה הקטע עם החגורה.
להחליף סקוואט בלג פרס זה אולי גיי, אבל זה לא אומר שלג פרס לא יכול להיות תרגיל עזר מעולה, בנוסף לסקוואטים.
אני באופן אישי גם לא סובל את כל השטויות שהוא מדבר על חלב ועל LB. הסיבה היחידה שאני רואה לנכון לעשות LB, זה כדי לגרור התקדמות במשקלים עוד שבועיים שלושה אחרי שה-HB נתקע, ואח"כ לחזור מחדש.
ה הסיבה היחידה שאני רואה לנכון לעשות LB, זה כדי לגרור התקדמות במשקלים עוד שבועיים שלושה אחרי שה-HB נתקע, ואח"כ לחזור מחדש.
השתגעת?מהסיבה הפשוטה שלהרים יותר משקל ולהיות יותר חזק זה לא אותו דבר.
השתגעת?
ואיך אתה בדיוק מודד כמה חזק אתה?
אהה, חשבתי לפי היקף הבייספס.מה זאת אומרת? לפי כמה יפה המוט עולה בקלין.
מהסיבה הפשוטה שלהרים יותר משקל ולהיות יותר חזק זה לא אותו דבר. אני לא רואה איך זה שאני מפחית את העומק כדי להרים יותר משקל יחזק אותי, בדיוק כמו שאם אני מרחיב את האחיזה בבנץ', אני אוכל להרים יותר משקל. זה לא אומר שהתחזקתי.
מעבר לזאת, כפי שציינתי גם בשרשור אחר - LB לא מפעיל יותר שרירים או מסת שריר מ-LB, זה בולשיט של ריפטו.
LB לא "יותר קל על הגב" - זה בולשיט של ריפטו.
מה שכן שנכון וכל אחד מהם יכול להיות יתרון וחיסרון בהתאם למה אתה שמחפש - LB "נותן דגש" לשרשרת האחורית, ו-HB "נותן דגש" לארבע ראשי (זה גם לא מדויק, כי הוא "נותן דגש" פחות או יותר שווה לשניהם: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8775157). מאחר וגם ככה יש בכל תכנית שמכבדת את עצמה גם דדליפט בתור תרגיל לשרשרת האחורית, אני לא רואה שום סיבה להשאיר את הארבע ראשי בפיגור (ואגב, פיגור בארבע ראשי משמעותו גם ניתוק חלש מהרצפה בדדליפט).