הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מוצר PRE-WORKOUT, אשר מכיל יהומבין

Tartaruga

משתמש מתחיל
253
32
נק' מוניטין:
310
253
32
שלום, חשבתי לקנות מוצר PRE-WORKOUT, הסתכלתי על כל מיני מוצרים ונתקלתי בRAZOR8 של ALLMAX NUTRITION
http://www.allmaxnutrition.com/products-type/razor8-blast-powder/
אני מעט משוטט בפורום הזה סתם להנאה, והבנתי שיוהמבין זה חומר שממש לא מומלץ לקחת לפני אימון כוח, לא הבנתי אם הכוונה למינון המומלץ למשקל? כי במנת הגשה אחת יש רק 5 מיליגרם.
בנוסף, רשום שיוהמבין לא אפקטיבי במידה ואוכלים משהו סביב לקיחתו. לא אפקטיבי בתור שורף שומן?
אני מנחש שההוספה של החומר הנ"ל למוצר הזה הוא רק בשביל תחושת מרץ באימון, זה נכון?
עריכה: זה מה שרשום באתר שנתתי על הוספת החומר למוצר:
The big bang theory. Yes, Yohimbine is in there. Aside from its renowned fat-burning action, yohimbine is a phenomenal focus agent. This is because it acts on specific neuroreceptors in the brain that increase focus. You get a more intense and focused training experience. What’s more, yohimbine has a profound and well-documented vasodilation effect, compounding the pump eliciting effects of RAZOR8 BLAST POWDER.

נערך לאחרונה:
שלום, חשבתי לקנות מוצר PRE-WORKOUT, הסתכלתי על כל מיני מוצרים ונתקלתי בRAZOR8 של ALLMAX NUTRITION
http://www.allmaxnutrition.com/products-type/razor8-blast-powder/
אני מעט משוטט בפורום הזה סתם להנאה, והבנתי שיוהמבין זה חומר שממש לא מומלץ לקחת לפני אימון כוח, לא הבנתי אם הכוונה למינון המומלץ למשקל? כי במנת הגשה אחת יש רק 5 מיליגרם.
בנוסף, רשום שיוהמבין לא אפקטיבי במידה ואוכלים משהו סביב לקיחתו. לא אפקטיבי בתור שורף שומן?
אני מנחש שההוספה של החומר הנ"ל למוצר הזה הוא רק בשביל תחושת מרץ באימון, זה נכון?
עריכה: זה מה שרשום באתר שנתתי על הוספת החומר למוצר:
The big bang theory. Yes, Yohimbine is in there. Aside from its renowned fat-burning action, yohimbine is a phenomenal focus agent. This is because it acts on specific neuroreceptors in the brain that increase focus. You get a more intense and focused training experience. What’s more, yohimbine has a profound and well-documented vasodilation effect, compounding the pump eliciting effects of RAZOR8 BLAST POWDER.

יוהמבין הוא לא שורף שומן.
סה"כ עזר להגדלת המינוס הקלורי.
ואכן לא רצוי לקחת אותו - אלה אם כן אתה אוהב להתעלעל בעצמך.
אני מניח שבמינון אשר נמצא במוצר הזה זה עוד זבל שנמצא על המדף וגורם למינוס כלכלי בלי שום רווח.

סתם המון קפאין לפי דעתי....
כל הגיק והדבר הזה....
אני קונה קפה ב 8 שקל ונותן לי אותו הרגשה בדיוק!

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אוקי זה לא משנה לי איך זה משפיע על השומן, אני שואל על המוצר הזה בתור מוצר לפני אימון.
נשמע לי די הזוי להוסיף את החומר, אבל עושה רושם שזה עושה את העבודה. יש למוצר שתי גרסאות, אמריקאית וקנדית. הקנדית נטולת יוהמבין, ויותר חלשה לפי הרושם שקבלתי מפורומים בחול. (סתם שאלה לא קשורה, מה הבעיה בחברה סינטרקס? יש לה שנאה עצומה ברשת).

אוקי זה לא משנה לי איך זה משפיע על השומן, אני שואל על המוצר הזה בתור מוצר לפני אימון.
נשמע לי די הזוי להוסיף את החומר, אבל עושה רושם שזה עושה את העבודה. יש למוצר שתי גרסאות, אמריקאית וקנדית. הקנדית נטולת יוהמבין, ויותר חלשה לפי הרושם שקבלתי מפורומים בחול. (סתם שאלה לא קשורה, מה הבעיה בחברה סינטרקס? יש לה שנאה עצומה ברשת).

זה "ממריץ".
לפי דעתי שטיות....פשוט בולשיט.
מה שכן אני שמעתי שיש לזה טעם טוב....ממש טוב...
זה יותר חזק מג'ק לפי מה שהבנתי פי 4-5 יותר ריכוז של קפאין...
לא יודע הוצאות מיותרות....

• פותח/ת השרשור
חח אני מסכים איתך לגמריי שזה הוצאה מיותרת, אבל בא לי פעם אחת לנסות איזה מוצר בסגנון הזה. העניין שזה יחסית חזק אז חצי סקופ באמת מספיק.
זה הופך את זה ליותר משתלם ממוצרים אחרים בקטגוריה, 80 מנות והמחיר כמעט זהה לאחרים.

חח אני מסכים איתך לגמריי שזה הוצאה מיותרת, אבל בא לי פעם אחת לנסות איזה מוצר בסגנון הזה. העניין שזה יחסית חזק אז חצי סקופ באמת מספיק.
זה הופך את זה ליותר משתלם ממוצרים אחרים בקטגוריה, 80 מנות והמחיר כמעט זהה לאחרים.

זה בולשיט אני גם קניתי פעם מוצר דומה הבטיחו לי פאמפ מטורף מרץ כוח ושטיות....
אחרי שבוע של שתייה....נתתי את זה למישהוא...בחינם..
אני נשבע לך שכוס קפה שחור לפני אימון נותנת הרבה יותר לפעמים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית