הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

19.4.09 תחילת אימונים FBW

מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
אוקיי תודה אחי .

מה אתם אומרים על לעשות משו חד פעמי , לקנות נגיד איזה שק של סיריוס מאס ( איזו אבקת תוסף מזון שיש בה הכי הרבה קלוריות נראלי זה סיריוס מאס ה5.5 קילו) ולפרק אותה ביום .
הגוף שלי יקבל את כל הקלוריות שיש בתוך השק או שיכול להיות שהגוף שלי לא יגיב לזה טוב ? (הקלוריות לא יספגו)

אוקיי תודה אחי .

מה אתם אומרים על לעשות משו חד פעמי , לקנות נגיד איזה שק של סיריוס מאס ( איזו אבקת תוסף מזון שיש בה הכי הרבה קלוריות נראלי זה סיריוס מאס ה5.5 קילו) ולפרק אותה ביום .
הגוף שלי יקבל את כל הקלוריות שיש בתוך השק או שיכול להיות שהגוף שלי לא יגיב לזה טוב ? (הקלוריות לא יספגו)
אתה מדבר ברצינות?:🙁

• פותח/ת השרשור
כן אחי .. אני ממש רוצה להגיע ל60 קילו , כמובן בצורה מחוטבת ולא שכולי נוזלים , חשבתי אולי לעשות את זה כמעשה חד פעמי , בטח זה יעלה בי את האחוז שומן , ואז לעשות נגיד דיאטה של שבוע לרדת קילו (בתקווה שירדו כל הנוזלים ) ואני יחזור להיות חטוב על משקל יותר גבוהה .

זה רעיון כל כך טיפשי. אבל, אם אתה מנסה את זה אני מבקש לתעד בוידיאו ולהעלות לפה אחרי זה. אני מת לראות את הפרצוף שלך כשאתה מנסה להכניס משהו לפה אחרי שני קילו של אבקת גיינר. 😛

זה רעיון כל כך טיפשי. אבל, אם אתה מנסה את זה אני מבקש לתעד בוידיאו ולהעלות לפה אחרי זה. אני מת לראות את הפרצוף שלך כשאתה מנסה להכניס משהו לפה אחרי שני קילו של אבקת גיינר. 😛

עזוב את הפרצוף שלו, תחשוב איך תראה האסלה :(

• פותח/ת השרשור
רגע אתם רוצים להגיד שכאילו בנאדם ברגע שהוא מכניס כמות מוסיימת של קלוריות , הגוף כבר מפסיק להכניס את זה ? אם זאת כמות ענקית , אם לא אז למה שזה לא ישפיע עליי לטובה מבחינת השמנה (תופעות לוואי שיהיו לי שירותים , והגוף יתפוצצץ זה משו אחר , לא יפריע לי לסבול יום אחד)

עשיתי חישוב ששק של סיריוס מאס זה 20 אלף קלוריות , בואו נגיד שזה 2 קילו , אני יכול לעשות פעם בשלושה חודשים - ארבע חודשים , לקנות שק ולפרק אותו ביום , ולעשות העלאה של 2 קילו ביום ...

כן אחי .. אני ממש רוצה להגיע ל60 קילו , כמובן בצורה מחוטבת ולא שכולי נוזלים , חשבתי אולי לעשות את זה כמעשה חד פעמי , בטח זה יעלה בי את האחוז שומן , ואז לעשות נגיד דיאטה של שבוע לרדת קילו (בתקווה שירדו כל הנוזלים ) ואני יחזור להיות חטוב על משקל יותר גבוהה .
זה לא יתן לך כלום.
אם אתה רוצה להשתמש בגיינר תשתמש בהתאם לכמות הקלוריות שאתה צריך.
אם יום אחד חסר לך x קלוריות ומנת הגשה מכילה את אותו הכמות אז תקח מנת הגשה אחת ביום.
לדעתי (בעיקר כשקונים בארץ) גיינר לא יצא לך משתלם כי הוא יגמר מאוד מהר..
קנה אבקת חלבון ותוסיף לה חלב ופחמימות שאתה אוהב ושומן ויש לך אחלה גיינר.
עשיתי חישוב ששק של סיריוס מאס זה 20 אלף קלוריות , בואו נגיד שזה 2 קילו , אני יכול לעשות פעם בשלושה חודשים - ארבע חודשים , לקנות שק ולפרק אותו ביום , ולעשות העלאה של 2 קילו ביום ...
אם אתה כל כך רוצה לקנות אז תקנה ותשתמש 1-2 מנות ביום,
מה יתן לך יום אחד עם 20,000 קלוריות וחודש אחרי 1500-2500 (?) שאתה אוכל?

נערך לאחרונה:
אם אתה כל כך להוט לקנות סיריוס מאס, למה שלא תקנה ותשתמש בו לאורך חודש, במקום לנסות לפרק אותו ביום? ממילא לא תצליח להכניס את כולו ביום ואם תנסה סביר להניח שתבלה את היום בהכנת שייקים וריצה לשרותים (ואז ניקוי של השרותים, זה יעשה לך חתיכת פיצוץ שם).

• פותח/ת השרשור
אוקיי הבנתי אותכם , אני יחסוך כסף למשו אחר כבר ... סעמק איזה עצבים זה שאני לא משמין ,
המטרה שלי להגיע למצב שאני יהיה על 60 קילו חטוב אש .

אתה יכול לעשות שייקים כאלו

🤡

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אוקיי הבנתי אותכם , אני יחסוך כסף למשו אחר כבר ... סעמק איזה עצבים זה שאני לא משמין ,
המטרה שלי להגיע למצב שאני יהיה על 60 קילו חטוב אש .

לא יודע אם חטוב אש, אבל אין סיבה שלא תשקול 60 קילו לקראת סוף הקיץ.

60 קילו זה משקל של בחורה

• פותח/ת השרשור
the sun כל אחד והמטרות שלו , לדעתי חבל לרשום כזאת הודעה שהרי לא תורמת בגרוש , הייתי מת לשקול 90 קילו על 1.67 ולהיות קרנף רצח , אבל זה משו שהוא לא אפשרי .
למישו שהתחיל במשקל של 43 , אני חושב שלהגיע למצב שאני ישקול 65 , ואז יעבור למשקל של 60 ויהיה חטוב על 60 זה מצויין . תן לי להגיע ל60 שאינ חטוב בשנה וחצי הקרובות , אם אני יהיה מרוצה אולי אני ישמור על זה , אם אני יראה שאני יכול לגדול עוד ויהיה לי כוח לזה אז אני יציב לי מטרה להיות חטוב על 75 ...

בכל מיקרה זזתי לאימון אני ישקל שם , ויעדכן בערב איך היה האימון ומה המשקל שלי .

• פותח/ת השרשור
אז ככה עשיתי היום את האימון השלישי .

לג פרס - 10 10 10 - 40 קילו
עבודה על התאומים בישיבה במכונה - 12 12 - 20 קילו
בנץ על ספה ישרה - 8 9 - 55 קילו לבד , 60 קילו עם עזרה מבנאדם .
מתח - 8 8 - עם 7 וחצי קילו עליי בשני הסטים
הנפת ידיים לצדדים במכונה - 10 10 - 75 lbs
פרפר הפוך (אין לי מושג למה אני עושה אתזה) - 10 10 - עם 5 קילו כל צד
עבודה על יד קדמית במכונה - 12 12 - 50 LBS
פושדאון (הורדת מוט W קצר למטה בקרוס ) - 10 10 10 - 80 LBS

סוף האימון שמתי לב שנעלתי את הלוקר ושכחתי להביא את המפתח ... יצאתי אתמול וחזרתי ב5 לפנות בוקר הייתי קצת מת באימון ...

• פותח/ת השרשור
לאחר שבוע של אימונים , התחלתי לעבוד רציני (לא מבחינת משקלים עבורכם) אם זה סקוואט חופשי ולא בסמית , ואם זה מילטרי ולא לחיצת כתפיים בדאמבלים אז ככה .

סקוואט 8 8 8 - 30 קילו
כפיפת ברכיים 8 8 - 75 LBS
בנץ על ספה ישרה 8 8 8 - 55 קילו
בנץ על ספה בשיפוע חיובי - 10 45 קילו
מתח 6 6 - עם 7 וחצי קילו עליי
t-bar אחיזה צרה 8 8 - 25 קילו
מילטרי - 8 8 - 30 קילו

עכשיו יש לי מספר שאלות , דבר ראשון אני לא מרגיש כאב בגב התחתון אבל אני מרגיש כאילו הוא תפוס כזה ( הרגשתי אותו במיוחד בסקוואט ובמילטרי ) זה בסדר ?
בסקוואט תוך כדאי אני בקושי מרגיש את הירך הקדמי , הרגשתי יותר בסמית אבל אחרי האימון עכשיו אני מרגיש את הירך הקדמי והרגליים עייפות , זה בסדר ?
בקשר למילטרי , זה בסדר לקחת את החלק העליון של הגוף קצת אחורה בזמן שאני מוריד את המוט לכיוון החזה ?
ושאלה אחרונה , המתח ממש מכביד עליי וקשה לי , אני מרגיש שהוא לוקח לי הרבה אנרגיה שאין לי אותם אחרי בנץ וסקוואט , באיזה תרגיל אפשר להחליף את המתח שבאותו אימון יש t-bar אחיזה צרה ? בנט אובר רואו או פולי עליון יהיה בסדר ?

לאחר שבוע של אימונים , התחלתי לעבוד רציני (לא מבחינת משקלים עבורכם) אם זה סקוואט חופשי ולא בסמית , ואם זה מילטרי ולא לחיצת כתפיים בדאמבלים אז ככה .

סקוואט 8 8 8 - 30 קילו
כפיפת ברכיים 8 8 - 75 LBS
בנץ על ספה ישרה 8 8 8 - 55 קילו
בנץ על ספה בשיפוע חיובי - 10 45 קילו
מתח 6 6 - עם 7 וחצי קילו עליי
t-bar אחיזה צרה 8 8 - 25 קילו
מילטרי - 8 8 - 30 קילו

עכשיו יש לי מספר שאלות , דבר ראשון אני לא מרגיש כאב בגב התחתון אבל אני מרגיש כאילו הוא תפוס כזה ( הרגשתי אותו במיוחד בסקוואט ובמילטרי ) זה בסדר ?
בסקוואט תוך כדאי אני בקושי מרגיש את הירך הקדמי , הרגשתי יותר בסמית אבל אחרי האימון עכשיו אני מרגיש את הירך הקדמי והרגליים עייפות , זה בסדר ?
בקשר למילטרי , זה בסדר לקחת את החלק העליון של הגוף קצת אחורה בזמן שאני מוריד את המוט לכיוון החזה ?
ושאלה אחרונה , המתח ממש מכביד עליי וקשה לי , אני מרגיש שהוא לוקח לי הרבה אנרגיה שאין לי אותם אחרי בנץ וסקוואט , באיזה תרגיל אפשר להחליף את המתח שבאותו אימון יש t-bar אחיזה צרה ? בנט אובר רואו או פולי עליון יהיה בסדר ?
אם זה כאב שרירי בגב התחתון זה בסדר.
זה בסדר, תלמד שלא תמיד ההרגשה חשובה.
עדיף שלא, אם אתה מגזים זה לא טוב וגם נראה לי שזה מאריך את המרחק שהמוט צריך לעבור, תקרא את SS להסבר מפורט יותר.
לא יודע אם כדאי להחליף, אבל אם אתה מחליף תחליף בפולי עליון.

סקוואט ופרס דורשים הרבה מאמץ מהגב התחתון וזה הגיוני שתרגיש שהוא מותש (כאב שרירים עמום). תקפיד לקחת נשימה גדולה לפני כל חזרה ולמלא את החזה והבטן כך שיהיה יותר תמיכה לגב.
אם המתח קשה לך מדי אז תוריד קצת מהמשקל. תחזור למתח בלי משקל ותעלה קצת משבוע לשבוע.

• פותח/ת השרשור
המתח לא קשה לי בגלל כובד המשקל , זה פשוט תרגיל כזה שסוחט מימני הרבה אנרגיות , זה תרגיל שהוא טוב עבורי אם אני מתחיל את האימון בו , אבל אוקיי אני ינסה לעשות את מה שרשמת , אני ירד ל5 קילו וינסה לעלות לאט לאט .

במשקלים שאתה בוחר לעשות באימון חייבת להיות גם התייחסות לכלל האימון ולא רק לתרגיל ספציפי. אם אתה מסוגל לעשות מתח עם 10 קילו אבל זה ידפוק לך את שאר האימון שווה להוריד קצת מהמשקל. הרבה פעמים שמתחילים תוכנית חדשה אז צריך קצת זמן להתרגל אליה. יכול להיות שאם תוריד את המשקל בקצת ותעלה אותו חזרה בהדרגה תוך שבועיים תחזור לאיפה שהיית היום וזה לא יפריע לך. כמובן שכדאי להעלות משלקים בתדירות גבוה, אבל לא אם זה בא על חשבון שאר התוכנית.

• פותח/ת השרשור
פשוט מאוד חשוב לי לעבוד על גב , אחד השרירים אולי הכי חשובים לי , אני מפחד להוריד משקל ושהשריר לא יקבל מספיק גירוי (כי תאורתית הוא עבד בעוצמה מסוימת ופתאום מתחיל לעבוד בעוצמה יותר חלשה) בכל מיקרה אני יראה בזה ירידה למען עלייה , חשבתי אולי לגוון ולהחליף את התרגיל אבל לא משנה אני יעשה מתח עם 5 קילו וינסה לתת בראש עם הt-bar וגם לעלות משקלים במתח במקום לרדת...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית