הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

19.4.09 תחילת אימונים FBW

מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
מה למה אחי ? אתה חושב שהתוכנית לא טובה ? או שפשוט מיציתי אותה ?

אני עוד מעט חודש אם התוכנית ובאמת חשבתי להחליף אבל אני מתלבט בין SS ל5א5 ... אני ישמח מאוד לשמוע את דעתכם בעניין , כמובן שאני לא בטירוף להחליף כי אני דווקא אוהב את התוכנית וחושב שהיא בסדר בשבילי השאלה אם כבר מיציתי והגיע הזמן להתקדם .

• פותח/ת השרשור
היה אימון מצויין , הרגשתי ממש שאני יכול לעלות עוד משקלים , הרגשתי שאני עושה את הביצוע של התרגילים טוב , ואני עולה במשקלים השאלה עכשיו היא אם לעבור לSS או לא ?

התוכנית עצמה
סקוואט - 8 8 8 - 40 קילו
דד ליפט - 10 8 - 20 קילו (רק עם המוט .. אני עובד על התנועה , אני מרגיש יותר את הישבן מאשר את ההמסטרינג ... זה בסדר ?)
בנץ על ספה ישרה עם דאמבלים - 10 10 - 17 וחצי קילו כל צד היה קל
בנץ בשיפוע חיובי - 10 10 - 15 קילו כל צד היה קל
פולי עליון - 10 8 - 90 LBS ואז 105 LBS
t-bar אחיזה צרה - 8 8 - 30 קילו ואז 35 קילו התרגיל היחידי שהיה קשה ולא יכולתי להוסיף עוד משקל
מילטרי - 8 8 - 30 קילו , היה לי חשוב לעשות את התנועה נכון ומלאה עשיתי אותה טוב והרגשתי שאני יכול להוסיף עוד משקל .

לפי מה שאני רואה אתה לא עלית במשקלי עבודה כמעט או שאני טועה?

היה אימון מצויין , הרגשתי ממש שאני יכול לעלות עוד משקלים , הרגשתי שאני עושה את הביצוע של התרגילים טוב , ואני עולה במשקלים השאלה עכשיו היא אם לעבור לSS או לא ?

התוכנית עצמה
סקוואט - 8 8 8 - 40 קילו
דד ליפט - 10 8 - 20 קילו (רק עם המוט .. אני עובד על התנועה , אני מרגיש יותר את הישבן מאשר את ההמסטרינג ... זה בסדר ?)
בנץ על ספה ישרה עם דאמבלים - 10 10 - 17 וחצי קילו כל צד היה קל
בנץ בשיפוע חיובי - 10 10 - 15 קילו כל צד היה קל
פולי עליון - 10 8 - 90 LBS ואז 105 LBS
t-bar אחיזה צרה - 8 8 - 30 קילו ואז 35 קילו התרגיל היחידי שהיה קשה ולא יכולתי להוסיף עוד משקל
מילטרי - 8 8 - 30 קילו , היה לי חשוב לעשות את התנועה נכון ומלאה עשיתי אותה טוב והרגשתי שאני יכול להוסיף עוד משקל .
דדליפט תעשה עם 50 קילו לפחות, אתה חייב שמשהו ימשוך אותך למטה.

• פותח/ת השרשור
חחח אחי לא זורקים מספר וזהו , אני עובד על הטכניקה לעשות סתם 50 קילו בלי טכניקה נכונה מזה יתן לי ?

למדתי את הטכניקה אני מאמין שאימון הבא אני כבר יעשה בזה 40 קילו בטכניקה טובה .

ולsina עליתי במשקל עבודה בפולי עליון רק ובשאר נשארתי אותו דבר רק שבעבודה על החזה העלתי את המספר חזרות . אבל הרגשתי מצויין יכולתי לעלות עוד , השאלה שלי אם לעבור לSS מיום ראשון שיבוא או שלחכות עוד ?

אתה עם עם התוכנית הזאתי כבר יותר מ-3 שבועות ובקושי עלית במשקלי עבודה אני לעומת זאת

עובד עם עבודה בנפח יותר גדול ועולה במשקלי עבודה כל שני אימונים בערך

אתה עם עם התוכנית הזאתי כבר יותר מ-3 שבועות ובקושי עלית במשקלי עבודה אני לעומת זאת

עובד עם עבודה בנפח יותר גדול ועולה במשקלי עבודה כל שני אימונים בערך
איזה גבר אתה

חחח אחי לא זורקים מספר וזהו , אני עובד על הטכניקה לעשות סתם 50 קילו בלי טכניקה נכונה מזה יתן לי ?

למדתי את הטכניקה אני מאמין שאימון הבא אני כבר יעשה בזה 40 קילו בטכניקה טובה .

ולsina עליתי במשקל עבודה בפולי עליון רק ובשאר נשארתי אותו דבר רק שבעבודה על החזה העלתי את המספר חזרות . אבל הרגשתי מצויין יכולתי לעלות עוד , השאלה שלי אם לעבור לSS מיום ראשון שיבוא או שלחכות עוד ?
אתה צריך שהדדליפט יהיה בגובה מתאים לכן כדי שתתחיל עם פלטות (לרוב יש של 20 ובחלק מהמקומות יש 15) לכן אם יש אצלכם פלטות של 15 תשים (50 קילו כולל המוט) ותעבוד על הטכניקה, גם אם זה ל1-2 חזרות כל פעם.

• פותח/ת השרשור
אני שם על המוט על שני מוטות כאלה בשביל שזה לא יהיה הכי הכי למטה .

sina אשמח לקבל מימך את משקלי העבודה שלך באיזה תרגילים שאתה רוצה , תרשום כמובן גם את המשקל גוף שלך .

מדוזה כמה זמן אתה מתאמן בכללי?

• פותח/ת השרשור
הרבה זמן אחי משו כמו שנה נראלי .

כמה אתה שוקל עכשיו וכמה שקל לפני שנה?

ואיזה משקל הרמת בבנץ' פרס בתחילת האימונים שלך (לפני שנה)?

• פותח/ת השרשור
אממ חצי שנה לפני שהתחלתי להתאמן שקלתי 43 , שהתחלתי להתאמן זה היה אחרי פרישה מכדור רגל , היה לי בקע דו מפשעתי , הרופא אמר לא להרים משקולות בעמידה , ולא להתאמץ יותר מידי , לכן לא כל כך השקעתי וגם הקשבתי להרבה אימונים שבנו לי מאמנים בחדר כושר (כמובן שהתרשמתי מאוד מABC וכדו' שזאת טעות אדירה כמו שאתה עושה עכשיו) בקושי התקדמתי וגדלתי (כמובן שהרוב זה תזונה) ובקושי עליתי במשקלים .

אני יכול להגיד לך שהתחלתי בנץ הייתי עושה בקושי עם המוט , כיום אני עושה עם 20 קילו כל צד והמוט עצמו שוקל 20 סתומרת עם 60 קילו , והמשקל גוף שלי הוא 52.5 טיפה יותר ממשקל הגוף , אני עושה ל8 חזרות , זה בסדר גמור .

עם התמדה בסקוואט אני מאמין שגם בזה אני יגיד למשקל הגוף (הבנתי שפי 1.5 ממשקל הגוף זה בסדר גמור) ובדד ליפט אני מאמין שברגע שאני ילמד את התנועה אני יקפוץ בזה , ויגיע למשקל הגוף ללא קושי (כשהמטרה היא כפול 2 ממשקל הגוף ) .

לגב אני אוהב לעשות את התרגילים מתח\t-bar\פולי עליון , האת האמת שבSS אני יברר מה הכי כדאי בשביל לפתח את הגב אולי כדאי לי ללמוד את התנועה של הבנט אובר רואו , שעליו ועל הדד ליפט אני הולך להתאמן באימון של יום חמישי , עוד משו אחי ?

אחי תעזוב את הSS אם המטרה שלך זה מאסה..
תלך על איזה תכנית AB שבנויה טוב אם תרגילם מבודדים והכל
SS במקור נועדה לפתח כוח אצל ספורטאים אבל בשום פנים ואופן לא לBB שרוצה לשים על עצמו מאסה
כמובן שגם אם SS אתה תעלה מאסה אבל לפי דעתי בתכנית שתשלב את כל הגוף באופן מקיף התוצאות יהיו משמעותית יותר טובות

אחי תעזוב את הSS אם המטרה שלך זה מאסה..
תלך על איזה תכנית AB שבנויה טוב אם תרגילם מבודדים והכל
SS במקור נועדה לפתח כוח אצל ספורטאים אבל בשום פנים ואופן לא לBB שרוצה לשים על עצמו מאסה
כמובן שגם אם SS אתה תעלה מאסה אבל לפי דעתי בתכנית שתשלב את כל הגוף באופן מקיף התוצאות יהיו משמעותית יותר טובות

?!
יש לך ביסוס?

חבר'ה הוא צודק?

ביסוס ? איזה ביסוס בתכנית שנועדה לפתח מאסה לא יהיו תרגילים לבייספס ולטרייספס?
סט אחד של דדליפט ובלי עבודה על חזה עליון ותאומים או כתף אחורית ? תעשו לי טובה..
אם הכיוון שלך זה BB, אז SS זה מתכון לחוסר פרופורציה
ובבקשה תחסכו ממני את התגובות של המתנשאות ששוללות כל דעה אחרת חוץ משל ריפטו הדגול

• פותח/ת השרשור
כן אבל לא כדאי לדפוק SS חודשיים , לעלות במשקלים כמו שצריך ואז לעבור לתוכנית AB אולי של לייל מקדונלד ?

מה גם שבתכלס נגיד יד אחורית עובדת חזק בחזה ויד קדמית עובדת חזק בגב (גם אם התרגיל הוא מתח או t-bar או בנט אובר או לא משנה מה .. )

כביכול אתה חושב שעדיף לי להישאר כבר בתוכנית שאני עושה עכשיו ?

באיזה תוכנית אתה הכי הרבה קפצת במשקלי עבודה אחי (לא שאתה דוגמא אליי .. טוב שאתה לא כפול 4 מימני חחח)?

ABC חמש פעמים בשבוע
רוטציה בין אימון כבד לקל על כל שריר
העלתי 30 קילו בבנץ
כנ"ל בסקוואט
ו60 קילו בדדליפט
בחודשיים האחרונים
משקלים נכון להיום דדליפט 200 קילו,סקווט 140 חזה 120
מתאמן שנה ו9 חודשים סה"כ עלייה של 33 קילו במשקל גוף
מ67 ל100 קילו סביבות 15-16% שומן

• פותח/ת השרשור
טוב כמו שאמרתי אתה לא דוגמא ...

אני חשבתי לעבור לSS להפציץ , לעלות משקלים , לחכות עד שאני יעלה במשקל גוף ובמשקלי עבודה ומתי שזה יקרה לעבור לAB של לייל מקדונלד

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית