הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אני אנדומורוף אז נדפקתי?

aloniman

משתמש פעיל
889
18
נק' מוניטין:
94
889
18
אני אנדומורוף(אגס) והמטרה שלי היא להיות בכושר ולפתח גוף טוב כשאני בערך 12-13 אחוז שומן, אני לא רוצה להיות באדי בילדר אני פשוט רוצה להיות כושר ממש טוב כשהגוף שלי נראה טוב.
אני פעם הייתי שמן מאוד והיום אני בכושר סבבה עם בערך 14-15 אחוז שומן.
ראיתי איך רוב האנדומורופים נראים, אז זה פוסל לי את האפשרות,שיהיה לי גוף טוב?

אין דבר כזה שאין אפשרות לפתח את הגוף...תמית תוכל להשתפר ולהראות טוב יותר.
מציע לתת דגש חזק על הגב והכתפיים כדי שיתרחבו ותהיה לך צורה טובה עם מפריע לך.
מציע לך להכנס לפורטל קילוגרם יש שם הרבה מידע שימושי למתחיל

ממש ממש לא!
קודם כל- הרזת!! הנה, כבר שינית חלקית (היית 30%-35% לפי מה שאני זוכר, נכון?).
עבודה על גב וכתפיים, כמו שנאמר כאן, כבר תביא אותך למבנה גוף טוב- ביי ביי לגוף אגס/גיטרה.
זה שאתה אנדומורוף אומר שאתה תעבוד קשה יותר עד לאותן תוצאות של שחיף- שחיף ישר יקבל גוף, אתה קודם תרזה ואז תוכל לפתח גוף- אבל עדיין תוכל לקבל גוף יפה ואפילו יפה מאד.
הכל תלוי בכוח הרצון שלך, האימונים, התזונה והשינה- אם יש לך אותם, הדרך למטרה תהיה קצרה.

• פותח/ת השרשור
ממש ממש לא!
קודם כל- הרזת!! הנה, כבר שינית חלקית (היית 30%-35% לפי מה שאני זוכר, נכון?).
עבודה על גב וכתפיים, כמו שנאמר כאן, כבר תביא אותך למבנה גוף טוב- ביי ביי לגוף אגס/גיטרה.
זה שאתה אנדומורוף אומר שאתה תעבוד קשה יותר עד לאותן תוצאות של שחיף- שחיף ישר יקבל גוף, אתה קודם תרזה ואז תוכל לפתח גוף- אבל עדיין תוכל לקבל גוף יפה ואפילו יפה מאד.
הכל תלוי בכוח הרצון שלך, האימונים, התזונה והשינה- אם יש לך אותם, הדרך למטרה תהיה קצרה.
סבבה, תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית