כאבי גב נוראיים

• פותח/ת השרשור AlonT
  • פורסם בתאריך

AlonT

משתמש קבוע
1,990
71
נק' מוניטין:
1,964
1,990
71
ביום ראשון עשיתי דדליפט והטכניקה הייתה פח והתחילו לי כאבים בגב העליון, ביום שלישי עשיתי סקוואט עם משקל נמוך עם דגש חזק על טכניקה , היום ניסיתי לחזור למשקל עבודה שלי בסקוואט והתחיל לכאוב לי והורדתי משקל ושוב עבדתי על הטכניקה , הגעתי לדדליפט בחימום הכאב בקושי היה מורגש וכשהגעתי לסט עבודה עשיתי חזרה ראשונה ופתאום הרגשתי כאב חד לאחר מכן אני בקושי יכול להתכוף לא יכול להרים כלום וממש מתפוץ לי הגב מכאבים.
תמונה:

מה לעשות כדי לטפל בפציעה? איך להמשיך להתאמן?
יש לי טראומיל בבית יכול לעזור?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תתחיל פרוטוקול פציעות.
עד כמה הטכניקה הייתה גרועה בדדליפט?

כנראה שמאוד אם היום באתי עם סבירה + וכ"כ כאב לי אז סביר להניח שמאוד מאוד גרועה
לא מצליח להירשם לפורום של ריפטו :🙁 לא הבנתי איך עונים על הnon randoom questions

נערך לאחרונה:
תנוח יומיים, וקודם כל תברר, בקווים כלליים מה בדיוק נפצע ( כלומר איזה תנועות כואבות, במדוייק).

סבבה, המקום שסימנת יכול להיות כמה דברים, אבל באופן כללי זה לא נראה משהו רציני.
תן לזה יום-יומיים, תעשה קצת "תנועתיות" באזור, כמה שאפשר.
תאכל הרבה, תשן טוב.
ואחרי זה תבדוק מה אפשר לעשות ומה בדיוק כואב ( חוץ מSQ-DL, מתח כואב? לחתור כואב? וכדומה...).

תרגיש טוב, ואם זה נורא - גש לרופא.

• פותח/ת השרשור
סבבה, המקום שסימנת יכול להיות כמה דברים, אבל באופן כללי זה לא נראה משהו רציני.
תן לזה יום-יומיים, תעשה קצת "תנועתיות" באזור, כמה שאפשר.
תאכל הרבה, תשן טוב.
ואחרי זה תבדוק מה אפשר לעשות ומה בדיוק כואב ( חוץ מSQ-DL, מתח כואב? לחתור כואב? וכדומה...).

תרגיש טוב, ואם זה נורא - גש לרופא.

עכשיו זה פחות נורא שחזרתי מהאימון בקושי יכולתי להיות על הרגליים, את התיק עם האולסטר והמגבת בקושי הצלחתי להחזיק. אעדכן ביון ראשון- שני מה קורה
ותודה 😃

זה המחיר שחלקנו משלמים על תרגילים מסוג זה, גם אם הטכניקה נכונה זה לא מבטיח שלא יהיו פציעות, אם זה חוזר על עצמו תשקול להוריד עומסים לפני שיהיה מאוחר מדי

• פותח/ת השרשור
זה המחיר שחלקנו משלמים על תרגילים מסוג זה, גם אם הטכניקה נכונה זה לא מבטיח שלא יהיו פציעות, אם זה חוזר על עצמו תשקול להוריד עומסים לפני שיהיה מאוחר מדי

אני חוזר ל0 , כל אימון יצלם ויעלה לפה עד שיגידו לי הטכניקה 100% כי מה שהרגשתי אחרי אימון לא מאחל לאף אחד

אני תמיד מצלם כל סט, ורואה אותו לפני שאני נכנס לבא,ככה אני יודע מה לתקן.

• פותח/ת השרשור
אני תמיד מצלם כל סט, ורואה אותו לפני שאני נכנס לבא,ככה אני יודע מה לתקן.
הבעיה שהצלם שלי נאלץ להפסיק להתאמן לחצי שנה הקרובה ואז אני לא יכול לצלם ולשמוע מוזיקה אבל כל עוד אני עובד על טכניקה זה לא נורא..

שים את הטלפון בצד על איזה מדרגה ופלטה מעליה.
בשביל מוסיקה קונים Sansa Clip+.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית