הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת טכניקה- סקוואט

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
*אל תתייחסו לדדליפט בסרטון, תראו רק עד סוף החלק של הסקוואט

הסקוואט טיפה ישן אבל זה הכי עדכני שיש לי על המחשב/יוטיוב/פלאפון ואני רוצה ביקורת בשביל לדעת מה לשפר מחר-

LB כמובן

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה מדריך כושר? בן 17? איך לעזאזל קיבלו אותך?
חוץ מזה שזו הפקרות לדעתי לתת ליותר מדי סקוואט- כשיש לך המון אנשים עם תרגיל שטעות קטנה יכולה לגרור פריצת דיסק או כאבים חמורים בברכיים, לא הייתי נותן לכולם סקוואט, רק לחבר'ה יותר רציניים לא ערסים שבאו להיות מפלצתות ולא עושים כלום חוץ מלעמוד ולגברץ באמצע מכון, או מבוגרים שבאים כדי להשתעמם על חשבון המדריכים...

1. אני בן 25 עוד כמה שבועות
2. אני יודע לאמן, אחרי 30 מתאמנים אישיים שלרובם הגדול החזרתי טווח תנועה בכתף/אגן/ברך תוך כדי חיזוק של השרירים אני יודע שאין תחליף לסקוואט ולפרס, ואנשים משלמים מאות שקלים כדי שיראו להם איך לעשות את התרגילים נכון בלי גימיקים בלי בוסו ובלי המצאות של תרגילים ובלי חארטות... עובדה
3. אני לא הולך לאנשים בני 50 שבאים פעם בחודשיים להתאמן ושם להם 100 קילו על הגב, לא נולדתי אתמול ויש לי קצת ניסיון בבניית תכנית אימונים במכון... יש לי קצת מוניטין בעבודה גם

עריכה:
כשאני אומר שיש הרבה שעושים אצלנו סקוואט הכוונה היא שאם תבוא להתאמן אין מצב שלא תראה לפחות 2 אנשים שונים עושים סקוואט באימון- לא אומר שחצי מהמנויים שלנו עושים סקוואט.
בחדרי כושר מסויימים בעיר אתה יכול להתאמן שבוע ולא לראות בנאדם אחד עושה סקוואט מלא.

נערך לאחרונה:
2. אני יודע לאמן, אחרי 30 מתאמנים אישיים שלרובם הגדול החזרתי טווח תנועה בכתף/אגן/ברך תוך כדי חיזוק של השרירים אני יודע שאין תחליף לסקוואט ולפרס, ואנשים משלמים מאות שקלים כדי שיראו להם איך לעשות את התרגילים נכון בלי גימיקים בלי בוסו ובלי המצאות של תרגילים ובלי חארטות... עובדה
3. אני לא הולך לאנשים בני 50 שבאים פעם בחודשיים להתאמן ושם להם 100 קילו על הגב, לא נולדתי אתמול ויש לי קצת ניסיון בבניית תכנית אימונים במכון... יש לי קצת מוניטין בעבודה גם

עריכה:
כשאני אומר שיש הרבה שעושים אצלנו סקוואט הכוונה היא שאם תבוא להתאמן אין מצב שלא תראה לפחות 2 אנשים שונים עושים סקוואט באימון- לא אומר שחצי מהמנויים שלנו עושים סקוואט.
בחדרי כושר מסויימים בעיר אתה יכול להתאמן שבוע ולא לראות בנאדם אחד עושה סקוואט מלא.
בחדר כושר שלי אתה יכול להתאמן שנה ולמצוא צדיק אחד 😃

• פותח/ת השרשור

עריכה:
1. הייתי בטוח 17, לא משנה.
2. רק מהעזרה בסקוואט אני הבנתי את זה, פשוט תכל'ס כשיש לך 20, 30 ואפילו 100 אנשים להשגיח עליהם והם עושים סקוואט זה מסוכן ובלתי אפשרי להשגיח.
ברור שלא 100 ק"ג, אבל לרוב זקנים לא עושים כלום חוץ מלבהות בתקרה, כי אין להם סיבה חוץ מלהעביר את הזמן, צריכים למצוא מי רציני ומי לא.
עריכה-
עכשיו זה ברור, זה באמת יחסית הרבה וגם לא יותר מדי.

הבאט וינק הוא לא הבעיה כלל, אלא רק העובדה שאצה משחרר את הכיווץ בגב כשאתה בתחתית.

הבאט וינק הוא לא הבעיה כלל, אלא רק העובדה שאצה משחרר את הכיווץ בגב כשאתה בתחתית.

אני לא יכול לרדת עם גב מוחזק עד שאני שם 80 קילו בערך, פשוט כי אני יורד עמוק מדי והמשקל קל מדי...

• פותח/ת השרשור

פרס וסקוואט.
סקוואט מהצד נמוך ומאחורה גבוה, פרס רגיל מהצד.
בסקוואט אני שכחתי לממש את הטיפים של משה ולכן עדיין היה באטווינק, בפעם הבאה אתקן את זה ואחזיק יותר חזק את הגב (עכשיו רק טיפה).
פרס לא נעלתי מרפקים עקב חוסר גמישות, אני פשוט לא יכול לישר מרפק למרות שזה קל, פשוט לא יכול.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הרוחב עמידה קצת רחב מדי לסקוואט, בנוסף תשים מכנס מתאים לסקוואט המכנס הזה נמשך למטה בסט- לא מתאים לסקוואט.
הגב בורח לך(גלגול אגן) כי המשקל קל מדי ואתה יורד מהר- אפיוני למשקלי חימום, אין לך משהו מאתגר מספיק כדי שהשרירים יתאמצו אבל נראה שאתה מנסה להחזיק גב בניגוד למה שהיה בהתחלה

אני הייתי מתקדם כל אימון וממשיך לצלם כל אימון לקבל פידבק פה, אין טעם להמשיך לבדוק טכניקה עם 30 קילו, צריך לראות מה קורה עם קצת משקל על הגב עוד כמה אימונים ואם אתה מצליח להחזיק גב ב45-50 קילו

הפרס נראה בסדר, שוב משקל נמוך מדי כדי לראות בעיות בטכניקה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הרוחב עמידה קצת רחב מדי לסקוואט, בנוסף תשים מכנס מתאים לסקוואט המכנס הזה נמשך למטה בסט- לא מתאים לסקוואט.
הגב בורח לך(גלגול אגן) כי המשקל קל מדי ואתה יורד מהר- אפיוני למשקלי חימום, אין לך משהו מאתגר מספיק כדי שהשרירים יתאמצו אבל נראה שאתה מנסה להחזיק גב בניגוד למה שהיה בהתחלה

אני הייתי מתקדם כל אימון וממשיך לצלם כל אימון לקבל פידבק פה, אין טעם להמשיך לבדוק טכניקה עם 30 קילו, צריך לראות מה קורה עם קצת משקל על הגב עוד כמה אימונים ואם אתה מצליח להחזיק גב ב45-50 קילו

הפרס נראה בסדר, שוב משקל נמוך מדי כדי לראות בעיות בטכניקה
סקוואט- אוקיי. אימון הבא יש לי 40 ק"ג ששם כבר טיפה קשה (לפחות היה בחיטוב) ככה שנמשיך סדיר בצילומים.
אחליף מכנס.
הפעם באמת ניסיתי לכווץ גב תחתון, אבל יכולתי לכווץ הרבה יותר, היסח דעת...
פרס-
אוקיי, אחכה עם הסרטונים ל-27.5 ק"ג שזה סביבות ה-RM5 שלי אם אני לא טועה.
אני לא חושב שיש הבדל בין הסרטון הנוכחי לקודם (בסקוואט). מה שכן, אני מסכים עם הנחש, תוסיף משקל.
תרגיע, תוריד הילוך, אני רק התחלתי SS עם מוט ריק, אני עולה לאט לאט במשקל, המטרה שלי היא סחיטה מקסימלית של המשקל, לאט לאט נעלה, לא בוער לי 😃
בכל מקרה אימון הבא יש לי 40 ק"ג שבחיטוב עבדתי רוב הזמן עם 40 ק"ג וזה היה די קשה (בינוני-קשה), מאמין ששם כבר יהיה רעיון טוב לצלם.

אתה כל-כך שאנן שזה מעצבן. תהיה מכווץ. מעכשיו בכל רגע שאתה נוגע במוט תחשוב שאני הולך להגיע במפתיע ולדפוק לך בוקס בבטן. אז תהיה מכווץ ומוכן לבוקס.

כמו שאמרתי מקודם אני די בטוח שנראה את הסטים היותר חשובים ב45-50 קילו, גם הסטים האלה של ה40 קלים לך מאוד.
כרגע אתה לא מחזיק גב תחתון(די בטוח בגלל שקל לך כי אין GM)

אני גם הייתי סוגר לך את הפיסוק קצת ומסובב רגל שמאל יותר החוצה.

ממשיך לעקוב אחריך

• פותח/ת השרשור
טוב, עידכון מהאימון היום-
45 ק"ג, 75% מה-RM5, קשה בטירוף...
אולי לא הייתי חם מספיק ואולי בגלל שההפרש מה-RM5 הוא רק 15 ק"ג, מי יודע.
פרס בקושי סגרתי, היה ממש קשה אחרי הסקוואט, סט ראשון כשל בחזרה רביעית (לא צילמתי אותו) כי לא נחתי וישר התחלתי.
האורגזמה מאימונים כבדים... 😍

ואשמח אם תבדקו טכניקה ל-SSניק ראשון שגיליתי, סוף סוף מישהו רציני להתאמן איתו.
המשקלים הם 90 ק"ג ו-95 ק"ג, והוא אשכרה סגר ב-30 שניות 2 סטים של משקלי שיא (סט ראשון התקדם ב-10 וסט שני הוסיף 15 מדדליפט שעבר)-

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה לא עומד מכווץ מתחת למוט, לדעתי אולי בגלל שאתה מרפקים גבוה מדי, אתה צריך להכנס עם שכמות צמודות וחזה בחוץ.
בקשר לסקוואט שלך, לזכור לדחוף ברכיים לאורך כל הסט ובסוף כל חזרה תעמוד ישר, אתה מתכופף בצורה מוזרה קדימה ולא עומד עד הסוף בכל חזרה לא ברור למה.
ד"א, הסקוואט הזה היה לך קל מאוד.

בקשר לחבר, בכל חזרה לעמוד זקוף עד הסוף, נראה שבחלק מהחזרות הוא ממהר להוריד את המוט
גם הייתי מציע ללכת מטר וחצי אחורה, למרות הרצון להסתכל במראה הצוואר שלו במנח לא טוב(פשיטת יתר)

• פותח/ת השרשור
אתה לא עומד מכווץ מתחת למוט, לדעתי אולי בגלל שאתה מרפקים גבוה מדי, אתה צריך להכנס עם שכמות צמודות וחזה בחוץ.
בקשר לסקוואט שלך, לזכור לדחוף ברכיים לאורך כל הסט ובסוף כל חזרה תעמוד ישר, אתה מתכופף בצורה מוזרה קדימה ולא עומד עד הסוף בכל חזרה לא ברור למה.
ד"א, הסקוואט הזה היה לך קל מאוד.

בקשר לחבר, בכל חזרה לעמוד זקוף עד הסוף, נראה שבחלק מהחזרות הוא ממהר להוריד את המוט
גם הייתי מציע ללכת מטר וחצי אחורה, למרות הרצון להסתכל במראה הצוואר שלו במנח לא טוב(פשיטת יתר)
אז אני מבין שהפרס עוד סביר יחסית? ציפיתי להרבה נקודות לתיקון, אף פעם לא ממש ידעתי את הטכניקה והמשקל היה ממש קשה, ירדה לי אבן מהלב.
אני מתכופף כי אני אפול אחורה...
ה-COM שלי גבוה מאדם רגיל, ולעמוד ישר יגרום לי ליפול אחורה או למעוד כמה צעדים, שזה 90% ליפול.
בקשר לחבר- אוקיי.

הפרס שלך הוא פרס 2.0 (בלי באונס), בשביל 2.0 הטכניקה בסדר, אתה כל חזרה נשען אחורה והמוט קרוב לגוף, ואתה גם נכנס מתחת למוט.
כשיהיה עוד משקל נדע מה קורה בינתיים קל מדי.

בירידה כשאתה מחזיר תמיד תחזיר את המוט במסלול שהוא עלה, יש לך נטיה להוריד אותו רחוק מהפנים.
גם כשאתה מחזיר אותו לראק, קודם להחזיר אותו על הכתפיים ואז לראק
החזרה שלך ב1:14 הכי טובה מכל הסטים תסתכל מה עשית שם ותשחזר את זה

• פותח/ת השרשור

סקוואט ודדליפט.
סט ראשון 3 חזרות בגלל שטמבל משגע אותי ומדבר על הגמישות שלי מאחורי, הורס ת'ריכוז ואחרי זה מפיל ת'מצלמה ולא שם לב facepalm
עשיתי 5 צילמתי 3
סט שני היה באטווינק כי זה היה קשה בטירוף, בקושי הצלחתי.
בכל מקרה הבאטווינק היה נמוך יותר מבעבר ולכן זה השתפר לדעתי.
דדליפט= היה בינוני-קשה, יצאתי טמבל שלא נעלתי, אפילו לא שמתי לב =/
אני עם 15 ק"ג ולכן הגובה עושה טיפה בעיות, שימו לב.
סקוואט של חבר (מפעם קודמת), ניסיון ראשון ל-LB (היו בעיות עם מיקום המוט, הוא החזיק את המוט עם הידיים במקום שזה יהיה על המרפקים)-

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית