עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה מדריך כושר? בן 17? איך לעזאזל קיבלו אותך?
חוץ מזה שזו הפקרות לדעתי לתת ליותר מדי סקוואט- כשיש לך המון אנשים עם תרגיל שטעות קטנה יכולה לגרור פריצת דיסק או כאבים חמורים בברכיים, לא הייתי נותן לכולם סקוואט, רק לחבר'ה יותר רציניים לא ערסים שבאו להיות מפלצתות ולא עושים כלום חוץ מלעמוד ולגברץ באמצע מכון, או מבוגרים שבאים כדי להשתעמם על חשבון המדריכים...
בחדר כושר שלי אתה יכול להתאמן שנה ולמצוא צדיק אחד 😃1. אני בן 25 עוד כמה שבועות
2. אני יודע לאמן, אחרי 30 מתאמנים אישיים שלרובם הגדול החזרתי טווח תנועה בכתף/אגן/ברך תוך כדי חיזוק של השרירים אני יודע שאין תחליף לסקוואט ולפרס, ואנשים משלמים מאות שקלים כדי שיראו להם איך לעשות את התרגילים נכון בלי גימיקים בלי בוסו ובלי המצאות של תרגילים ובלי חארטות... עובדה
3. אני לא הולך לאנשים בני 50 שבאים פעם בחודשיים להתאמן ושם להם 100 קילו על הגב, לא נולדתי אתמול ויש לי קצת ניסיון בבניית תכנית אימונים במכון... יש לי קצת מוניטין בעבודה גם
עריכה:
כשאני אומר שיש הרבה שעושים אצלנו סקוואט הכוונה היא שאם תבוא להתאמן אין מצב שלא תראה לפחות 2 אנשים שונים עושים סקוואט באימון- לא אומר שחצי מהמנויים שלנו עושים סקוואט.
בחדרי כושר מסויימים בעיר אתה יכול להתאמן שבוע ולא לראות בנאדם אחד עושה סקוואט מלא.
👑בחדר כושר שלי אתה יכול להתאמן שנה ולמצוא צדיק אחד 😃
שאלו אותי אם אני מתחרה facepalm👑
יתחילו לבוא אליך ילדים/מבוגרים לשאול ולהתעניין כשתתחיל להרים כבד אל תדאג
1. הייתי בטוח 17, לא משנה.1. אני בן 25 עוד כמה שבועות
2. אני יודע לאמן, אחרי 30 מתאמנים אישיים שלרובם הגדול החזרתי טווח תנועה בכתף/אגן/ברך תוך כדי חיזוק של השרירים אני יודע שאין תחליף לסקוואט ולפרס, ואנשים משלמים מאות שקלים כדי שיראו להם איך לעשות את התרגילים נכון בלי גימיקים בלי בוסו ובלי המצאות של תרגילים ובלי חארטות... עובדה
3. אני לא הולך לאנשים בני 50 שבאים פעם בחודשיים להתאמן ושם להם 100 קילו על הגב, לא נולדתי אתמול ויש לי קצת ניסיון בבניית תכנית אימונים במכון... יש לי קצת מוניטין בעבודה גם
עריכה:
כשאני אומר שיש הרבה שעושים אצלנו סקוואט הכוונה היא שאם תבוא להתאמן אין מצב שלא תראה לפחות 2 אנשים שונים עושים סקוואט באימון- לא אומר שחצי מהמנויים שלנו עושים סקוואט.
בחדרי כושר מסויימים בעיר אתה יכול להתאמן שבוע ולא לראות בנאדם אחד עושה סקוואט מלא.
הבאט וינק הוא לא הבעיה כלל, אלא רק העובדה שאצה משחרר את הכיווץ בגב כשאתה בתחתית.
סקוואט- אוקיי. אימון הבא יש לי 40 ק"ג ששם כבר טיפה קשה (לפחות היה בחיטוב) ככה שנמשיך סדיר בצילומים.הרוחב עמידה קצת רחב מדי לסקוואט, בנוסף תשים מכנס מתאים לסקוואט המכנס הזה נמשך למטה בסט- לא מתאים לסקוואט.
הגב בורח לך(גלגול אגן) כי המשקל קל מדי ואתה יורד מהר- אפיוני למשקלי חימום, אין לך משהו מאתגר מספיק כדי שהשרירים יתאמצו אבל נראה שאתה מנסה להחזיק גב בניגוד למה שהיה בהתחלה
אני הייתי מתקדם כל אימון וממשיך לצלם כל אימון לקבל פידבק פה, אין טעם להמשיך לבדוק טכניקה עם 30 קילו, צריך לראות מה קורה עם קצת משקל על הגב עוד כמה אימונים ואם אתה מצליח להחזיק גב ב45-50 קילו
הפרס נראה בסדר, שוב משקל נמוך מדי כדי לראות בעיות בטכניקה
תרגיע, תוריד הילוך, אני רק התחלתי SS עם מוט ריק, אני עולה לאט לאט במשקל, המטרה שלי היא סחיטה מקסימלית של המשקל, לאט לאט נעלה, לא בוער לי 😃אני לא חושב שיש הבדל בין הסרטון הנוכחי לקודם (בסקוואט). מה שכן, אני מסכים עם הנחש, תוסיף משקל.
אז אני מבין שהפרס עוד סביר יחסית? ציפיתי להרבה נקודות לתיקון, אף פעם לא ממש ידעתי את הטכניקה והמשקל היה ממש קשה, ירדה לי אבן מהלב.אתה לא עומד מכווץ מתחת למוט, לדעתי אולי בגלל שאתה מרפקים גבוה מדי, אתה צריך להכנס עם שכמות צמודות וחזה בחוץ.
בקשר לסקוואט שלך, לזכור לדחוף ברכיים לאורך כל הסט ובסוף כל חזרה תעמוד ישר, אתה מתכופף בצורה מוזרה קדימה ולא עומד עד הסוף בכל חזרה לא ברור למה.
ד"א, הסקוואט הזה היה לך קל מאוד.
בקשר לחבר, בכל חזרה לעמוד זקוף עד הסוף, נראה שבחלק מהחזרות הוא ממהר להוריד את המוט
גם הייתי מציע ללכת מטר וחצי אחורה, למרות הרצון להסתכל במראה הצוואר שלו במנח לא טוב(פשיטת יתר)