הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש יעוץ לבעיות בכעבה

• פותח/ת השרשור Stas361
  • פורסם בתאריך

Stas361

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום לגולשי הפורום! אני רציתי ליתייעץ איתכם על הבעיה שלי. אני מתאמן בחדר כושר כבר שנה, יחתלתי ליתמאן רציני רק לפני 5 חודשים,
המשקל שלי הוא 57 ק"ג, מבנה גוף רזה, בממוצע אוכל 6 ערוכות ביום, אין לי משהו כבוע (אוכל הכל).
אז הבעיה שלי היא כזות במשך היום לפעמים גם במהלך ערוכה אני מרגיש כעבי בטן וחייב ללכת לשירותים וכך זה יכול להגיע ל 4 עד 7 פעמים
ביום.
תודה מראש אם תוחלו לעזור לי!!!;maeq

אתה במסה ? עם כן אז לפי דעתי הקיבה שלך לא רגילה למעזן קלורי חויבי בפלוס מוגזם , תנסה לשמור על מעזן של 100 - 200 וכשה תיתקה תעלה את הקלוריות בצורה הדרגתית,
בכול מיקרה נסה לשמור על כללים פשוטים כמו לא לאכול הרבה חריף , חלב , מטוגן ונסה לשמור על סדר מסיום בארוחות, המלצה שלי כך תפריט מהפורטל, אבל כנראה יש לך הלרגיה מסיומת

חחח פורום של עולים חדשים...

• פותח/ת השרשור
חחח פורום של עולים חדשים...

אין מה לעשות אחי

אתה במסה ? עם כן אז לפי דעתי הקיבה שלך לא רגילה למעזן קלורי חויבי בפלוס מוגזם , תנסה לשמור על מעזן של 100 - 200 וכשה תיתקה תעלה את הקלוריות בצורה הדרגתית,
בכול מיקרה נסה לשמור על כללים פשוטים כמו לא לאכול הרבה חריף , חלב , מטוגן ונסה לשמור על סדר מסיום בארוחות, המלצה שלי כך תפריט מהפורטל, אבל כנראה יש לך הלרגיה מסיומת

תודה על העזרה

Back
למעלה תחתית