הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדליפט טכניקה

נראה שלא נעלת לגמרי בחלק מהפעמים, אבל אולי זה רק נראה ככה.
כדאי שתרד כמו שאתה עולה- בצורה מאוזנת ולא סתם תיפול.

• פותח/ת השרשור
מה אם תנועת הירידה? אתה פשוט זורק את המשקולת , הירידה זה החלק השני של התרגיל.
אוקי , לא חשבתי שמייחסים לזה כ''כ הרבה משמעות להוריד את המוט זה לא הבעיה פשוט לפי מה שאני הבנתי עדיף להוריד את המוט עם מינימום של התאמצות יענו לזרוק אותו אם אפשר על מנת לשמור כוח להרמה עצמה .

כמו בכל תרגיל התנועה השלילית גם חשובה ואין לזלזל בה.
נכון אתה צודק רוב המאמץ הוא בתנועה החיובית אבל תנועת התרגיל צריכה לזרום כמו בכל תרגיל אחר - תנועה חיובית - תנועה שלילית - אי אפשר לבטל אחד מהשניים (תדמיין אותך עושה יד קדמית ומוריד את המשקולת בתנועת הירידה מאוד מהר - "זורק "כמו שאתה אומר ורק בעלייה עובד - התרגיל לא ממש ממצא את עצמו) אין שום הבדל בdeadlift בהצלחה.

כמו בכל תרגיל התנועה השלילית גם חשובה ואין לזלזל בה.
נכון אתה צודק רוב המאמץ הוא בתנועה החיובית אבל תנועת התרגיל צריכה לזרום כמו בכל תרגיל אחר - תנועה חיובית - תנועה שלילית - אי אפשר לבטל אחד מהשניים (תדמיין אותך עושה יד קדמית ומוריד את המשקולת בתנועת הירידה מאוד מהר - "זורק "כמו שאתה אומר ורק בעלייה עובד - התרגיל לא ממש ממצא את עצמו) אין שום הבדל בdeadlift בהצלחה.

אין שום צורך להשקיע בחלק האקסצנטרי בדדליפט. בוודאי לא בסט לחזרות, שעדיף להשקיע את המאמץ בלהשלים את כל החזרות מאשר בלהוריד לאט.

אין שום צורך להשקיע בחלק האקסצנטרי בדדליפט. בוודאי לא בסט לחזרות, שעדיף להשקיע את המאמץ בלהשלים את כל החזרות מאשר בלהוריד לאט.

אני מסכים איתך המאמץ המרכזי הוא בעלייה ושם אתה נותן את הכל אין ספק.
מה שאני אומר שאתה כן צריך להשלים את התנועה עד הסוף ולא פשוט לזרוק את המשקולת לרצפה אלה להמשיך ברצף התנועה אני לא אומר להשקיע את המאמץ בהורדה איטית של המוט.

השכמות שלך לא נמצאות מעל המוט (הידיים לא אמורות להיות מאונכות לרצפה), התחת עולה לפני המוט כי האגן שלך נמוך מדי וההמסטרינג לא מתוח מה שגורם לפחות מעורבות של הארבע ראשי, זווית הצילום קצת מקשה לראות את מיקום המוט יחסית לכף הרגל.
בניגוד לאסכולת הtouch and go אין לי בעיה עם איך שאתה מוריד את המוט.

• פותח/ת השרשור
השכמות שלך לא נמצאות מעל המוט (הידיים לא אמורות להיות מאונכות לרצפה), התחת עולה לפני המוט כי האגן שלך נמוך מדי וההמסטרינג לא מתוח מה שגורם לפחות מעורבות של הארבע ראשי, זווית הצילום קצת מקשה לראות את מיקום המוט יחסית לכף הרגל.
בניגוד לאסכולת הtouch and go אין לי בעיה עם איך שאתה מוריד את המוט.
אוקי תודה רבה !! יש לך אולי המלצות איך להביא את זה לידי ביטוי ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית