http://www.youtube.com/watch?v=De-SoF4BW6k&feature=youtu.be 110KG
בעיקרון עשיתי לחמישייה אבל הצלם סגר אחרי 3 חזרות ...
בעיקרון עשיתי לחמישייה אבל הצלם סגר אחרי 3 חזרות ...
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לדעתי כן, אבל אני לא הכי שפיץ בבדיקת טכניקה.אוקי חוץ מזה נירא בסה''כ טוב ?
ברור שמחרפן ועוד יותר מחרפן שאחר''כ כל אחד אומר לך כמה ומה לעשות כאילו הוא איזה מאק ריפטו.לא מחרפן אותך שאנשים מסטקלים מהצד
אוקי , לא חשבתי שמייחסים לזה כ''כ הרבה משמעות להוריד את המוט זה לא הבעיה פשוט לפי מה שאני הבנתי עדיף להוריד את המוט עם מינימום של התאמצות יענו לזרוק אותו אם אפשר על מנת לשמור כוח להרמה עצמה .מה אם תנועת הירידה? אתה פשוט זורק את המשקולת , הירידה זה החלק השני של התרגיל.
כמו בכל תרגיל התנועה השלילית גם חשובה ואין לזלזל בה.
נכון אתה צודק רוב המאמץ הוא בתנועה החיובית אבל תנועת התרגיל צריכה לזרום כמו בכל תרגיל אחר - תנועה חיובית - תנועה שלילית - אי אפשר לבטל אחד מהשניים (תדמיין אותך עושה יד קדמית ומוריד את המשקולת בתנועת הירידה מאוד מהר - "זורק "כמו שאתה אומר ורק בעלייה עובד - התרגיל לא ממש ממצא את עצמו) אין שום הבדל בdeadlift בהצלחה.
אין שום צורך להשקיע בחלק האקסצנטרי בדדליפט. בוודאי לא בסט לחזרות, שעדיף להשקיע את המאמץ בלהשלים את כל החזרות מאשר בלהוריד לאט.
אוקי תודה רבה !! יש לך אולי המלצות איך להביא את זה לידי ביטוי ?השכמות שלך לא נמצאות מעל המוט (הידיים לא אמורות להיות מאונכות לרצפה), התחת עולה לפני המוט כי האגן שלך נמוך מדי וההמסטרינג לא מתוח מה שגורם לפחות מעורבות של הארבע ראשי, זווית הצילום קצת מקשה לראות את מיקום המוט יחסית לכף הרגל.
בניגוד לאסכולת הtouch and go אין לי בעיה עם איך שאתה מוריד את המוט.