ייעוץ בעיה מטריפה באחיזה בסקוואט !

• פותח/ת השרשור shells
  • פורסם בתאריך

shells

משתמש מתחיל
83
1
נק' מוניטין:
7
83
1
התחיל לי בעיה חדשה בסקוואט אני עושה LB הכל מצוין אבל רק האחיזה של המוט מחורבנת לא יודע למה
אני מרגיש כאבים מטורפים באגודל שאני עושה סקוואטים כאילו כל המשקל נשען על היד ובמיוחד על האגודל
עשיתי כל מה שאמרו לי : להרים מרפקים חזק , לא ללפף את האגודל, לדחוף עם את המוט חזק ולהעביר את המשקל לגב
אין לי מושג מה הבעיה שלי מי שמכיר את הבעיה ויודע מה לעשות אני ישמח

וידאו יעזור מאוד - יכול להיות שאתה צריך לעבוד על האחיזה שלך ולחזק את האמה את היד והאצבעות
אמה - wrist roller (מקל עם חוט שאתה מחבר אליו משקולת ומגלגל את המקל)

יד אצבעות -
שכיבות שמיכה על האצבעות
ויש את המכשירים הקטנים האלה שאתה קונה בכל חנות ספורט בגודל של כף יד ופשוט לוחץ ומשחרר (אין לי מושג איך קוראים לזה)....
אבל שוב וידאו מאוד יעזור לראות

וידאו יעזור מאוד - יכול להיות שאתה צריך לעבוד על האחיזה שלך ולחזק את האמה את היד והאצבעות
אמה - wrist roller (מקל עם חוט שאתה מחבר אליו משקולת ומגלגל את המקל)

יד אצבעות -
שכיבות שמיכה על האצבעות
ויש את המכשירים הקטנים האלה שאתה קונה בכל חנות ספורט בגודל של כף יד ופשוט לוחץ ומשחרר (אין לי מושג איך קוראים לזה)....
אבל שוב וידאו מאוד יעזור לראות
אתה מתכוון לגריפר.

התחיל לי בעיה חדשה בסקוואט אני עושה LB הכל מצוין אבל רק האחיזה של המוט מחורבנת לא יודע למה
אני מרגיש כאבים מטורפים באגודל שאני עושה סקוואטים כאילו כל המשקל נשען על היד ובמיוחד על האגודל
עשיתי כל מה שאמרו לי : להרים מרפקים חזק , לא ללפף את האגודל, לדחוף עם את המוט חזק ולהעביר את המשקל לגב
אין לי מושג מה הבעיה שלי מי שמכיר את הבעיה ויודע מה לעשות אני ישמח

ברגע שאתה לא ״מלפף״ את האגודל ובעצם רק הכרית של כף היד תומכת במוט, לא אמור להיות לחץ על האגודל.

למה התכוונת שאתה מעביר את משקל המוט לגב?
והאם בדקת שפרק כף היד ממשיך את קו האמה ואינו ״נשבר״ ?
והאם אתה מכווץ מספיק בשכמות? יכול להיות שמחוסר כיווץ או עמידה אנכית מדי המוט רוצה להתגלגל למטה.

אני מהמר שאו שהאחיזה שלך צרה או שאין לך מספיק כתף אחורית להניח את המוט (ובמקרה הזה תעלה אותו קצת למעלה). האגודל כואב גם בלחיצות?

• פותח/ת השרשור
ברגע שאתה לא ״מלפף״ את האגודל ובעצם רק הכרית של כף היד תומכת במוט, לא אמור להיות לחץ על האגודל.

למה התכוונת שאתה מעביר את משקל המוט לגב?
והאם בדקת שפרק כף היד ממשיך את קו האמה ואינו ״נשבר״ ?
והאם אתה מכווץ מספיק בשכמות? יכול להיות שמחוסר כיווץ או עמידה אנכית מדי המוט רוצה להתגלגל למטה.
האמת שההפך ברגע שאני לא מלפף את האגודל אז המוט נמצא על העצם למטה של האגודל וזה יותר כואב,
בתחילת סט הכף יד תמיד ממשיך את האמה אבל ברגע שאני מתחיל אין לי שליטה על זה זה אוטומטי יורד למטה,
אני חושב שנגעת פה במשהו באמת אני עומד ישר מה שגורם לכך שכל המשקל בעצם על היד ולא על השכמות יש בזה משהו אני יעבוד על זה
אני מהמר שאו שהאחיזה שלך צרה או שאין לך מספיק כתף אחורית להניח את המוט (ובמקרה הזה תעלה אותו קצת למעלה). האגודל כואב גם בלחיצות?
האחיזה שלי רחבה אפילו מאוד ואין כאבים בלחיצות אני ינסה להעלות את המוט יותר למעלה

הנה סרטון מאימון אחרון האמת שבסט הזה לא היה ממש כאבים אבל המוט לא יושב טוב :

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
המוט הזה נראה שמן בצורה קיצונית. אתה יכול לסגור סביבו את היד עם אגודל מעל האצבעות?

• פותח/ת השרשור
המוט הזה נראה שמן בצורה קיצונית. אתה יכול לסגור סביבו את היד עם אגודל מעל האצבעות?
אני לא יכול להקיף אותו עם אגודל מעל האצבעות ,
אולי סוף סוף מישהו עלה על הבעיה?
יש מוט במכון שאני משתמש איתו בדדליפט שהוא עם אחיזה מצוינת והוא יותר דק מהמוט הזה אתה אומר להחליף אותו גם לסקוואט?
הוא שחור כזה אני לא יודע עם הוא שוקל 20 זה הבעיה...

אני לא יכול להקיף אותו עם אגודל מעל האצבעות ,
אולי סוף סוף מישהו עלה על הבעיה?
יש מוט במכון שאני משתמש איתו בדדליפט שהוא עם אחיזה מצוינת והוא יותר דק מהמוט הזה אתה אומר להחליף אותו גם לסקוואט?
הוא שחור כזה אני לא יודע עם הוא שוקל 20 זה הבעיה...

נסה את המוט השני.
זה לא משנה כמה הוא שוקל, אם אתה עובד תמיד עם אותו מוט אתה יכול למדוד את ההתקדמות שלך.

אני לא מאמין שבעיית האחיזה שלו נובעת מהמוט עצמו.
קודם שיתקן את מפרק היד.

הוא שובר את המפרק כי אין סיכוי שהמוט השמן הזה יישב לו על הכתף האחורית כרגע בלי שכף היד תחזיק אותו. חוצמזה שזו בעיה שכיחה אצל אנשים שמתחילים עם לואו בר. תנסה את המוט השני ותעלה אותו גם קצת למעלה.

• פותח/ת השרשור
הוא שובר את המפרק כי אין סיכוי שהמוט השמן הזה יישב לו על הכתף האחורית כרגע בלי שכף היד תחזיק אותו. חוצמזה שזו בעיה שכיחה אצל אנשים שמתחילים עם לואו בר. תנסה את המוט השני ותעלה אותו גם קצת למעלה.
אין לך מושג כמה אני שמח שאני יודע את הבעיה סוף סוף, תודה לכם.
מחר אני יעלה עם המוט השני.

אין לך מושג כמה אני שמח שאני יודע את הבעיה סוף סוף, תודה לכם.
מחר אני יעלה עם המוט השני.
יש כאן כמה אנשים שמתאמנים בטארגט, תפוס אחד מהם שיעזור לך למקם את המוט בצורה יותר טובה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית