הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה סקווט

• פותח/ת השרשור yosi231
  • פורסם בתאריך

yosi231

משתמש פעיל
710
2
נק' מוניטין:
159
710
2
הולמספלייס
חימום:

100KG
סט עבודה:

110KG
יש לציין שהסט עבודה זה היה הRM3 שלי או לפחות מאוד קרוב, אז זה בערך המקסימום שהטכניקה שלי יכולה להשבר...
וסליחה על העמוד באמצע הגב שלי, זה צלם מטומטם, כנראה חשב שאני מצלם בשביל להראות לכולם שאני עושה משקל "כבד" בסקווט ולא לבדוק טכניקה, גם אמרתי לו לצלם מזווית קצת שונה כדי שהעמוד לא יסתיר כלום, אבל הוא לא חשב על זה...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
קודם כל אתה משחק עם האחיזה כל חזרה-אתה יוצא מכיווץ.
דבר שני אתה קורס עם החזה-כווץ שכמות תוציא חזה החוצה ושמור על הכיווץ כדי לא להכנס לגוד מורנינג.
אני לא רואה כל כך ברור את מנח הרגליים אבל תשתדל להוציא ברכיים החוצה ולהשתמש במתיחה כדי לעלות חזק למעלה.

• פותח/ת השרשור
קודם כל אתה משחק עם האחיזה כל חזרה-אתה יוצא מכיווץ.
דבר שני אתה קורס עם החזה-כווץ שכמות תוציא חזה החוצה ושמור על הכיווץ כדי לא להכנס לגוד מורנינג.
אני לא רואה כל כך ברור את מנח הרגליים אבל תשתדל להוציא ברכיים החוצה ולהשתמש במתיחה כדי לעלות חזק למעלה.
כן אתה צודק תודה, אני צריך לזכור ממש להתאמץ על לשמור על זווית מתאימה בין הגב לרגליים, פשוט שם זה הכי קשה וכנראה אני לא שם לזה ממש לב...

כן אתה צודק תודה, אני צריך לזכור ממש להתאמץ על לשמור על זווית מתאימה בין הגב לרגליים, פשוט שם זה הכי קשה וכנראה אני לא שם לזה ממש לב...

אם תשמור על כיווץ בשכמות וחזה בחוץ + תשבור מקביל הזווית בין הגב לרגליים תהיה טבעית וטובה ומספיק יציבה כדי לשאת עוד משקל

• פותח/ת השרשור
אם תשמור על כיווץ בשכמות וחזה בחוץ + תשבור מקביל הזווית בין הגב לרגליים תהיה טבעית וטובה ומספיק יציבה כדי לשאת עוד משקל
אז הכי חשוב לזכור לכווץ את השכמות (לדחוף את הכתפיים אחורה בכל הכח?) וחזה בחוץ בכל הכח?

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית