הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה עם תוכנית מסה

• פותח/ת השרשור orel_v
  • פורסם בתאריך

orel_v

משתמש מתחיל
176
2
נק' מוניטין:
2
176
2
עד היום עשיתי AB מהפורטל 4 פעמים בשבוע, בחודש וחצי הקרובים אני יוכל להתאמן רק 3 פעמים בשבוע.
איזה תוכנית של A\FBW תתאים לי? אני לא עושה סקוואט ודדליפט וכל התרגילים עם הטכניקה, לא נכנס לזה אבל זה לא בא בחשבון.
על איזה תוכנית אתם ממליצים?

אתה יכול לעשות את אותה AB רק 3 פעמים בשבוע
לדוג':
שבוע 1:ABA
שבוע 2 :BAB
שבוע 3:ABA
שבוע 4:BAB
מבין?

• פותח/ת השרשור
לא יהיה יותר יעיל לעבוד עם FBW? שאני יעבוד על אותם קבוצות שרירים 3 פעמים בשבוע במקום פעם אחת\פעמיים?
יש שתי AB בפורטל אני עובד על זאתי שרשום עליה 4 ימים לא 3-4 ימים.
יש רק 2 סטים לחזה כתפיים ויד אחורית, מספיק גירוי לשריר?

• פותח/ת השרשור
מקפיץ.. ועוד שאלה, יש לי בעיה עם הבנץ' פרס.. בתוכנית יש לי 2 סטים של 6-8 בסט הראשון אני עושה 8 אין בעיה בסט השני באיזור ה5 אני מתחיל להרגיש לחץ על הכתף השמאלית, לפי המדריך בחדר כושר הוא אומר שהטכניקה טובה. יש מה לעשות עם זה? כשאני עובד על חזה עליון וכתפיים אני לא מרגיש שמשהו מפריע לי, רק בדחיקה רגילה.

לחץ או כאב? - לי גם היו כאבים בכתף בזמן benchpress לא כזה מזמן האמת - מה שאתה יכול לעשות זה לנסות לעשות את זה עם dumbbells
ולבדוק עם עדיין כואב לך.
או שתעשה מה שאני עשיתי זה שעברתי לעשות incline bench press שזה אותו דבר פשוט עם שיפוע
אני עשיתי שבועיים על שיפוע והכאב עבר וחזרתי לספסל רגיל.

• פותח/ת השרשור
אני עושה רגיל ואז בשיפוע עם דאמבלים.. בכל מקרה הייתי היום בחדר כושר וקצת נתפס לי הצוואר באמצע תרגיל אז לא רלוונטי לזמן הקרוב

Back
למעלה תחתית