ייעוץ בבקשה ביקורת על הסקוואט שלי

• פותח/ת השרשור
הבירכיים גולשות קדימה בחלק מהחזרות.
כן באמת שמתי לב לזה אבל אני לא ממש יודע איך לפתור את זה..יש הצעות?

זה נראה שאתה מחזיק' את המוט עם קצות האצבעות. תיישר את פרק כף היד.

האמת שאני בכלל לא מחזיק את המוט..אני שם את האצבעות סתם למקרה שהמוט יחליק או משהו אבל בתכלס הוא יושב על הטרפזים ואפילו אם אני אשחרר את הידיים נראה לי שהוא לא יזוז משם

כן באמת שמתי לב לזה אבל אני לא ממש יודע איך לפתור את זה..יש הצעות?

האמת שאני בכלל לא מחזיק את המוט..אני שם את האצבעות סתם למקרה שהמוט יחליק או משהו אבל בתכלס הוא יושב על הטרפזים ואפילו אם אני אשחרר את הידיים נראה לי שהוא לא יזוז משם

תנסה לקרוא את הספר על הSS כאן בנעוץ, בפרק של ה SQUAT מסבירים טוב מאוד איך להימנע מדברים ואיך לעשות בצורה הטובה ביותר.
בעיקרון נסה שהתנועה תגיע מהעקבים ולא מקצות האצבעות, המבט שלך אמור להיות מופנה מעט מטה ולא לצדדים או למעלה, המוט צריך להחזיק אותו בצורה מסויימת שיכולה להשפיעה על כל התנועה (צריך ליישר את כף היד ולהוציא את הבוהן)
אם אתה רוצה יש לך גם את ה סרט של SS שמסבירים שם גם טוב מאוד איך לעשות, אתה יכול לחפש אותו כאן בפורום פירסמו אותו מספר פעמים,
בהצלחה.

אני לא יעביר לך ביקרות על הסקוואט כי לא נראלי שאני עושה את זה הכי טוב שבעולם , אבל כביכול אתה עולה ממש מהר (לא יודע אם זה טוב או רע ) נראה כאילו אתה יכול להוסיף עוד משקל .

אם הברכיים גולשות אפשר להשתמש בפתרון שקורן מציע?(לפי ריפטו)
לההביא את הברכיים קדימה כ1/3 מהתנועה ואז להשתמש בהן כציר?

קודם כל תשים את המוט בשלב יותר נמוך בכלוב, אתה לא אמור לעמוד על קצות האצבעות כדי לקחת את המוט

דבר שני חסר לך עומק בחזרות, תרד עוד למטה, כולם יכולים וגם אתה.

דבר שלישי בקשר לברכיים שגולשות - תוציא אותם החוצה בכוח בירידה, ותוודא שאתה מתחיל את התנועה מהתחת ולא מהברכיים\חזה\כל דבר אחר

• פותח/ת השרשור
תודה לכל המבקרים , אני אנסה לתקן בפעם הבאה ולעלות עוד פעם שתגידו לי אם שיפרתי את הטכניקה
אגב רישוס, בקשר לזה שאמרת שאין לי מספיק עומק, אז יש לך איזשהי הצעה איך לשפר את הקטע הזה? כי כשאני מנסה לרדת עמוק יותר אז הגב שלי מתחיל להתעגל ואני מפחד שזה יגרום לפציעה ...אפילו שאני מנסה לעשות ככה סקוואט סתם בלי משקל אני לא יכול לרדת עמוק מספיק בלי לעגל את הגב. יש דרך לפתור את זה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית