הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סטרואידים ירידה במשקל?

סוס פרא

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום רב אחרי שאני מתאמן כבר כמעל חצי שנה בחדר כושר
ואני שוקל 70 קילו וגובה 1.67
ונכון לכרגע אני במטרה לבנית מסה ועליה - ואני משתמש גם בג'ינר שרובו פחממה יחס 1:5
והמטרה היא לעלות עד לכיוון של 76 קילו בתקווה..ואז להיתחטב לקיץ הזה ... ואני עובד קשה מאוד עם תוכנית A.B.C 5 ימי עבודה במכון
רציתי לדעת האם כדי ורצוי להשתמש בסטרואידים

המליצו לי על טוסטרון אנתת ועל בולדנון וחשבתי לעשות 2 סייקלים
זאת הפעם הראשונה שאני יעשה אם בכלל -
ורציתי לדעת בנוסף דבר חשוב מכוון שאני לא רוצה להיתמכר ולהמשיך להישתמש סטרואידים
בסיום
הסייקילים האם משקל הגוף ירד למה שהוא היה מלחתחילה ?
והאם יש מישהו שניסה וירד לו החשק המיני לאחר הסייקילים כולל ניקוי ואיזון ההורמונים הטבעים ?

תודה רבה ...

מה יהיה עם אנשים facepalm
זה הבילדינג1 דופק להם את המוח.
images

ונכון לכרגע אני במטרה לבנית מסה ועליה - ואני משתמש גם בג'ינר שרובו פחממה יחס 1:5
והמטרה היא לעלות עד לכיוון של 76 קילו בתקווה..ואז להיתחטב לקיץ הזה ... ואני עובד קשה מאוד עם תוכנית A.B.C 5 ימי עבודה במכון

בסיום
והאם יש מישהו שניסה וירד לו החשק המיני לאחר הסייקילים כולל ניקוי ואיזון ההורמונים הטבעים ?

תודה רבה ...
האנשים האלה בטח אמור לך שהגעת לפוטנציאל הגנטי שלך ואתה צריך סייקל נכון ? :nono:
אתה מתאמן רק חצי שנה בחד''כ יש לך לפחות כמה שנים טובות של אימונים נכונים (ותזונה) עד שתצטרך סייקל . ותר על זה כרגע זה לא בשבילך וגם רוצים לעשות עלייך כסף.

בסיום

תודה רבה ...

קודם-כל אתה משתמש בגיינר (מלעז) ולא ג'ינר.
אני שמח שאתה עובד קשה במכון זה חצי דרך, אבל למה אתה משתמש בגיינר? קשה לך לאכול?

ולשאלותיך:
1. לא. לא רצוי לך ולמעשה לאף אחד להשתמש בסטרואידים. לפחות לא בהיבט הבריאותי.
2. המליצו לך על טסט'+בולדנון כבר לסייקל ראשון? שאפו. מישהו שם זקוק לעוד כסף. אין שום סיבה לשלב סתם עוד חומרים מלבד טסט' בפעם הראשונה.
3. התמכרות לסטרואידים - קח בחשבון, ואני אומר את זה בהערכה גסה של המציאות שראיתי - לא נתקלתי באנשים שהתחילו סייקלים ראו תוצאות יפות ופשוט הפסיקו ככה סתם ולא בגלל בעיות בריאותיות שאילצו אותם להפסיק. ואני אומר את זה בזהירות רבה.
4.סוף סייקל - מידת ההצלחה שלך לשמור על התוצאות של הסייקל תלויה מאוד בהתאוששות טובה ונכונה - והיא מתחילה בשלב התכנון הנכון והביצוע. אתה תמיד תאבד שריר מסויים זה פשוט כך.
5. כולם חווים ירידה בחשק המיני ואובדן כוח מסויים בשלב בו החומרים יצאו מהמערכת וההורמונים לא מאוזנים ועד שמתאוששים כראוי.

יש לך פה הרבה מידע ראשוני חינם בנעוצים, שב תקרא קצת מה זה כל דבר ואיך העסק עובד בבסיס.

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה רבה שעזרתם לי לגבש דעה והחלטתי לא ללכת על העסק הזה..
וטוב לדעת שמי שהמליץ לי על השילוב של החומרים רצה ורוצה לעשות עלי כסף .. נחמד.
אני ימשיך לעבוד קשה ולגבי הגיינר זה עוזר לי לעלות במשקל בצורה נכונה כמובן שאני עם תוכנית תזונה מתאימה ותוכנית כושר .
באיזה שלב עוד מעט אני יפסיק עם הגיינר
- יש לך דעה בנוגע לקריאטין טהור ואיזה ? הייתי מעונין להתחיל בעוד חודשים תוכנית חיטוב וליפך חשבתי להוסיף רק קריאטין ללא גיינר .
תודה רבה

קודם כל תודה רבה שעזרתם לי לגבש דעה והחלטתי לא ללכת על העסק הזה..
וטוב לדעת שמי שהמליץ לי על השילוב של החומרים רצה ורוצה לעשות עלי כסף .. נחמד.
אני ימשיך לעבוד קשה ולגבי הגיינר זה עוזר לי לעלות במשקל בצורה נכונה כמובן שאני עם תוכנית תזונה מתאימה ותוכנית כושר .
באיזה שלב עוד מעט אני יפסיק עם הגיינר
- יש לך דעה בנוגע לקריאטין טהור ואיזה ? הייתי מעונין להתחיל בעוד חודשים תוכנית חיטוב וליפך חשבתי להוסיף רק קריאטין ללא גיינר .
תודה רבה

קריאטין זה אחד התוספים שבאמת כדאי לרכוש - הרבה, הרבה יותר מגיינר.
קנה קריאטין מונוהידראט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית