הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מניעת ספיחת נוזלים במהלך העמסה

• פותח/ת השרשור ארז
  • פורסם בתאריך

ארז

משתמש קבוע
1,875
141
נק' מוניטין:
3,091
1,875
141
טוב אחרי עוד ניסיון (שנראה כושל בינתיים) לחיטוב הגוף לא.ש נמוכים עלתה בי שאלה חדשה.
תפריט דל פחמימה של כ- 1500 קל ביום 150 גר חלבון,85 גר שומן , 30 גר פחמימה.
כרגיל אותו סיפור כמו כמו אשכול שאני פותח , מבצע העמסה נקייה (500-1000 קל' מעל התחזוקה) במשך יומיים
ומעלה כ -2.5 ק''ג שלוקח בערך עד יום חמישי להוריד אותו וחוזר חלילה.

יש אפשרות כזאת לבצע העמסה נקייה של כ-1000 קל' מעל התחזוקה במשך יום אחד ולהימנע משתייה במהלך אותו יום ?

• פותח/ת השרשור
אין דבר כזה לא לשתות. מלבד זאת שגם במזון יש נוזלים.

הפחמימה נאגרת כגליקוגן בכבד ובשרירים ואיתם גם הנוזלים. יש פה גם את המשקל והיחס הגנטי לגבי א.ש. נמוך - הרצון שלך חשוב מאוד וראוי להערכה.

אם אתה זמן מה (3 חודש וצפונה) בדיאטה - ניתן לשקול כמה ימים עמוסי פחמימה - במאזן חיובי (אולי אפילו ללא בקרה קלורית).

מבחינה ויזואלית בא.ש. נמוך העמסה אכן מוסיפה נוזלים אבל כמו שנאמר מביאה למראה מסיבי וחטוב (ורידים בולטים וכדומה) ולא דווקא הורסת לגמריי את המראה היבש.

העמסה נקייה - איננה נמדדת ב500-1000 מעל לתחזוקה.

היא מורכבת יותר ומבוססת על פחמימה בעיקר, חלבון ומעט שומן.
כן אבל אם נקח לדוגמא העמסה שלא כוללת שתייה ממקור חיצוני , היא לא תביא לעלייה במשקל כמו העסה מרובה בשתייה אני צודק ?
תודה רבה על הערכה זה עוזר מאוד !
אני חודש -חודש וחצי בחיטוב הנ''ל, לפניו היה יציאה לנטראלי + כולל פחמימות .
כשאני מדבר על העמסה נקייה אני מתכוון למה שאתה כתבת , בעיקר פחימות קצת חלבון ושאיפה למינימום שומן .

לא קראתי את הכל אבל אני אתפרץ לדלת פתוחה.

אני רק יכול לומר לך שצבירת נוזלים גם קשורה לרמות אסטרוגן בגוף, כך שיתכן שיש לך רמות קצת גבוהות.
אני מדמיין או שקראת לי בחורה ? 😉
באמת רציתי לעשות בדיקות דם פשוט לא היה לי זמן לאחרונה אני ינסה לדחוף בדיקה הששבוע לראות מה קורה אצלי אולי שם נמצאת הבעיה.
תודה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית