הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מספר שאלות על הלינארית של ביל סטאר

• פותח/ת השרשור Cham
  • פורסם בתאריך

Cham

משתמש מתחיל
43
0
נק' מוניטין:
0
43
0
שלום ,
אני כרגע ב SS מספר חודשים אני כבר עוד מעט מחליט לסיים אותה וגם כבר הגעתי לאחוז שומן דיי גבוה וזה לא ממש נוח לי והכל אז שאלתי על תוכנית טובה לחיטוב והמליצו לי על הלינארית של ביל סטאר אז יש לי כמה שאלות :
1.יש מישהו מפה שניסה אותה ויש לו תוצאות לפני ואחרי או שפשוט יביא משוב על התוכנית?
2.לחיטוב חשבתי שכדאי לי לעבוד בתוכנית כמו AB עם מורכבים גם ולעשות 8-12 חזרות על מנת להגיע יותר לתוצאה של נפח בגוף כי אחרי שעבדתי יותר כוח ב SS אני רוצה לשים דגש על נפח אז לא כדאי לעשות AB עם מורכבים בנוסף ו8-12 חזרות או שבתוכנית של ביל סטאר אפשר לגדול בצורה טובה?

כרגע המטרה שלי היא יותר להיות ''גדול'' מאשר כוח איזה תוכנית תתן לי את התוצאה שאני רוצה?

אני עשיתי אותה בחיטוב לאחר ss. התכנית מאוד נוחה ומומלצת בחיטוב.ניתן להעלות משקלים אפילו.. אני העלתי את הסקאווט מ 180 3x5 שהגעתי ב ss, ל 195 ל 5 חזרות. (ואז זה ירד בהמשך החיטוב לחזרה אחת בלבד).

המשכתי איתי למסה הנוכחית, אני מאוד מרוצה ממנה והיא גם נתנה נפח בצורה משמעותית.

ממליץ בחום...*

• פותח/ת השרשור
אני עשיתי אותה בחיטוב לאחר ss. התכנית מאוד נוחה ומומלצת בחיטוב.ניתן להעלות משקלים אפילו.. אני העלתי את הסקאווט מ 180 3x5 שהגעתי ב ss, ל 195 ל 5 חזרות. (ואז זה ירד בהמשך החיטוב לחזרה אחת בלבד).

המשכתי איתי למסה הנוכחית, אני מאוד מרוצה ממנה והיא גם נתנה נפח בצורה משמעותית.

ממליץ בחום...*

תודה רבה גבר אז כנראה אני יעשה אותי 😃
שבת שלום .

*עוד אנשים שעשו את התוכנית?

לשאלותיך

1. חצי פורום עשה את התוכנית. (לא באמת חצי אבל מספיק) - ניתן לעשותה בחיטוב.
2. בחיטוב - הדגש הוא יותר על עצימות ולא נפח. אתה לא באמת תגדל בחיטוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית