הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתי לחגור

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
שלום
בעבר שאלתי כמה פעמים מתי לחגור ולא קיבלתי תשובה.
מתי צריך לחגור ?
קראתי את המאמר בפורטל וזה אומר שלחגור זה טוב וזה גם לא טוב בו זמנית.
אם אני מתאמן ל5 חזרות בSS עם משקלים שגבוהים פי 1.5+ ממשקל הגוף שלי האם אני צריך לחגור ? (סקוואט ודדליפט)

חגורה מדמה לחץ תוך ביטני( לחץ ולסלבה) יש עדיפות לא לחגור כדי ליצור את הלחץ הזה בצורה טבעית על ידי השרירים... ואני לא מדבר כרגע על SS או שום תוכנית כח אחרת אלה בצורה כללית...
אישית אני לא מחובבי החגורות אלה אם יש פציעה...וגם אז עם סייג גדול מאוד...
השאלה היא מאיזה סיבה אתה רוצה לחגור?

באופן אישי- חוגר בסקוואט רק בסט אחרון של 2-3 חזרות וגם זה רק מהפחד, בסטים של 5-10 משתדל לא לגעת בה...
בדדליפט היא רק מפריעה לי...

חגורה מדמה לחץ תוך ביטני( לחץ ולסלבה) יש עדיפות לא לחגור כדי ליצור את הלחץ הזה בצורה טבעית על ידי השרירים... ואני לא מדבר כרגע על SS או שום תוכנית כח אחרת אלה בצורה כללית...
אישית אני לא מחובבי החגורות אלה אם יש פציעה...וגם אז עם סייג גדול מאוד...
השאלה היא מאיזה סיבה אתה רוצה לחגור?

באופן אישי- חוגר בסקוואט רק בסט אחרון של 2-3 חזרות וגם זה רק מהפחד, בסטים של 5-10 משתדל לא לגעת בה...
בדדליפט היא רק מפריעה לי...
"אישית אני לא מחובבי החגורות אלה אם יש פציעה" את בכוונה מנסה להטעות אנשים או שזה בא לך טבעי ?

תחגור מתי שאתה רוצה. כדאי לנסות ולהתקדם כמה שיותר בלי כדי שאם כן תחליט להשתמש בה, תפיק ממנה יותר תועלת כי תהיה בשלב שבו התקדמת כמה שיותר בלי.

• פותח/ת השרשור
תחגור מתי שאתה רוצה. כדאי לנסות ולהתקדם כמה שיותר בלי כדי שאם כן תחליט להשתמש בה, תפיק ממנה יותר תועלת כי תהיה בשלב שבו התקדמת כמה שיותר בלי.

לפי מה אני מחליט אם לחגור או לא ?

"אישית אני לא מחובבי החגורות אלה אם יש פציעה" את בכוונה מנסה להטעות אנשים או שזה בא לך טבעי ?
להגיד שאני לא אוהב חגורות זה להטעות אנשים??
לא אוהב חגורות חבר ולא חייב לך דין וחשבון!
אתה עובד תוכנית כח? עובד בעצימות גבוהה בכל דרך אחרת? סבבה,תשים אם זה עוזר לך אבל זה ממש לא בגדר חובה...ואפילו לא מומלץ לקהל גדול של מתאמנים...
ותבדוק אותי...
מעצבן אותי שכל טמבל בפורום הזה קרא כמה הודעות וכמה מאמרים ומחשיב את עצמו לחכם גדול בתחום...
ובוא נעשה דיל בנינו אם אתה הולך להחזיר לי הודעה אני רוצה לראות את המחקרים שמהם אתה שואב את האינפורמציה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית