הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתי לעשות חיטוב

bmba0010

משתמש מתחיל
42
2
נק' מוניטין:
12
42
2
היי ירדתי 42 קילו אני מתאמן מעל כשנה גובה 1.80
משקל 90 קילו (כנראה שהרוב נוזלים אבל יש שומן)
עכשיו אני מאמין שרובכם תגידו שאני צריך חיטוב רציני אבל בבעיה שהפסקתי את החיטוב האחרון שלי כי הגעתי למצב שהתחלתי לרדת במשקלים במכון ובעיקר החזה לא כול כך התפתח מחוסר אנרגיה כבר התחילו לראות את הפסים בצדדים הפנימיים שלו אז אני מעלה תמונות כדי שתגידו בערך
בבקשה תעזרו לי עם זה
עוד תמונות
מה אתם אומרים להמשיך על מסה או חיטוב דחוף?

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 159.2 · צפיות: 84
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 114.1 · צפיות: 66
  • 65480477643__82083ABC-418C-4114-A5F1-5C8FB2FE7E6F.MOV
    5 MB · צפיות: 46
אני הייתי ממשיך בחיטוב עד לאחוז שונים נמוך.
מסיבה פשוטה שלא הייתי מרגיש בנוח עם אחוז שומן כזה אפילו אם זה אומר לרדת במשקלים ובמסת שריר.

• פותח/ת השרשור
אני הייתי ממשיך בחיטוב עד לאחוז שונים נמוך.
מסיבה פשוטה שלא הייתי מרגיש בנוח עם אחוז שומן כזה אפילו אם זה אומר לרדת במשקלים ובמסת שריר.
כן אבל אם זה היה מגיע למצב שהיית מרגיש חלש פיזית בגלל תזונה כול כך ממועטת וכדומה אחי הגעתי למצב שאני כבר יורד קצת באימוני חזה בגלל חוזר אנרגיה אז אמרתי פאק אני מפסיק הגעתי ל 79 קילו בסיום החיטןב

כן אבל אם זה היה מגיע למצב שהיית מרגיש חלש פיזית בגלל תזונה כול כך ממועטת וכדומה אחי הגעתי למצב שאני כבר יורד קצת באימוני חזה בגלל חוזר אנרגיה אז אמרתי פאק אני מפסיק הגעתי ל 79 קילו בסיום החיטןב
תשמע יכולת לקחת הפסקה קטנה להיות על נייטרלי ואז להמשיך עוד תקופת חיטוב,אני רק אמרתי מה שאני הייתי עושה,יכול להיות שאתה מרגיש נוח עם האחוז שומן שלך עכשיו.
שאפו על הירידה קודם כל.

כל הכבוד לך, זה לא קל לרדת כל כך הרבה במשקל!
אני אישית אם הייתי במצב שלך הייתי ממשיך חיטוב, מהסיבה הפשוטה שלאחר מכן קל לחזור מהר יחסית למשקלי עבודה קודמים בגלל הזיכרון שריר.

מה המטרה שלך? אם אתה רוצה להיות חטוב אז קח שבועיים עד חודש בנייטרלי, תתייצב על המשקל החדש ותתחזק קצת ואז תמשיך. תמיד מומלץ לעשות הפסקות אחרי דיאטה של מספר חודשים, אבל תשמור על נייטרלי. מסה כנראה שלא הייתי עושה במצבך, אבל כן הייתי נותן לעצמי תקופה קצרה להתאפס, להתייצב ולהתחזק במשקל הזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית