הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גלוטמין

AsherIsPW

מושעה
632
17
נק' מוניטין:
8
632
17
1.האם גלוטמין זה תוסף שבאמת חשוב?
מה גלוטמין עושה בגוף במה הוא עוזר?

2.איזה פרי וורקאוט אתם חושבים שהוא הכי טוב ?
איזה עוד תוספים הייתם ממליצים לקחת חוץ מקריאטין ?

1. לא חשוב, בזבוז כסך לרוב האנשים.

2. ממליץ לך על NO XPLODE או CRAZE יש גם את הגק החדש אבל אין לי נסיון איתו.
חוץ מקריאטין אתה יכול לתסף גם בויטמינים

1. לא חשוב, בזבוז כסך לרוב האנשים.

2. ממליץ לך על NO XPLODE או CRAZE יש גם את הגק החדש אבל אין לי נסיון איתו.
חוץ מקריאטין אתה יכול לתסף גם בויטמינים

איך אתה ממליץ לאנשים על No explode?
לפי דעתי קפאין יעשה עבודה מעולה בתור PRE WORKOUT....

• פותח/ת השרשור
מה הכוונה ביזבוז כסף לרוב האנשים למה לא לכולם?
ויש לי קפאין חשבתי לתסף לאימונים במשהו שישפר את האימונים אמרו לי שXTEND זה טוב מאוד לשתות בזמן אימון או לפני אבל לוקח לו כמה שבועות עד שהוא משפיע לא ?
מה יש בPRE WORKOUT שמשפר את האימון בצורה כזאת משמעותית?
ויש גם את המוצר הזה BLOX של חברת BPI הוא באמת שווה ?
מצטער שאני משגע אותכם פשוט אני מתלבט על מה לעשות את הקנייה שלי כי אני קונה שתי קופסאות של פרי וורקאוט :S

נערך לאחרונה:
איך אתה ממליץ לאנשים על No explode?
לפי דעתי קפאין יעשה עבודה מעולה בתור PRE WORKOUT....
קפאין זה מעורר וממריץ בסיסי, אבל יש ימים שאתה עייף מת או מרגיש חלש - בשביל זה צריך גם פריוורקאוט בצד.

מה הכוונה ביזבוז כסף לרוב האנשים למה לא לכולם?
ויש לי קפאין חשבתי לתסף לאימונים במשהו שישפר את האימונים אמרו לי שXTEND זה טוב מאוד לשתות בזמן אימון או לפני אבל לוקח לו כמה שבועות עד שהוא משפיע לא ?
מה יש בPRE WORKOUT שמשפר את האימון בצורה כזאת משמעותית?
ויש גם את המוצר הזה BLOX של חברת BPI הוא באמת שווה ?
מצטער שאני משגע אותכם פשוט אני מתלבט על מה לעשות את הקנייה שלי כי אני קונה שתי קופסאות של פרי וורקאוט :S

בזבוז כסף כי אין שום הוכחה שגלוטמין בונה שריר...גימיק שיווקי
בקפאין תשתמש לפני אימון, פריוורקאוט שיהיה לך בצד לימים קשים.. על תיקח אותו על בסיס קבוע או שתתרגל מהר ולא תהיה לו השפעה עליך.
על תיקח BLOX בזבוז כסף גדול קיבלתי דוגמית, לא עוזר בשום צורה וזה מתוק מידי להתרחק כמו מאש..

גלוטמין נמצא בשימוש בעיקר בעולם הרפואה. למשל אצל אנשים שנשרפו ועוברים שיקום.
למטרות בניית מסת שריר זה מיותר.

לגבי תוספי PRE. לדעתי הכל חארטה בסופו של דבר. אם זה היה כל כך טוב כולם היו סוסים וכולם היו אלופים.
אבל אני תמיד אומר שאם יש לך את הכסף ואתה יכול להרשות לעצמך, אז תנסה. למה לא...

בסופו של דבר את האפקט של ההמרץ אתה יכול להשיג מקפאין בלבד.
הפאמפ שזה דבר שגם מקבל "דגש" בתוספים האלה לא ממש הוכח כתורם משהו, וגם אין ממש הוכחה שהחומרים שהם שמים בתוספים שלהם באמת יוצרים עוד N.O

אולי מבחינה פסיכולוגית PRE יעזור...
אבל,קריאטין מונו+קפאין אותו עקרון כמו PRE ויותר זול.

אולי מבחינה פסיכולוגית PRE יעזור...
אבל,קריאטין מונו+קפאין אותו עקרון כמו PRE ויותר זול.
לא מסכים איתך.
נכון שקפאין וקריאטין יהיו מעולים, אבל יש הבדל בין קפאין לפרה וורקאוט (נווו לא פרה שאוכלים/הדבה מהפלאפל של יוסי בשכונה, פרה = PRE).
פרה וורקאוט כולל ויטמינים ומינרלים שמעוררים (כמו C ומגנזיום), הוא כולל קפאין (בדר"כ) וגם ליטרוזין, יש כאלה עם בטא אלנין ואפילו כמה עם קריאטין, ככה שאין פרה וורקאוט = קפאין מחוזק, לפעמים בהרבה.

לא מסכים איתך.
נכון שקפאין וקריאטין יהיו מעולים, אבל יש הבדל בין קפאין לפרה וורקאוט (נווו לא פרה שאוכלים/הדבה מהפלאפל של יוסי בשכונה, פרה = PRE).
פרה וורקאוט כולל ויטמינים ומינרלים שמעוררים (כמו C ומגנזיום), הוא כולל קפאין (בדר"כ) וגם ליטרוזין, יש כאלה עם בטא אלנין ואפילו כמה עם קריאטין, ככה שאין פרה וורקאוט = קפאין מחוזק, לפעמים בהרבה.
אתה יודע שהתכוונתי לקריאטין+בטא+קפאין,תאמין לי זה מספיק.
וכמובן שלקחת גם מולטי וויטמינים,ויש כאלה גם שמתספים בנוסף עם ליטרוזין ,וזהו הכל מעולה...
יש כאלה גם שאין שם מגנזיום וויטמין C וכו'...

נערך לאחרונה:
לא מסכים איתך.
בקפאין של פרולאב כתוב שיש מגנזיום (לא מציון כמה) וויטמין C אפשר לתסף מבחוץ לא ממש יקר ולבטא אלניין אין יתרון באימוני כוח, פרה וורקאוט זה בזבוז כסף..

• פותח/ת השרשור
לפי מה שהבנתי זה יהיה דווקא טוב בשבילי אני עובד בטווח חזרות של 10~12
בנוסף לקפאין שיש לי וגם קריאטין כל פעם ביחד זה יהיה פצצה

• פותח/ת השרשור
קראתי כמובן הבנתי שהוא לא מתאים לאימוני כוח ואני גם ככה לא מתאמן כוח אני עובד ב10-15 חזרות
אם טעיתי אשמח שתתקנו

אם אתה מתאמן עם טווח חזרות גבוה וזמן מנוחה יחסית קצר בין הסטים התוסף הזה מעולה בשבילך , מכיוון שהוא עובד כמעין מבודד של חומצות החלב בשרירי השלד וזה יכול לשפר את הביצועים שלך.

החסרון העיקרי של בטא אלנין היא הכמות הנדרשת כדי להגיע להשפעה הרצויה: 400-800 מ"ג, 4 פעמים ביום (סה"כ 1.6-3.2 גרמים ביום). חייבים לצרוך את החומר בשיטה הזו כדי להגיע להשפעות מירביות. אנשים מסויימים מדווחים שהשימוש גורם לתחושת עיקצוץ/גירוד/הסמקה. זה לא מסוכן, רק לא נעים.
מאתר קילוגרם******

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית