עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
1. לא חשוב, בזבוז כסך לרוב האנשים.
2. ממליץ לך על NO XPLODE או CRAZE יש גם את הגק החדש אבל אין לי נסיון איתו.
חוץ מקריאטין אתה יכול לתסף גם בויטמינים
קפאין זה מעורר וממריץ בסיסי, אבל יש ימים שאתה עייף מת או מרגיש חלש - בשביל זה צריך גם פריוורקאוט בצד.איך אתה ממליץ לאנשים על No explode?
לפי דעתי קפאין יעשה עבודה מעולה בתור PRE WORKOUT....
מה הכוונה ביזבוז כסף לרוב האנשים למה לא לכולם?
ויש לי קפאין חשבתי לתסף לאימונים במשהו שישפר את האימונים אמרו לי שXTEND זה טוב מאוד לשתות בזמן אימון או לפני אבל לוקח לו כמה שבועות עד שהוא משפיע לא ?
מה יש בPRE WORKOUT שמשפר את האימון בצורה כזאת משמעותית?
ויש גם את המוצר הזה BLOX של חברת BPI הוא באמת שווה ?
מצטער שאני משגע אותכם פשוט אני מתלבט על מה לעשות את הקנייה שלי כי אני קונה שתי קופסאות של פרי וורקאוט :S
לא מסכים איתך.אולי מבחינה פסיכולוגית PRE יעזור...
אבל,קריאטין מונו+קפאין אותו עקרון כמו PRE ויותר זול.
אתה יודע שהתכוונתי לקריאטין+בטא+קפאין,תאמין לי זה מספיק.לא מסכים איתך.
נכון שקפאין וקריאטין יהיו מעולים, אבל יש הבדל בין קפאין לפרה וורקאוט (נווו לא פרה שאוכלים/הדבה מהפלאפל של יוסי בשכונה, פרה = PRE).
פרה וורקאוט כולל ויטמינים ומינרלים שמעוררים (כמו C ומגנזיום), הוא כולל קפאין (בדר"כ) וגם ליטרוזין, יש כאלה עם בטא אלנין ואפילו כמה עם קריאטין, ככה שאין פרה וורקאוט = קפאין מחוזק, לפעמים בהרבה.
בקפאין של פרולאב כתוב שיש מגנזיום (לא מציון כמה) וויטמין C אפשר לתסף מבחוץ לא ממש יקר ולבטא אלניין אין יתרון באימוני כוח, פרה וורקאוט זה בזבוז כסף..לא מסכים איתך.
נכון שקפאין וקריאטין יהיו מעולים, אבל יש הבדל בין קפאין לפרה וורקאוט (נווו לא פרה שאוכלים/הדבה מהפלאפל של יוסי בשכונה, פרה = PRE).
פרה וורקאוט כולל ויטמינים ומינרלים שמעוררים (כמו C ומגנזיום), הוא כולל קפאין (בדר"כ) וגם ליטרוזין, יש כאלה עם בטא אלנין ואפילו כמה עם קריאטין, ככה שאין פרה וורקאוט = קפאין מחוזק, לפעמים בהרבה.
איך אתה ממליץ לאנשים על No explode?
לפי דעתי קפאין יעשה עבודה מעולה בתור PRE WORKOUT....
חוץ מהמחיר, מה בדיוק הבעיה ב- no explode? אחלה מוצר לדעתי.
בטא אלנין באמת שווה לתיסוף ?
לפי מה שהבנתי זה יהיה דווקא טוב בשבילי אני עובד בטווח חזרות של 10~12
בנוסף לקפאין שיש לי וגם קריאטין כל פעם ביחד זה יהיה פצצה