הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימונים וסרטן

• פותח/ת השרשור tomerA
  • פורסם בתאריך

tomerA

משתמש משקיע
2,559
38
נק' מוניטין:
1,538
2,559
38
האם זה שהורסים ובונים את השריר בתדירות מאד גבוהה לא מגביר את הסיכון לסרטן?
שיקום של סיבי השריר בתדירות גבוהה גורם לכך שיש סיכוי גבוה של "טעות" בהעתקה לא?

האם זה שהורסים ובונים את השריר בתדירות מאד גבוהה לא מגביר את הסיכון לסרטן?
שיקום של סיבי השריר בתדירות גבוהה גורם לכך שיש סיכוי גבוה של "טעות" בהעתקה לא?

בגוף שלך כל יום יש כמות גדולה מאוד של תאים שהופכים לסרטנים , הבעיה היא לא בזה (כי הם מושמדים ) אלא הבעיה קוראת כאשר אחד מן התאים האלה לא מושמד ומתחיל להשתכפל .

• פותח/ת השרשור
בגוף שלך כל יום יש כמות גדולה מאוד של תאים שהופכים לסרטנים , הבעיה היא לא בזה (כי הם מושמדים ) אלא הבעיה קוראת כאשר אחד מן התאים האלה לא מושמד ומתחיל להשתכפל .

לכן אני שואל האם באימוני כוח בהם יש בנייה מואצת של סיבי שריר יש סיכון יותר גבוה לחלות בסרטן?

אתה עושה היפרתרופיה בד"כ, שזה מגדיל את נפח התא, ולא היפרפלזיה שזה הגדלת מספר התאים (לפחות לא ברמה גבוהה אם בכלל).

מעבר לכך, אני לא חושב שזה מה שיגרום לסרטן במילא.

אתה עושה היפרתרופיה בד"כ, שזה מגדיל את נפח התא, ולא היפרפלזיה שזה הגדלת מספר התאים (לפחות לא ברמה גבוהה אם בכלל).

מעבר לכך, אני לא חושב שזה מה שיגרום לסרטן במילא.

אגב ההיפרפלזיה קוראת אצל חלק גדול מחיות ברמה גבוהה מאוד וקראתי כמה מחקרים שאצל פווארליפטרים ותיקים זה מתרחש יותר מבן אדם ממוצע\אחד שמתאמן.עקב המעמסים המטורפים שעוברים על הגוף.

סרטן זה מוטציה של איזה שהוא תא אשר כמו שאמרו מתחיל לשכפל את עצמו ללא כל איבחון(כמו זונות בג' ב"ש) ,מוטציה לא כל יום מתרחשת בגוף ...

אגב ההיפרפלזיה קוראת אצל חלק גדול מחיות ברמה גבוהה מאוד וקראתי כמה מחקרים שאצל פווארליפטרים ותיקים זה מתרחש יותר מבן אדם ממוצע\אחד שמתאמן.עקב המעמסים המטורפים שעוברים על הגוף.

סרטן זה מוטציה של איזה שהוא תא אשר כמו שאמרו מתחיל לשכפל את עצמו ללא כל איבחון(כמו זונות בג' ב"ש) ,מוטציה לא כל יום מתרחשת בגוף ...
מוטציה לא מתחרשת בגוף אחת ליום יותר בכיוון של אחת לדקה אולי פחות
קורות בגוף שלנו ביום המון מוטציות שהגוף מתקן/הורס וכו'.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית