עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לפי הותק?..לפי מה אתה קובע שאתה מתאמן מתקדם?
אתה יכול להתאמן שנים ולא להקרא מתאמן מתקדם.לפי הותק?..
משקל: 61אתה יכול להתאמן שנים ולא להקרא מתאמן מתקדם.
זה תלוי במשקלים שלך ולא בותק שלך (וגם 7 חודשים זה לא ותק...)
תשאר עם מורכבים- אני לא יודע מהם המשקלים שלך או מה המשקל שלך והמטרה, אבל זאת כנראה תיהייה העצה שתקבל.
מאזן קלורי בדרך כלל +300-600 בדרך כלל לכיוון ה-600 אפילו ש-White Owl המליץ לי +300 אבל אני לא יכול כי זה לאכול ממש ממש קצת ואני יוצא ממש רעב.בנצ' ופרס? אלה כל התרגילים שאתה עושה?
אתה צריך לעבוד על שאר הגוף.
אתה אוכל מספיק כדי לעלות במשקל? אימוני כדורגל לוקחים לך הרבה קלוריות אל תשכח.
אבל איך אני אשלב סקוואט ודדליפט? סטים? חזרות? נפח?סקוואט ודדליפט זה ה-דבר בשביל כדורגל- כוח ומהירות ברגליים זה דבר חשוב.
לא כל תוכנית תקרע לך את הרגל עם הסקוואט כמו SS, אפשר לשלב אותו בצורה מעולה לכדורגל.
כשיש לך כדורגל יום אחרי חד"כ תעשה סקוואט קל, נגיד 60% מה-RM8 שלך ל-8.מאזן קלורי בדרך כלל +300-600 בדרך כלל לכיוון ה-600 אפילו ש-White Owl המליץ לי +300 אבל אני לא יכול כי זה לאכול ממש ממש קצת ואני יוצא ממש רעב.
אבל איך אני אשלב סקוואט ודדליפט? סטים? חזרות? נפח?
רק לידע אותך יום אחרי האימון הרגליים שלי ממש כואבות.
אז כדאי לקחת את התוכנית בפורטל?כשיש לך כדורגל יום אחרי חד"כ תעשה סקוואט קל, נגיד 60% מה-RM8 שלך ל-8.
ביום רגיל תעשה 8 חזרות 3 סטים או מה שעדיף לדעתי- 3X5
המשקל כנראה לא גבוה ואין מתיחה מספיק חזקה, או טכניקה לא משהו.אז כדאי לקחת את התוכנית בפורטל?
וגם בסקוואטים שאני שובר מקביל הגב שלי פשוט מתעגל ואני חייב לרדת למקביל.
אני גם לא מרגיש מתיחה חזקה בהאמסטרינגס.
איך אני עובד על זה?המשקל כנראה לא גבוה ואין מתיחה מספיק חזקה, או טכניקה לא משהו.
תצטרך לעבוד על זה שהוא לא יתעגל.
תנסה לכווץ את הגב לאורך כל התנועה ולשמור על זה ככה כל הזמן.איך אני עובד על זה?
אז לא הבנתי איזה סקוואט אתה מציע? http://www.exrx.net/WeightExercises/Quadriceps/BBSquat.htmlתנסה לכווץ את הגב לאורך כל התנועה ולשמור על זה ככה כל הזמן.
כל פעם שאתה מתיישר למעלה תכווץ עוד יותר.
אתה לא צריך לרדת ממקביל, זה כבר לא דיפ סקוואט זה ASS TO GRASS ולמרות שאני מקבל אורגזמת חזירים מהעומק המשקל הרבה יותר נמוך ביחס לדיפ סקוואט וזה מסובך ולא מתאים לכל תוכנית ולכן אתה צריך לרדת למקביל- 1 ס"מ מעל 1 ס"מ למטה, לא ביג דיל.
כן, עד מקביל. אין צורך בעוד תרגיל, כשתעשה סקוואטים כבדים תראה שזה מספיק.אז לא הבנתי איזה סקוואט אתה מציע? http://www.exrx.net/WeightExercises/Quadriceps/BBSquat.html
את זה? אם כן אז המעורבות של ההאמסטרינגס לא מספיק גדולה, לא? אז צריך תרגיל עזר?
אם עשיתי סקוואטים על משקל גוף (נגיד 10 סקוואטים) אבל הרגליים שלי מאוד כואבות השרירים יתאוששו עד מחר בצהריים?
סקוואטים למקביל יתנו מספיק איזון להאמסטרינגס?כן, עד מקביל. אין צורך בעוד תרגיל, כשתעשה סקוואטים כבדים תראה שזה מספיק.
בשלבים מתקדמים תוכל לעשות GHR ותרגילי עזר.
יתאוששו בוודאות, זה לא ביג דיל.
זה לא אמור לכאוב לבן אדם שהוא בכושר (כדורגלן), כי זה משקל גוף (אולי טיפה עייפות, לא ממש כאב).
תבדוק טכניקה, אבל אין סיכוי שזה לא יסתדר עד מחר כל עוד אתה ישן מספיק (בתור נער תישן 7 שעות מינימום מינימום, גם אם זה אומר שלא תדבר עם הכוסית של השכבה כי היא מתחברת מאוחר וגם אם לא תראה טלוויזיה עד 3 בלילה תוך כדי גירבוץ ואכילת צ'יפס. עדיף 8+) ונח- אל תצפה לעשות סקוואטים ובמקום לנוח לרוץ כמו משוגע מאילת עד סוריה ובחזרה- תן לרגליים תנאי מנוחה מתאימים.
כן.סקוואטים למקביל יתנו מספיק איזון להאמסטרינגס?
ולא התכוונתי שזה כואב זה העייפות הורגת אותי והשרירים לא מתאוששים בגלל שהם עייפים וכל הזמן יש לי אימונים ואני מעמיס עליהם.
וזה לא הסתדר הייתי עייף היום במשחק.. ואני לא מבלה או משהו שאני הולך לישון מאוחר אני פשוט לא נרדם עד שעה מסויימת..
מחר או ביום שני אני מתחיל תוכנית חדשה:
סקוואט 3x8
בנץ' 3x8
מתח עם משקל 3x10 (אם לא ילך טוב אז וי באר פולדאון)
פרס 3x6
פשיטות מרפקים עם מוט W בשכיבה 1x10
כפיפות מרפקים עם מוט אולימפי 1x12
כפיפות בטן 1x15
הכי טוב לדעתי מבחינת נפח.. (שריר גדול: 20-40 , שריר קטן: 10-20)
כדורי שינה?? אני כולה בן 16 מפחיד אותי לחשוב לקחת מעכשיו..כן.
אגב, הכוונה היא שתרד עד טיפה מתחת למקביל, לא עד מקביל בדיוק. תרד עד שאתה מרגיש שאתה לא יכול לרדת יותר (לא עד שאתה כבר ממש יושב על העקב, אתה כבר תרגיש) ואז תקבל באונס ותזנק למעלה.
שינה זה חלק חשוב, בלי זה תשכח מאימונים כל כך אינטנסיביים כמו אצלך.
חשבת על כדורי שינה?
אני אישית לוקח מלטונין 5 מ"ג כל ערב לפני השינה וזה מרגיש מעולה. כל חודש צריכים להפסיק לשבוע/כל חודשיים לשבועיים/בסגנון הזה ולקחת כשאתה ממש הולך לישון.
בקשר לתוכנית-
תעבור למתח 3X5, מתח עושים ל-5 ולא ל-10.
בטן הייתי עושה 2X10. אם אתה מצליח בלי משקל בקלות תעשה במכונה שתיצור התנגדות/תשים עליך פלטה.
חוץ מזה בסדר, אם אתה יכול הייתי משלב דדליפט ל-1X5.
עצות להתאוששות-
1. תאכל ירקות, זה יעזור להתאוששות.
2. כשיש לך אימון חדר כושר ויום אחרי ריצה תעשה אימון בחדר כושר כמה שיותר מוקדם כדי שתתאושש יותר.
3. 2 אימונים באותו יום זה אומר שתוותר על אחד מהשניים- או סקוואט קל (3X5 ב-70% מהמשקל של ה-8 חזרות לדוג') ושאר האימון גם טיפה יותר קל (75%-85% מהמשקל הרגיל) או שתעשה קודם כדורגל, תפציץ ותעשה מה שאתה יכול בחדר כושר.
זה לא כמו שזה נשמע, יש כדורי שינה ויש כדורי שינה.כדורי שינה?? אני כולה בן 16 מפחיד אותי לחשוב לקחת מעכשיו..
1. אני אוכל כל יום סלט
2. אני הולך לחדר כושר תמיד אחרי בית ספר שזה יוצא פעמיים ב-13:00 ופעם אחת ב-11:30
3. אני בדרך כלל בימים של אימון כדורגל וחדר כושר עושה את החדר כושר בצהריים אחרי בית ספר ולא עושה רגליים או שאני עושה פליאומטריים (פעם בשבוע)
הרופא הליצן הזה אמר שהוא לא יכול לעשות איזה משהו ולא להפנות אותי אלא שאני צריך להתקשר לאיזה רופא של ענייני שינה אני יודע.. הוא בעצמו לא הבין מה הוא אומר.זה לא כמו שזה נשמע, יש כדורי שינה ויש כדורי שינה.
אני לא ממליץ לך על תרופות שנותנים לחולי נפש או משהו קיצוני, אבל מה לעשות יש אנשים שסובלים מנדודי שינה כמו אנשים עם קשב וריכוז או אסטמה.
המלטונין זה משהו טבעי, זה הורמון שינה משהו כזה, אין עם זה שום בעיות של התמכרות או כל דבר אחר, סתם כדור שינה.
לך לרופא משפחה ותדבר איתו על זה, הוא כבר יתן לך משהו.
3. אם לא מתאפשר לך אחרי כדורגל תעשה אימון רגליים קל כמו שהצעתי ואם זה גורר בעיות בכדורגל תנסה להוריד עוד טיפה או שפשוט לוותר.