ק
קפטן קקי
אורח
- 0
- 0
נק' מוניטין:
0
- 0
- 0
- פותח/ת השרשור
יש תמונות שאני לא מפרסם ולא יודע, אני נראה טוב וזהויש לך תמונות? כמה א.ש אתה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש תמונות שאני לא מפרסם ולא יודע, אני נראה טוב וזהויש לך תמונות? כמה א.ש אתה?
זה לא טיעון חזק במיוחד. אתה צריך להראות שיש קשר בין האוכל שאנחנו אוכלים עכשיו (המעובד) לבין התארכות תוחלת החיים. אתה תגלה שתוחלת החיים גדלה בעיקר בגלל סניטציה ורפואה מודרנית. זמינות של אוכל גם משחקת תפקיד. אבל הזמינות של בשר ירקות ופירות כיום היא זהה לזאת של זבל מתועש אז זה לא ממש משנה.
הטיעון המקורי הוא אבולוציוני. המין שלנו התפתח במשך מיליוני שנים והוא מותאם לתזונה מסוימת. יש הרבה ויכוח מה בדיוק אכלו אבותינו הקדמונים וכמה גמישות יש למערכת אבל אני די משוכנע שהם לא אכלו סניקרס, קולה, מקבורגר, פיצה מעדנות וחומוס אחלה.
בסופו של דבר להתוכח על זה זה מיותר משתי סיבות:
1. כי עשו את זה באלף פורומים לפנינו.
2. כל כך קל פשוט לבדוק את העניין. תאכל במשך חודש בצורה הזאת ותראה איך אתה מרגיש ומה זה עושה לגוף שלך. או שלא.
שטויות, אוכלים הרבה שומןמסה דלת פחמימות :🙁
בכל מקרה, זה נשמע לא זול
תעדכן איך הולך ואיך נראה התפריט פחות או יותר
שיהיה בהצלחה
נשמע טעים:Pשטויות, אוכלים הרבה שומן
בבוקר כוס חלב עם סקופ חלבון וכמה שקדים\אגוזים ככה לנשנוש
בצהריים 2 מנות בשר (חזהעוף\סטייק\דג) עם שומן (טחינה\חומוס\זיתים) וסלט
בערב 2 ביצים עם טונה\חזה עוף\גבינה (ככה זה היה בחיטוב, עכשיו יהיה עוד)
בלילה חלב עם חלבון\קוטג' וכף חמאת בוטנים (יעלה ל2 כפות כנראה)
קיצר אני פשוט מעלה כמויות, אני ממש אוהב לאכול ככה
שטויות, אוכלים הרבה שומן
בבוקר כוס חלב עם סקופ חלבון וכמה שקדים\אגוזים ככה לנשנוש
בצהריים 2 מנות בשר (חזהעוף\סטייק\דג) עם שומן (טחינה\חומוס\זיתים) וסלט
בערב 2 ביצים עם טונה\חזה עוף\גבינה (ככה זה היה בחיטוב, עכשיו יהיה עוד)
בלילה חלב עם חלבון\קוטג' וכף חמאת בוטנים (יעלה ל2 כפות כנראה)
קיצר אני פשוט מעלה כמויות, אני ממש אוהב לאכול ככה
אמרתי שבסופש אני לא שם זין על כלום ואוכל הכל.וסך הכל להשאר כוסית , בלי לחם ופחמימות אתה תשאר חלש ...
לא אמרתי שזה לא בריא לאכול ככה אמרתי שטיעון אבולציוני הוא בולשיט .
פחמימות זה אחד הדברים הכי חשובים לפעילות ספורט ,אימונים שאני בא בלי לאכול
כמויות אני מרגיש הרבה פחות חזק .
תעשה מה שעובד לך.
לא הבנתי למה אתה חושב שטיעון אבולוציוני הוא שטותי.
פחמימות אפשר לאכול והרבה גם בלי לאכול זבל. תאכל בננות, מלון, גזר ובטטות.
אמרתי שבסופש אני לא שם זין על כלום ואוכל הכל.
בנתיים לא איבדתי כוח בהרמות שלי, הסקוואט נפל לי בגלל טכניקה ואני בטוח שעוד שניה יהיה שיא חדש, הלחיצות נעצרו בדיוק איפה שנעצרו לפני החיטוב והדדליפט לא עלה רק בגלל שהחלטתי להתמקד יותר בטכניקה. בסה"כ החיטוב הזה היה מאוד מוצלח מבחינתי.
ועדיין חוק ההמבורגר והבירה תופס.
דבר ראשון בחיים אל תזכיר את המילה המבורגר, בירה ומטומטם באותו המשפט.לא דיברתי על החיטוב , וחוק ההמבורגר והבירה מטומטם .
המטרה שלך כשאתה אוכל היא לתמוך בגוף שלך ולעזור לו להתאושש , לא מרשים אותי שלמתאמן ברמה שלך בחיטוב קצר לא איבדת כח .
אכילה כמו מתואר למעלה על מנת לשמור על משקל קבוע לא מתאימה למישהוא ברמה שלך
אתה צריך לאכול לישון ולהתאמן עוד הרבה מאוד עד שתגיע לרמה הזאת.
דבר ראשון בחיים אל תזכיר את המילה המבורגר, בירה ומטומטם באותו המשפט.
.
זה שלא מרשים אותך זה לא ממש משנה, אני לא מחפש להרשים.
איפה כתבתי שאני לא אזוז במשקל? אני אעלה במשקל, בלי פחמימות.
כי בירה והמבורגר זה טבעי, עם שומן איכותי ואנאבולי בטירוף. האדם הקדמון קטף בירה מהעצים.אתה מצחיק , מצד אחד אתה לא אוכל פחמימות אבל בירה והמוברגר כן , לא מבין את הקטע אם אתה רוצה לעשות משהוא (גם אם הוא לא נכון ) למה לעשות אותו מצ'וקמק .
כי בירה והמבורגר זה טבעי, עם שומן איכותי ואנאבולי בטירוף. האדם הקדמון קטף בירה מהעצים.
חאלס להתפס לקטנות, כי אני אוהב המבורגר ובירה, אז זהו? סוף העולם? לא לאכול יותר המבורגר ובירה למרות שבחרתי לאכול paleo? קיצוניות זה רע.
דאוס אתה מגזים. כמה בירה והמבורגר הוא כבר צורך? פעם בשבוע? לא ביג דיל.
כי לא יקרה כלום, כמו שפאניק רשם. כל החיטוב אכלתי המבורגרים ושתיתי בירה, זה הפריע לי? לא ממש. אפילו סיימתי את החיטוב בזמן שקבעתי.קיצוניות זה רע , אני לא בעד זה .
אבל להיות טמבל זה הרבה יותר גרוע , אם אתה מנסה לשנות אורח חיים למה לעשות את זה באופן גרוע .
כי לא יקרה כלום, כמו שפאניק רשם. כל החיטוב אכלתי המבורגרים ושתיתי בירה, זה הפריע לי? לא ממש. אפילו סיימתי את החיטוב בזמן שקבעתי.
צריך להתסכל על התמונה הגדולה ולא על ארוחה אחת בשבוע שתעשה משהו\לא תעשה משהו.
אוקיי עכשיו הבנתי למה אתה מתכוון. מסכים. בכל זאת, אני לא אוותר על התענוגות הקטנים. חוצמזה שממילא את ההמבורגרים אני אוכל בסופ"שים אז זה חלק מהתכנון, אם אתה זוכר כל הA.D מתבסס על זה.הדברים הקטנים בסופו של דבר משנים , האם זה הפריע לך לחיטוב ? ברור שכן היית מגיע לתוצאות הרבה יותר טובות אחרת .
האם זה סוף העולם לעשות את זה ? ברור שלא אבל אני חושב שכאשר אתה משנה גישה בין אם באימונים או בין אם בתזונה לפחות בהתחלה תצמד אליה כמו שצריך .
גם באימונים אתה הורס לעצמך (לא אתה ספציפית ) אם אתה לא נמצד לתוכנית ועושה שטויות .