הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לבד אחי! לבד!

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
tonight:
squats bar,bar,40,60x5,75x3,80x1,95kgx5x5
bench bar,40,60x5,75x2,85x5x5
powerclean 40(clean pulls)x3x2,50(clean pulls)x3x2,60(clean pulls)x3,60x5x3

that has to be one of the most grinding workouts, 5th squat set arrived and caught me REALLY exhausted. luckily - I deloaded enough so it felt pretty good. bench was a piece of a cake, barely rest between sets and elbow feels slightly better.

powercleans were off speed, so fucking exhausted, I might move the powercleans to the light day or the intensity day (that will cause me to deadlift on the volume day, so that's a bad option but I'll have to give it a shot)

got a set of the squats tonight, just to take care my form does not get sloppy again. will upload later.

2nd squat set:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה יורד יותר מידי לא? ככה זה נראה לפחות.
אין טעם בחגורה בכזה משקל.
הפיסוק שלך לא רחב מידי?

אתה עולה על קצות האצבעות, אתה יוצא בגוד מורנינג, הירידה שלך מהירה מדי, הצוואר שלך אחורה והברכיים שלך גולשות בוגי.

סתאאאם. זה נראה סבבה.

כיתה י' נרשמתי לחדר כושר ועשיתי מה שהילדים בקקי עושים, רק שגם לא ידעתי שצריך לאכול אז לא עשיתי יותר מדי עד הצבא.

חזרתי להתאמן במרץ 2008~, עשיתי תוכנית ג.ג עם תפריט מצחיק ועליתי נחמד איזה 5-7 קילו ב5 חודשים אבל לא משהו רציני.

תכלס אפשר לומר שאני מתאמן כמו שצריך בערך מספטמבר 2008 (lyle routine) אבל גם שם הסקוואטים והדדליפט לא היו כבדים מספיק כדי שיקרה מה שקרה כשהתחלתי לעבוד כמו שצריך (SS) שזה היה בערך בסוף נובמבר 2008.
משקל גוף במרץ 2008 64~ על 15%. חיטוב קצר של 4 שבועות בספטמבר ירדתי מ72~ ל68~. עליתי עד תחילת אפריל 2009 ל81 קילו. ירדתי ל75 על 12% בערך, ועכשיו אני 78 על 12%-13% בערך.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בחזרה לעתיד?
חחחחחחחחח
2008 נו יא נוכל

תודה אלכס 😃

עודד מתי סירטון שלך עושה דדליפט. אני את הדדליפט שלי דואג להעלות כל פעם שאני מצלם...

נ.ב
הגב התחתון שלי תפוס כמו שהוא לא היה תפוס המון זמן, בהצלחה לי באימון היום עם הקבוצה :S

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
Football practice:

never had so many HIITs. I was gased out so quick and rest of the practice I was just trying to get my breathe back. it was a hard practice indeed.

finally got to HIT somebody, though it was only 1 hit during an offense drill. but still, I jumped up as a Tight End and tackled the Defensive End preventing him from getting to the QuarterBack.

well, my back is still extremely sore, and now my neck stepped up too :D the helmet is giving me a hard time because it gets in touch with the back of the shoulder pads. coach says I just have to strengthen my neck by getting pads on and get on the stance. will give it a try on the rest days.

tomorrow's a light day, hopefully it will feel light.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית