הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לבד אחי! לבד!

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
סקוואט 45,60,72,87x5,100x3,72x8
בנץ' 40,55,70,85x5,97x3,70x8 שיא אישי לחזרות
חתירה 40,40,50,60x5,72x3,50x8
פאוורקלין 60 3x3
פאוורקלין&פושפרס 50 3x3 - עבודה לטכניקה על הפושפרס.
בטן בשיפוע שלילי +15ק"ג 3x10

איזה אימון טוב, אפילו הקלינים היו טובים.

אימון רע:

סקוואט 45,60,72,87,100 נכשלתי בחזרה הרביעית ב100
בנץ' 40,55,70,85,97 נכשלתי ברביעית ב97
חתירה מהרצפה 20,40,50,60,72 הכל ל5
פאוורקלין 60 3*5
בטן בשיפוע שלילי +15 קילו

יש לי בעיה טכנית בסקוואט כבר המון זמן וזה מונע ממני לעשות סקוואט טוב, אני קורס קדימה ויוצא בסוג של גוד-מורנינג. אני חייב לטפל בזה כי זה מפריע לי מאוד להתקדם כבר הרבה מאוד זמן.
בבנץ' אני חושב שסתם איבדתי ריכוז ברביעית והורדתי את המוט לא טוב. אני צריך לחשוב מה אני עושה באימון של חמישי.

אולי אתה עושה יותר מידי היפ דרייב, ז"א מעלה יותר מידי את התחת.
אין כזה דבר, היפ דרייב נובע מביצוע נכון של הסקוואט low bar (ברכיים נעצרות והתיישבות על התחת), אין כזה דבר "לעשות היפ דרייב" אלא פשוט לבצע את הסקוואט נכון.

הבעיה שלי היא שאני לא מחזיק את הגב מספיק טוב, בדיוק הסיבה שבגללה אני גם עובד על טכניקה כרגע בדדליפט. 99% שזו הגמישות שאני חייב לשפר, כוסעמק.

אין כזה דבר, היפ דרייב נובע מביצוע נכון של הסקוואט low bar (ברכיים נעצרות והתיישבות על התחת), אין כזה דבר "לעשות היפ דרייב" אלא פשוט לבצע את הסקוואט נכון.

הבעיה שלי היא שאני לא מחזיק את הגב מספיק טוב, בדיוק הסיבה שבגללה אני גם עובד על טכניקה כרגע בדדליפט. 99% שזו הגמישות שאני חייב לשפר, כוסעמק.

יאללה הפכת למשקולן ...
הטכניקה שאני ראיתי אותך מבצע סקוואט היא בסדר גמור .
מה שאתה חייב לשפר זה את הכח שלך , ברגע שתחזור לאכול המשקלים על המוט יתחילו גם לעלות .

אולי אתה עושה יותר מידי היפ דרייב, ז"א מעלה יותר מידי את התחת.

האמת זה בעיה שקוראת לחלק מהאנשים שכאשר הם עולים מהתחת אז הם שומטים את החזה .
החזה חייב לעלות בדיוק באותו זמן כמו התחת אחרת אתה תיפול קדימה .

זה לא בעייה של היפ דרייב אלא של ריכוז או חולשה רצינית בגב .

בוא לא נפתח כאן ויכוח מפגר על טכניקה או כוח, מה שבטוח שהסקוואט שלי רחוק מלהיות טוב. הוא סביר מינוס, וזה לא מספיק טוב.
עובדה - הבנץ' שלי חזק כמו הסקוואט והדדליפט יותר חזק בהרבה ממנו, חייבת להיות בעיית טכניקה.

אני חושב שיש בעיה של טכניקה, ומילא אני, יש סביבי הרבה אנשים שרואים את זה קורה לייב כבר כמה שבועות.
אני שוקל 76, יש לך ילד בפורום שבמשקל 77 קילו עשה סקוואט של 125 קילו ל5 חזרות.
מסקנה? אני צריך לטפל בטכניקה שלי, זה לא אומר להפסיק לעבוד כבד, זה אומר לעבוד על הטכניקה אחרי שעובדים כבד.

אני חושב שיש בעיה של טכניקה, ומילא אני, יש סביבי הרבה אנשים שרואים את זה קורה לייב כבר כמה שבועות.
אני שוקל 76, יש לך ילד בפורום שבמשקל 77 קילו עשה סקוואט של 125 קילו ל5 חזרות.
מסקנה? אני צריך לטפל בטכניקה שלי, זה לא אומר להפסיק לעבוד כבד, זה אומר לעבוד על הטכניקה אחרי שעובדים כבד.

ומה זה קשור לטכניקה ?
אנדי בולטון משך 220 ביום הראשון שהוא ניסה דדליפט , האם זה אומר שכל מי שלא מושך ככה
עובד בטכניקה גרועה .

משקולנים יכולים להמשיך לעבוד על טכניקה ולהשאר חלשים .
כל עוד אתה לא אוכל ויש לך רגליי תרנגולת , עזוב אותי באמא שלך מטכניקה .

אני לא חושב שיש לך על מה להתלונן, לפחות לא כרגע, אתה לא אוכל כלום, אין לך למה לצפות.

זה קורה גם עם מוט ריק ו40 קילו, זה לא קשור למשקל. פשוט במשקל כבד רואים את זה יותר.
זה לא קשור לאוכל.

לא מבין משהו

הסקוואט שלך לפני החיטוב היה טוב מאוד לפחות באיזה ה90 קילו
איך עוד אתה יכול להסביר את השינוי? זה לא שאתה עכשיו ב200, אתה עדיין באותו איזור משקלים.

איך אני יגיד לך את זה בלי לפגוע? מגיע לך
אמרתי לך שזה מה שיהיה כשתחטב ואמרת שלא אכפת לך
מסתבר שכן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית