הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לבד אחי! לבד!

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
football this morning:

played both fullback and linebacker. got some yards with the runs on the fullback, even a decent one for like 20 or longer 'til the defensive back got me down.

as a linebacker I had hard times at start, didn't find my tempo to get away from the big guys pushing me back. later on I got the idea of how to get away from them and go on the ball, made few tackles and almost forced a fumble. referee called the player was down with the football before fumbling it.

had good times all along, really happy with my game, though I could do a lil better if I get lower when hitting, could go on a TD with that big fullback run if I got lower and crushed the defensive back.
no serious injuries on our side, my forearm is a bit swollen but except for that and that stupid shoulder I'm good. nothing serious.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כל הכבוד , סקרימג' ראשון .
הכי חשוב שתלמד לא לפחד ממגע .

הצלחתי לדפוק את הכתף השנייה, מקווה שזה לא חמור.

בכל מקרה זה לא מונע ממני להמשיך עם הסקוואטים כי אני מזוכיסט, מסתבר.
עשיתי היום 110*2 בלי חגורה (כי כרגע אין ואני גם לא מרגיש יותר מדי צורך) והחלטתי לא ללכת על סט שלישי כי יש לי מחר פוטבול ואני רוצה לעבוד על הספרינט שלי ב100% יכולת.

חזרתי לעשות טיפה בנץ', היום עשיתי 40,60,70 שלושתם ל5 והיה קל, והכתף לא כאבה יותר מדי. מה שכן הטרפז שלי עדיין נפוח, ויש לי כאב עצבני ליד עצם הבריח בצד ימין מאחת הנפילות בפוטבול.

לריפ כואב יותר.

אגב, עליתי קילו (77.9) :D מחר שוב פוטבול (ראשון סקוואט, שני פוטבול, שלישי סקוואט, רביעי פוטבול, איזה כיף)

today was football:

worked some special team foundations. I'm gonna block for the punter \ returner on the special team. gotta get back on benchin ASAP.

ofcourse the same high intensity intervals were on all the way, we finished the practice gased out, after some of our linemans dislocated his shoulder we cut the "hitting" part and went on "suicides" that were 80m sprint and burpees x4, literally beat the shit out of me.

this afternoon:

squats (still without a belt on) bar,40,60x5,80x3,90x1,100x1,110kgx3x5
bench worked up to 80kgx5
no pain in the shoulder but there's a pain in the clavicle bone on the right side. taking it slowly back.

done

bla bla bla didn't feel so well this morning and had to wake up early for the studies. and of course I did my squats.

noon:

squats (no belt) bar,bar,40,60x5,80x3,92x1,102x1,112.5kgx3x5
bench press (coming back slowly) bar,40,60x5,70x2,82.5kgx3x5

shoulder still hurts on every fucking rep.

אני נשבע שאכלתי עד שהתפוצצתי כל השבוע, וגם כשהתפוצצתי המשכתי לאכול עד הסוף. אכלתי 2 משפחתיות לבד ואחרי כל אחת קינחתי בלייט נייט במוזס לפחות 3 פעמים השבוע. אכלתי בין לבין ארוחות גדולות.

היום בבוקר נשקלתי שוב 76.8.
מה נסגר? לא יכול להיות שאני מוציא כ"כ הרבה קלוריות בפוטבול.
מחר בבוקר אני אעשה שקילה לביקורת.

יכול להיות, אבל לדעתי העלייה במשקל תבוא לך בבום, ככה זה היה אצלי, 91 - 91 - 91 - 93 - 93 - 93 - 93 בום 95 😛

קורן, לא נמאס לך לשקר שאת אוכלת ? תפסיקי לבלבל לנו את המוח ילדה אנורקסית. אם היית אוכלת היית עולה במשקל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית