עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה עושה מתח ל-5 חזרות 3 סטים.כשאני משלב מתח במקום פאוורקלין, העבודה היא עד כשל?
אני כרגע בשלב שאני לא משלים 15 חזרות של מתח כל סט. אני צריך לעלות מאימון לאימון את מספר החזרות שאני קובע לסט,או לעבוד עד כשל עד שאני מגיע לתוצאה של 15 בכל סט?
אתה עושה מתח ל-5 חזרות 3 סטים.
אם אתה עושה יותר (לא 6,5,5 אלה משהו כמו 6,6,6 ומעלה) אתה מוסיף משקל.
אפשר גם שלושה סטים לכשל.
מאחר והמטרה של SS היא כוח, אני לא רוצה סיבה לעבוד על נפח-סיבולת עם מעל 5 חזרות.
למרות שבמתח 5 חזרות נותנות בד"כ אחלה היפוטרופיה, 6-15 לא אופטימלי לתוכנית ובשלב מסויים (אפילו 10 חזרות) בקושי ישפיע.
תוכל להסביר?שטויות.
תוכל להסביר?
א. איך? הרי מתח זה תחליף ל-PC ופנדליי, לא? הם תרגילי בסיסא. זה תרגיל עזר, זה לא חשוב.
ב. אם אתה יכול לעשות מעל עשר חזרות (מלאות ומושלמות) לשלושה סטים אז אתה כנראה צריך לעלות במשקל גוף.
ג. בגלל שבSS מעלים במ"ג, אז יש התנגדות מתגברת.
להגיד שמקסימוםX3 לא יעשה כלום זה עצוב ולא מבוסס.
א. איך? הרי מתח זה תחליף ל-PC ופנדליי, לא? הם תרגילי בסיס
ג. עולים 700 גרם בשבוע, אולי אולי 1 ק"ג, ההתנגדות לא גדלה יותר מדי, ולחשוב שחלק לא מבוטל מהמשקל גוף הוא שריר שרק מקל על המתח...
ציטוט מהמאמר על SS:מתח זה לא תחליף לPC, וחתירה זה גם תרגיל עזר.
כמה מוסיפים מדי שבוע למתח אם לא מרמים בתנועה? קילו נשמע הגיוני?
בהצלחה עם זה.ציטוט מהמאמר על SS:
אם אין לך מאמן ואתה לא יודע איך לעשות קלינים, אז אל תנסה אפילו. במקום זה, למד לעשות חתירות
והיה רשום שם גם שהמתח הוא תחליף לחתירה ול-PC...
עכשיו תביא כזה ציטוט מהספר.
ובהתחלה ניתן לנצל התקדמות של 2.5 ק"ג בנוסף למשקל גוף, בהמשך 1.25 ק"ג בנוסף למשקל גוף.
תכלס אין תחליף לPC, מתח וחתירה הם תרגילים עזר...והם תרגילים שונים לגמרי מPC.ציטוט מהמאמר על SS:
אם אין לך מאמן ואתה לא יודע איך לעשות קלינים, אז אל תנסה אפילו. במקום זה, למד לעשות חתירות
והיה רשום שם גם שהמתח הוא תחליף לחתירה ול-PC...
ובהתחלה ניתן לנצל התקדמות של 2.5 ק"ג בנוסף למשקל גוף, בהמשך 1.25 ק"ג בנוסף למשקל גוף.